Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
trebali smo ovo dobiti al bod je kao kuca pobjediti bjelorusiju kuci i litvaniju obe utakmice i na EP smo ,vjerujem u ove momke i ovaj scenario

Jbg svi smo malo razocarani jer smo mogli uzeti puni plijen. Stvarno smo zasluzili jer smo bili bolji citavu tekmu 8dovoljno je reci da smo dva puta imali +4)...ali ne dade se...nista, sad se tuci sa dancima i pokusati uzeti bod. Mada, realno ce to biti tesko, ali nada zadnja umire
Btw. meni je Terza super odigrao odbranu tokom pocetka drugog poluvremena, ne znam sto ga je zamijenio sa Buricem...tad smo postali suplji...Terzic Vranjes super tandem.
Btw. meni je Terza super odigrao odbranu tokom pocetka drugog poluvremena, ne znam sto ga je zamijenio sa Buricem...tad smo postali suplji...Terzic Vranjes super tandem.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
jah, lako je reći: "dobijemo ih kući i idemo na EP", al' nije to baš tako lako
njima će vjerovatno igrat' Rutenka, što znači da će bit' dosta jači, a mi ako ponovimo ovo od danas, da ispuštamo +4, da fulamo zicere, da golmani ništa ne brane, lako se možemo nać' u kanalu
zna l' se gdje će se igrat' revanš?
njima će vjerovatno igrat' Rutenka, što znači da će bit' dosta jači, a mi ako ponovimo ovo od danas, da ispuštamo +4, da fulamo zicere, da golmani ništa ne brane, lako se možemo nać' u kanalu
Najbolje je utakmicu po utakmicu ici, polako i smireno. Danska je Danska, onaj ko imalo prati rukomet zna o kakvoj se sili radi i tu nema puno price, onda nam ide dvomec sa Litvanijom i tu treba zapeti momacki, dati sve od sebe jer nas kiks dovodi u losu situaciju, ako tu prodjemo neokrznuti onda poginuti protiv Bjelorusa u revansu, uz malo srece mozemo mi njih dobiti, vidjelo se to i danas kada smo zasluzili pobjedu ali nam je jednostavno proklizala iz ruke.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sad kad se sve sabere i oduzme ovaj bod je ko zgrada. Igrači su sami bili na terenu protiv: igrača Bjelorusije, sudija, navijača i KOMENTATORA sa BHT-a. Pa ljudi moji ko nama komentariše utakmice reprezentacije pa ovo je nevjerovatno.
Velika šteta za danas
, ali sad ostaje protiv Danske odigrati momački pa kako bude.
Ono što bi bilo dobro za nas je da Litvanija dobije Bjelorusiju u sljedećem kolu i uz pretpostavku naše dvije pobjede protiv Litvanije, a ako gledamo da će Danska sve dobiti moglo bi već nakon drugog kola biti dobrih vijesti za nas.
Ono što bi bilo dobro za nas je da Litvanija dobije Bjelorusiju u sljedećem kolu i uz pretpostavku naše dvije pobjede protiv Litvanije, a ako gledamo da će Danska sve dobiti moglo bi već nakon drugog kola biti dobrih vijesti za nas.
Raspored?
Sent from my iPad using Tapatalk
- PeppermintSA
- Kontakt:
Imajte na umu da su nam golmani imali katastrofalnu noć i da su jedva išta odbranili. Pri tom, sudije su u najmanju ruku sudile domaćinski i presjekle meč onim navodnim probijanjem kad smo trebali preuzeti ponovo vodstvo, a zatim igrali smo u gostima gdje ti nedostaju krila navijača koja su možda i najvažnija u sportu kakav je rukomet.
Drugim riječima, teško da će nam golmani biti takve rupe u uzvratu, imaćemo sigurno taj mali promil sudijskih leđa u uzvratu i igraćemo pred svojim navijačima koji bi nas trebali odvesti do pobjede. Suština jeste da smo bolji tim. Na kraju krajeva, i da smo dobili danas morali bi ih dobiti i kući, jer bi porazom popišili današnju hipotetičku pobjedu.
Dakle, opušteno - dobijamo ih i idemo na EP
Drugim riječima, teško da će nam golmani biti takve rupe u uzvratu, imaćemo sigurno taj mali promil sudijskih leđa u uzvratu i igraćemo pred svojim navijačima koji bi nas trebali odvesti do pobjede. Suština jeste da smo bolji tim. Na kraju krajeva, i da smo dobili danas morali bi ih dobiti i kući, jer bi porazom popišili današnju hipotetičku pobjedu.
