Sabinho je napisao/la:Zna li neko mozda ko je najstariji rookie u NBA ikad? Jel Prigioni tu negdje?
mislim da je najstariji,prije njega je to valjda bio sabonis
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Sabinho je napisao/la:Zna li neko mozda ko je najstariji rookie u NBA ikad? Jel Prigioni tu negdje?
Prigi je nastariji.Sabinho je napisao/la:Zna li neko mozda ko je najstariji rookie u NBA ikad? Jel Prigioni tu negdje?
Znači oni neće tražiti Smitha, Mavsi ostaju jedina prava opcija ako ne potpišu Howarda.Frank Isola @FisolaNYDN 16m
This means J.R. back to Knicks unless the Mavs...RT@WojYahooNBA: Milwaukee nearing a deal to sign O.J. Mayo, league **** tell Y Sports.
Jared Zwerling @JaredZwerling 3m
****: #Knicks in pursuit of Brand, called again today. Offers from NYK & other teams discussed at different $ levels. No official offers.
Za Bobbyja sam ja htjeo pisati ali skroz zaboravih.Carlo je napisao/la:Znači oni neće tražiti Smitha, Mavsi ostaju jedina prava opcija ako ne potpišu Howarda.Frank Isola @FisolaNYDN 16m
This means J.R. back to Knicks unless the Mavs...RT@WojYahooNBA: Milwaukee nearing a deal to sign O.J. Mayo, league **** tell Y Sports.
Usput, zainteresovani smo za Bobbyja Browna. Ko prati Euroleague neka ga malo opiše. Vidim da ima dobre brojke.
Jared Zwerling @JaredZwerling 53s
#Knicks goal is to split up their mini mid-level exception between two players. That could be Copeland and Prigioni. Or Cope and another PG.
Barnes mi se sviđa. Woodson ga prošle godine nije potpisao tj. nije bio zainteresovan za njega JER SMO POTPISALI BREWERA, a Barnes je bio zainteresovan za dolazak u Knickse prema nekim izvorima.Jared Zwerling @JaredZwerling 1m
I think if Brand comes, K-Mart is a goner. Brand, Copeland, Prigioni & Matt Barnes would be ideal for them to fill next four spots. #Knicks
Nažalost ostaje izledaNEZALAGANJE je napisao/la:Eto vam JR izgleda ostaje...

Ma nego sta je, def. strucnjak i nista vise, a i pola sezone smo igrali katastrofalnu odbranu tako da mislim da je on vec trebao dobiti nogu, previse dopusta igracima, Mela kad iznervira neko on uzme 50 suteva a ne moze pogoditi olimpijski bazen, JR 90% utakmica luduje, slabo koristi igrace (Cope, Flight, Camby iz ove sezone)...NEZALAGANJE je napisao/la:Ma vama je vise do Woodsona,nego li do igraca,po meni.Pocetkom sezone i jedan period sredinom ste igrali onako kako imate potencijal da se igra,da bi se na kraju sve svelo na izolacije.To Woody ne smije 2 puta dopustiti sebi...
Nije jos nista sigurno,razmatra i ostale ponudeNEZALAGANJE je napisao/la:Eto vam JR izgleda ostaje...
Ma razmatra mohunu. Nismo mi te sreće.MickoSAS je napisao/la:Nije jos nista sigurno,razmatra i ostale ponudeNEZALAGANJE je napisao/la:Eto vam JR izgleda ostaje...
MickoSAS je napisao/la:J.R. Smith has agreed to re-sign to a four-year, $24 million contract with the Knicks.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.