Svi su smjesni samo je Trnava ozbiljna ekipa.zaostrog je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:16Vikingur je smiješna ekipa. U klupskoj historiji uspjeli su izbaciti: Levadia, Santa Coloma, Inter Escalades, TNS, Egnatia i Flora. Niko iole ozbiljan nikada nije imao problema s njima, osim Cercle Brugge prije 15 dana. Breiðablik je jedina iole ozbiljna ekipa na Islandu posljednjih godina, a Vikingur je otprilike nivo lošijih ekipa iz naše lige. Pričati o bodu kao velikoj stvari je glupost. Najjače ekipe iz naše lige bi ove rasuli sa par golova razlike, a pitanje je hoće li četnici to uspjeti. Mada, i ovakvi kakvi su, jači su dobro.
BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Realno, za Borac su Bayern. Nabiše nas ljudi 3 razlike, a mi protutnjasmo kroz šeher.RedBlue je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:21Svi su smjesni samo je Trnava ozbiljna ekipa.zaostrog je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:16Vikingur je smiješna ekipa. U klupskoj historiji uspjeli su izbaciti: Levadia, Santa Coloma, Inter Escalades, TNS, Egnatia i Flora. Niko iole ozbiljan nikada nije imao problema s njima, osim Cercle Brugge prije 15 dana. Breiðablik je jedina iole ozbiljna ekipa na Islandu posljednjih godina, a Vikingur je otprilike nivo lošijih ekipa iz naše lige. Pričati o bodu kao velikoj stvari je glupost. Najjače ekipe iz naše lige bi ove rasuli sa par golova razlike, a pitanje je hoće li četnici to uspjeti. Mada, i ovakvi kakvi su, jači su dobro.
Da Borac je taj koji negira državuNoProfit je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:18Ti bi negirao državu, pa bi da imaš puno prostora u medijima u ovakvim situacijama? Neće da može.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:13Udjem samo da napisem kako je stravicno jadno koliko je malo prostora aktualni prvak drzave dobio u medijima pred vrlo bitnu europsku utakmicu (za ss.ba vijest nebitnija od nekog traca iz barcelone ili koliko se igrac zamjerio navijacima sarajeva za koje je nastupio 10-15 puta ) . Klix kao najjaci portal ni jedne jedine rijeci !
Kao da se ovakve utakmice igraju svako drugi dan a ne svako prijestupnu . UGlavnom ne znam kakav je vikingur ali ih je nedavno u derbiju sezone Briedablik nabio tako da vjerujem da Borac ima sanse . Zrinjski je lani protiv tog Briedablike na istom stadionu izgledao lose , mislim da je ipak zbog ogromne prednosti iz prve utakmice i opustanja a ne zbog samog terena .
Sretno Borcu .![]()

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Jesi protutnjao svaka ti čast, gol iz slobodnog udarca, i ostatak utakmice valjanje i defanziva...Vile vas pronosale i to je to, al vraćamo sa kamatama na KoševuNoProfit je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:22Realno, za Borac su Bayern. Nabiše nas ljudi 3 razlike, a mi protutnjasmo kroz šeher.RedBlue je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:21Svi su smjesni samo je Trnava ozbiljna ekipa.zaostrog je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:16Vikingur je smiješna ekipa. U klupskoj historiji uspjeli su izbaciti: Levadia, Santa Coloma, Inter Escalades, TNS, Egnatia i Flora. Niko iole ozbiljan nikada nije imao problema s njima, osim Cercle Brugge prije 15 dana. Breiðablik je jedina iole ozbiljna ekipa na Islandu posljednjih godina, a Vikingur je otprilike nivo lošijih ekipa iz naše lige. Pričati o bodu kao velikoj stvari je glupost. Najjače ekipe iz naše lige bi ove rasuli sa par golova razlike, a pitanje je hoće li četnici to uspjeti. Mada, i ovakvi kakvi su, jači su dobro.