Dakle, opušteno - dobijamo ih i idemo na EP
Chinaglia je napisao/la:jah, lako je reći: "dobijemo ih kući i idemo na EP", al' nije to baš tako lako
pa mi smo šampioni svemira, kad treba podcijeniti protivnika i unaprijed upisati bodove - nevjerovatno....naravno, dobit cemo sigurno Bjelorusiju, oni ce se sami sklanjati na terenu ako zapne
nikad nigdje se nismo plasirali, nikakav rezultat osvarili (osim ovog sad plasmana na SP), a znamo sebi unaprijed pripisivati pobjede
sad smo imali šansu da pobjedimo, ali ne znamo i onda krene namaštavanje kako cemo ih srediti kuci....umjesto da sad u gostima to odradimo kad imamo šansu....vjecna luzerska prica bosanaca
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 okt 2014, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
U ovoj utakmici stvarno nismo imali puno zicera da se kaze "eh da je ono bio gol", mozda jedan-dva. Medjutim onu sansu Burica nemogu izbaciti iz glave.. 1on1 sa golmanom, svo vrijeme svijeta i tacno u njega... Steta. ali idemo dalje!
Susicu i vi ostali manekeni fudbalerski, pogledajte kako se bori do zadnjeg daha za grb na srcu!
Susicu i vi ostali manekeni fudbalerski, pogledajte kako se bori do zadnjeg daha za grb na srcu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- samo_lijevo
- Kontakt:
sudija nije nista kriv,pustite tu suplju.Diablo55 je napisao/la:Sad kad se sve sabere i oduzme ovaj bod je ko zgrada. Igrači su sami bili na terenu protiv: igrača Bjelorusije, sudija, navijača i KOMENTATORA sa BHT-a. Pa ljudi moji ko nama komentariše utakmice reprezentacije pa ovo je nevjerovatno.
Ko drugi da komentarise?
Ovaj barem nesto zna,pisali smo jutros da nemamo rukometnog komentatora na javnim emiterima.
Sve zavisi od Danske,ako oni budu igrali kako treba mi sa pobjedom kod kuce protiv Rusa idemo dalje.Litvanija sam upisao kao sigurne bodove,isto vazi i za Ruse.
Ovo je dobro proslo,puno nam igraca nije u nekoj narocitoj formi.Sada ocekujem bolje igre u klubovima,kao i nove transfere igraca u jace klubove,lige i time cemo opet biti u onoj staroj formi.Pozvati jos neke igrace koji se konstantno ignorisu iako igraju odlicno u svojim klubovima i za nas nema zime.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cekamo Dansku, dva meca sa Litvanijom, Bjelorusija, Danska.Batko je napisao/la:Raspored?
Danska ce do nase druge obezbjediti plasman, mislim da ce igrati 110% protiv Bjelorusije u 3 i 4.
E moj Tahirovicu ko stoji na tvom mjestu, stavicemo ti stolicu, bolje ces branit od Benjamina
RASPORED UTAKMICA:Batko je napisao/la:Raspored?
1. kolo: 29./30. 10. 2014.
Bjelorusija - BiH 25:25
Danska - Litvanija
2. kolo: 02. 11. 2014.
Litvanija - Bjelorusija
BiH - Danska
3. kolo: 29./30. 04. 2015.
Bjelorusija - Danska
BiH - Litvanija
4. kolo: 02./03. 05. 2015.
Danska - Bjelorusija
Litvanija - BiH
5. kolo: 10./11. 06. 2015.
Litvanija - Danska
BiH - Bjelorusija
6. kolo: 13./14. 06. 2015.
Danska - BiH
Bjelorusija - Litvanija
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nisam gledao utakmicu, ali ovo je velik rezultat, realno ovo je bod koji vodi BiH na EP.
Šteta a mogli smo dobiti.
Mogli smo dobiti. Ali mogli smo isto tako vrlo lahko izgubiti. Svi zaboravljaju one crne minute pred kraj kad domacini prave vodstvo od 3-0 i idu na +2 plus napad mescini. Svi smo bili ubiljezili poraz a oni se herojski vracaju i preuzimaju vodstvo.
Ma dajte... Svaka im cast! TAKO SE BORI ZA BIH!
Ma dajte... Svaka im cast! TAKO SE BORI ZA BIH!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 29 okt 2014, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
a mogli smo i izgubit, imali smo -3 devet minuta prije kraja, yebem ti pesimiste
-
bordobijeli
- Kontakt:
mislim da je odbrana dobra bila 25 golova nije puno ,odbranili su dva sedmerca i imali su ukupno nekim 12-13 odbrana naravno nije nesto specijalno ali nije ni loše bas kako si napisao .mirzatele je napisao/la:E moj Tahirovicu ko stoji na tvom mjestu, stavicemo ti stolicu, bolje ces branit od Benjamina
može li neko staviti snimak tekme,radio sam pa nisam stigao pogledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.