NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Da malo obradujem zabrinute simpatizere Zvijezde, uskoro nam dolazi jedno pojacanje u napadu koje bi kompletiralo ekipu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
moze li ime u PP ako znas o kome se radi...astra1922 je napisao/la:Da malo obradujem zabrinute simpatizere Zvijezde, uskoro nam dolazi jedno pojacanje u napadu koje bi kompletiralo ekipu.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Po čaršiji se već priča o tom igraču ali najbolje je da se zasada šuti i ne iznosi ime tog igrača, jer dosadašnja iskustva sa objavljivanjem imena su vrlo loša.astra1922 je napisao/la:Da malo obradujem zabrinute simpatizere Zvijezde, uskoro nam dolazi jedno pojacanje u napadu koje bi kompletiralo ekipu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
jbg... sad me drzite u neizvjesnosti... jel makar dobar igrac....
Mislim da je husein upravu, cekat cemo sa objavom dok se ne potpise.dosad smo se par puta lijepo opekli
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako zvijezda dobie rudar ili izvuce remi dobar sam cenera
okladio sam se s frendom bas zbog toga sto sam ubijedjen da zvijezda moze izvuc pozetivan rezultat... 

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
pa gdje ti je taj jaran de ga posalji i meni da i ja zaradim jednog cenera
inace dobro si investiro

inace dobro si investiro
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nesto kontam da li je jovic svjestan da treba dovest napadaca,jer ako ga dovede pa moce ga od ulaznica placat.protiv sirokog 3000 a sad ce ti protiv travnika bit 800 i ako nastave ovako igrat sve manja ce bit posjeta.znaci dode dobar napadac i odma eto raje na stadion stim eto i para 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
napadač došao danas ?
ime i prezime molimseven je napisao/la:napadač došao danas ?

evo Muslimović Zlatan je slobodan, mogli smo njega "zamolit" da odigra bar do zime.... dobro i njemu a dobro i nama...

slab je Zlatan za ovogemir_dj je napisao/la:evo Muslimović Zlatan je slobodan, mogli smo njega "zamolit" da odigra bar do zime.... dobro i njemu a dobro i nama...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jel doso stariji ili je mladi posto su dva trebala doc.seven ima sve provjerene informacije.zato kazi nam 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Danas sam razgovarao s čovjekom iz vrha kluba.Pitao sam ga o pojačanju u napadu o kojim se pise.Dal je to tajna ili nesto drugo,kako reče,tako nesto samo Jović zna i ima te ovlasti.Bolje da se Jović zabavio dovodjenjem napadača a ne Peevim,veznjakom kojih mi imamo dovoljno,za Smajića i Labusa je mogao dovest spaćnog golmana a ne ova dva polovična i boljeg stopera.Pustanjem Tosuna je opet priča za sebe.Sve u svemu dosta nelogičnosti za takvog stručnjaka.Sama generalka sa Mionicom,umjesto sa jačim protivnikom govori dosta...
ne znam da li je ko došao, moj post od prije ima na kraju upitnikastra1922 je napisao/la:jel doso stariji ili je mladi posto su dva trebala doc.seven ima sve provjerene informacije.zato kazi nam
-
- Kontakt:
Ma ako dovedu nekog bi ce opet neki "golgeter" od 30-ak godina iz druge lige Srbije.Svasta se govorilo pred pocetak prvenstva doce ovaj,doce onaj,a na kraju dovedemo polovnu robu.Za sada se ispostavila kao najveca greska tjeranje Tosunovica iz kluba.Mnogi su ovdje pisali kako je Tosunovic davao golove kao plod kolektivne igre,a ja bi sad molio Boga da nadjemo igraca koji ce zabijati golove kao plod kolektivne igre.Neka zabije Tosunovih 14 komada od prosle sezone pa makar oni svi bili iz penala.Mi takvog trenutno nemamo.
Ovi sto govore da imamo puno veznjaka, to je tacno ali pitanje kakav su oni kvalitet.Hamza je u godinama,Mujo se nije vidio,Serif je izgubio hiljadu lopti,Halilovic nije dobijao puno lopti ali kada dobije loptu uvijek nesto napravi,Djelmic je standardno trcao ali bez ucinka.Rista ne moze sam u napadu to se vidi iz aviona,trebamu pomoc.
Ovi sto govore da imamo puno veznjaka, to je tacno ali pitanje kakav su oni kvalitet.Hamza je u godinama,Mujo se nije vidio,Serif je izgubio hiljadu lopti,Halilovic nije dobijao puno lopti ali kada dobije loptu uvijek nesto napravi,Djelmic je standardno trcao ali bez ucinka.Rista ne moze sam u napadu to se vidi iz aviona,trebamu pomoc.
Ne bih da vama dodajem sol na ranu ali mislim da vam fali Srđan Savić on je bio ključni igrač Zvijezde .Također Alimanović u napadu bi vam dobro došao.Bosanski zmaj je napisao/la:Ma ako dovedu nekog bi ce opet neki "golgeter" od 30-ak godina iz druge lige Srbije.Svasta se govorilo pred pocetak prvenstva doce ovaj,doce onaj,a na kraju dovedemo polovnu robu.Za sada se ispostavila kao najveca greska tjeranje Tosunovica iz kluba.Mnogi su ovdje pisali kako je Tosunovic davao golove kao plod kolektivne igre,a ja bi sad molio Boga da nadjemo igraca koji ce zabijati golove kao plod kolektivne igre.Neka zabije Tosunovih 14 komada od prosle sezone pa makar oni svi bili iz penala.Mi takvog trenutno nemamo.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
puno dobri igrača je napustilo zvijezdu... npr.. alimanovic, svić, vasiljevic, karić, brković.....
A onda dođe Ćurguz i unazadi vas sa svojim talentima 10 godina.Ovi gore navedeni igrači nisu smjeli otići besplatno , oni su klasa u našoj ligi.emir_dj je napisao/la:puno dobri igrača je napustilo zvijezdu... npr.. alimanovic, svić, vasiljevic, karić, brković.....

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
BABIC, VASILIC, PJANIC, KODRO, SMAJLOVIC , ITD, ITD, ITD......emir_dj je napisao/la:puno dobri igrača je napustilo zvijezdu... npr.. alimanovic, svić, vasiljevic, karić, brković.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.