-
- Kontakt:
Hahahahah e vi ste igrali nema dalje, vidimo se na Kosevu pa pokazite jacinu !
04.10.2009 !
Samo nemojte pobjeci kao prosli put. 
- Shategabri
- Kontakt:
Pa donedavni predsjednik kluba ti negira državu i genocid koji se desio. Može li gore? O navijačima, kojima se klub ponosi, neću ni govoriti.Platonova je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:25Da Borac je taj koji negira državuNoProfit je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:18Ti bi negirao državu, pa bi da imaš puno prostora u medijima u ovakvim situacijama? Neće da može.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:13Udjem samo da napisem kako je stravicno jadno koliko je malo prostora aktualni prvak drzave dobio u medijima pred vrlo bitnu europsku utakmicu (za ss.ba vijest nebitnija od nekog traca iz barcelone ili koliko se igrac zamjerio navijacima sarajeva za koje je nastupio 10-15 puta ) . Klix kao najjaci portal ni jedne jedine rijeci !
Kao da se ovakve utakmice igraju svako drugi dan a ne svako prijestupnu . UGlavnom ne znam kakav je vikingur ali ih je nedavno u derbiju sezone Briedablik nabio tako da vjerujem da Borac ima sanse . Zrinjski je lani protiv tog Briedablike na istom stadionu izgledao lose , mislim da je ipak zbog ogromne prednosti iz prve utakmice i opustanja a ne zbog samog terena .
Sretno Borcu .![]()
Sarajevski mediji inače služe samo za linč svega iz RS, pa tako i sporta a Borca pogotovo....Čak se i zbog jednog faula pisao čitav članak, ali to je već stvar režije i bolesti pomalo ! Medisjki prostor se daje samo kada treba da se blati Borac i povezuje sa mutnim radnjama, nekada opravdano a u većini slučajeva isforsirano, dok u sopstvenom dvorištu godinama imaju ljude od lošeg oca a još gore matere, a to ćemo da pripišemo licemjerstvu...Sve u svemu, jadno !

Sa onakvim suđenjem koje smo imali u Banjaluci 0:1 je kao 0:4. Dakle da, protutnjali smo kroz šeher.
Do vas je ipak medijski prostor treba zasluziti
Sretno veceras iako imam razloga i da ne pozelim srecu
Sretno veceras iako imam razloga i da ne pozelim srecu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Svi su nasi.

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
tko negira drzavu ? Iz perspektive Borca znam da ih boli k. sto ih nema na nekim sarajevksim portalima , osobno radi njih otvorim nezavisne ili mondo koji nesto objavi ,ali je smijesno ponasanje medija . ja ne znam jesu li novinari bas mladi pa samo guraju 'bombasticne ' vijesti misleci da ce dugorocno to paliti , ili sta je drugo u pitanju ali prave podjele u drustvu koje je ionako dovoljno nagrizenoNoProfit je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:18Ti bi negirao državu, pa bi da imaš puno prostora u medijima u ovakvim situacijama? Neće da može.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:13Udjem samo da napisem kako je stravicno jadno koliko je malo prostora aktualni prvak drzave dobio u medijima pred vrlo bitnu europsku utakmicu (za ss.ba vijest nebitnija od nekog traca iz barcelone ili koliko se igrac zamjerio navijacima sarajeva za koje je nastupio 10-15 puta ) . Klix kao najjaci portal ni jedne jedine rijeci !
Sretno Borcu .![]()
Ne seri magarac, Borac je izgubio na Farskim Ostrvima prije 2 mjeseca u slicnim uslovima u kojima se igra i danas.zaostrog je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:16Vikingur je smiješna ekipa. U klupskoj historiji uspjeli su izbaciti: Levadia, Santa Coloma, Inter Escalades, TNS, Egnatia i Flora. Niko iole ozbiljan nikada nije imao problema s njima, osim Cercle Brugge prije 15 dana. Breiðablik je jedina iole ozbiljna ekipa na Islandu posljednjih godina, a Vikingur je otprilike nivo lošijih ekipa iz naše lige. Pričati o bodu kao velikoj stvari je glupost. Najjače ekipe iz naše lige bi ove rasuli sa par golova razlike, a pitanje je hoće li četnici to uspjeti. Mada, i ovakvi kakvi su, jači su dobro.
Nabrajas klupsku "historiju" kao da to igra ulogu u danasnjoj utakmici, sta je bilo prije 15 dana protiv belgijskog predstavnika je manje bitno jel?
Ti si isto jedan od glupljih na forumu, a ozbiljna je konkurencija.
-
- Kontakt:
Nasi mediji trebaju jos zesce da ih udaraju tipa njihovih naslova SDA Horde Zla,islamisti dolaze da ruse BL,kakve podijele sa njima i zablude sa njima samo sila i nosta vise ne prolaziFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:02tko negira drzavu ? Iz perspektive Borca znam da ih boli k. sto ih nema na nekim sarajevksim portalima , osobno radi njih otvorim nezavisne ili mondo koji nesto objavi ,ali je smijesno ponasanje medija . ja ne znam jesu li novinari bas mladi pa samo guraju 'bombasticne ' vijesti misleci da ce dugorocno to paliti , ili sta je drugo u pitanju ali prave podjele u drustvu koje je ionako dovoljno nagrizenoNoProfit je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:18Ti bi negirao državu, pa bi da imaš puno prostora u medijima u ovakvim situacijama? Neće da može.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:13Udjem samo da napisem kako je stravicno jadno koliko je malo prostora aktualni prvak drzave dobio u medijima pred vrlo bitnu europsku utakmicu (za ss.ba vijest nebitnija od nekog traca iz barcelone ili koliko se igrac zamjerio navijacima sarajeva za koje je nastupio 10-15 puta ) . Klix kao najjaci portal ni jedne jedine rijeci !
Sretno Borcu .![]()
Vaši mediji služe da vas vaši novinari hvataju za klikove tako što objavljuju više članaka o Srbima nego o vašim tekućim problemima....Naši mediji služe da bi vaši novinari imali materijal za svoje članke, samo što ih provuku kroz kompleks filtermosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:40Nasi mediji trebaju jos zesce da ih udaraju tipa njihovih naslova SDA Horde Zla,islamisti dolaze da ruse BL,kakve podijele sa njima i zablude sa njima samo sila i nosta vise ne prolaziFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:02tko negira drzavu ? Iz perspektive Borca znam da ih boli k. sto ih nema na nekim sarajevksim portalima , osobno radi njih otvorim nezavisne ili mondo koji nesto objavi ,ali je smijesno ponasanje medija . ja ne znam jesu li novinari bas mladi pa samo guraju 'bombasticne ' vijesti misleci da ce dugorocno to paliti , ili sta je drugo u pitanju ali prave podjele u drustvu koje je ionako dovoljno nagrizeno

