Stefan Lakić

Imran Polutak

Nedim Tunović

Emir Sulejmanović

Nedim Buza

Adin Vrabac

Đorđe Aleksić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Gdje taj igra i ko kaže da nismo imali pleja? Mali Aleksić odlično igrao.sejo12 je napisao/la:de ovaj neno ili neko drugi što imate informacije oko ovih mladjih reprezentacijade vi meni reci sto nije prosao mali Vedad Agic za kadetsku reprezentaciju? posto neki kazu da nismo imali pravog pleya mali extra igra i ako vec nismo imali pleya sto on nije dobio poziv?
Taj mali je iz Zivinica igra u KK Milenium,igro je za nas na sestoaprilskon turniru i bio je na okupljanjima.Nije pros'o jer je bila prejaka konkurencija na pleju gdje je i Ljubo Zadro iz Sirokog isp'o iz rotacije.zaboljisportuBiH je napisao/la:Gdje taj igra i ko kaže da nismo imali pleja? Mali Aleksić odlično igrao.sejo12 je napisao/la:de ovaj neno ili neko drugi što imate informacije oko ovih mladjih reprezentacijade vi meni reci sto nije prosao mali Vedad Agic za kadetsku reprezentaciju? posto neki kazu da nismo imali pravog pleya mali extra igra i ako vec nismo imali pleya sto on nije dobio poziv?
mozda (stvarno ne znam) jos nije u potpunosti zalecio povrijedu pa nece da forsirajumrsic07 je napisao/la:sta se desava s Buzom, gledam statistiku i vidim samo 2 poena. Sto me jos vise zabrinjava je broj pokusaja, samo dva za naseg velikog talenta i samo 8 minuta igre. Ne mogu da vjerujem da se Buza ne moze istrpiti u ovoj nasoj ligi, a igraci koju su na zalasku karijere uzimaju po 15 + suteva a nisu nista kvalitetniji, zalosno je to...
prelistaj malo pdf...Tracy3McGrady je napisao/la:zasto niko ne spominje da smo dobili organizaciju u20 EP-a
Sry. propustio samVolvic je napisao/la:prelistaj malo pdf...Tracy3McGrady je napisao/la:zasto niko ne spominje da smo dobili organizaciju u20 EP-a
http://www.tv1.ba/sport/kosarka/13415-k ... -2017.html" onclick="window.open(this.href);return false;Lotus je napisao/la:Veceras je bio kratki razgovor sa Harunom na TV1 i govorio je da ce do kraja godine biti poznata imena selektora za juniore i U20.Zna li mozda neko ko su kandidati?
Ujedinjeni Arapski Emirati koliko ja znam (Svjetsko prvenstvo).mulumbu1921 je napisao/la:A zna li neko gdje ce biti organizovano kadetsko 2014?
i nasi bi trebali icii,jel da?Ethel je napisao/la:Ujedinjeni Arapski Emirati koliko ja znam (Svjetsko prvenstvo).mulumbu1921 je napisao/la:A zna li neko gdje ce biti organizovano kadetsko 2014?
Ne, jer su se tek ove godine plasirali u A divizijumulumbu1921 je napisao/la:i nasi bi trebali icii,jel da?Ethel je napisao/la:Ujedinjeni Arapski Emirati koliko ja znam (Svjetsko prvenstvo).mulumbu1921 je napisao/la:A zna li neko gdje ce biti organizovano kadetsko 2014?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.