-
- Kontakt:
Ja se licno ne bojim vikingura koliko me brine stanje igraca Borca jer kakav god da imaju kvalitet,umor uzima svoje,plus,druga klima,temperatura,termin utakmice......jos kada se na to doda da Borac uvijek gubi na sjeveru evrope,onda oprez da ne kazem pesimizam imaju osnova
O cemu vi raspravljate, yebo vas kompleksi i dnovinari...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Banjalučani se non stop žale na vremenske uslove, ko da sa Kariba dolaze, a ne iz Bosne.
Neki dan im kod nas smetao vjetrić, kakve pichkice

Neki dan im kod nas smetao vjetrić, kakve pichkice

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kako se direktno i između redova ponižava Borac.
Realno, ko vas yebe
Realno, ko vas yebe

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Oni koji vode klub negiraju državu. Nemoj se praviti glup, jer znam da nisi.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:02tko negira drzavu ? Iz perspektive Borca znam da ih boli k. sto ih nema na nekim sarajevksim portalima , osobno radi njih otvorim nezavisne ili mondo koji nesto objavi ,ali je smijesno ponasanje medija . ja ne znam jesu li novinari bas mladi pa samo guraju 'bombasticne ' vijesti misleci da ce dugorocno to paliti , ili sta je drugo u pitanju ali prave podjele u drustvu koje je ionako dovoljno nagrizenoNoProfit je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:18Ti bi negirao državu, pa bi da imaš puno prostora u medijima u ovakvim situacijama? Neće da može.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:13Udjem samo da napisem kako je stravicno jadno koliko je malo prostora aktualni prvak drzave dobio u medijima pred vrlo bitnu europsku utakmicu (za ss.ba vijest nebitnija od nekog traca iz barcelone ili koliko se igrac zamjerio navijacima sarajeva za koje je nastupio 10-15 puta ) . Klix kao najjaci portal ni jedne jedine rijeci !
Sretno Borcu .![]()

Pa imao si Tegeltiju za predsjednika Borca, on je ne negira?
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
ne navijam za borac , nismo se razumijeli . povuklo me 'ti bi negirao drzavu '
Nebitno .Stream ?
Nebitno .Stream ?