NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

slana_krv
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la slana_krv » 26 apr 2014, 19:44

nerkolfc je napisao/la:Molim gospodina slana_krv da jos jednom procita moj post.
Znaci igraci su dali sve od sebe i promasili prilike sa 5 metara dvije
Ovo se također nalazi tu.
super jos bolje objasnjava sustinu mog komentara, ta dvojica koja su promasila sa 5 metara su kriva za poraz

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 apr 2014, 19:49

Pa kazem da je dijelom to njihova krivica, ali valjda ako je penal onda se treba svirati? Halabuka nakon Gračanice je ovo uradila iako se na snimku vidi da je sudija i nas kasapio.

Koliko mene boli ovaj remi ljudi moji to je haos. Pa ovako da se covjek moze osjecati zbog nogometa ne mogu vjerovati. Jos se vidi na igracima da su dali sve od sebe, polezali po terenu, mislim da se psihicki ova ekipa ne moze vratiti na prvo mjesto. Igralo se bolje nego ranije, vidi se opet taj neki napredak ali eto nije nam se dalo ove godine. Da bar ostave ovog trenera duze vremena pa neka gradi svoje, dobar je lik.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 apr 2014, 19:52

nerkolfc je napisao/la:Pa kazem da je dijelom to njihova krivica, ali valjda ako je penal onda se treba svirati? Halabuka nakon Gračanice je ovo uradila iako se na snimku vidi da je sudija i nas kasapio.

Koliko mene boli ovaj remi ljudi moji to je haos. Pa ovako da se covjek moze osjecati zbog nogometa ne mogu vjerovati. Jos se vidi na igracima da su dali sve od sebe, polezali po terenu, mislim da se psihicki ova ekipa ne moze vratiti na prvo mjesto. Igralo se bolje nego ranije, vidi se opet taj neki napredak ali eto nije nam se dalo ove godine. Da bar ostave ovog trenera duze vremena pa neka gradi svoje, dobar je lik.
Zaista te razumijem, kada je sloboda ispala ja sam suzu pustio..velika je to bol i trauma...ne ponovilo se

nista nije gotovo ali ako nista u psihickoj smo prednosti

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 apr 2014, 19:58

http://www.ne-droga.org/frontend/cache/ ... ce71db5701" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 26 apr 2014, 20:09

Prvo sto me boli ovaj remi,drugo sto me nerviraju ovi sto pisu da se ovo vratilo zbog onog iz Gracanice.Halo ljudi jeste vi slijepi,ili samo provocirate ovdje za utakmicu u Gracanici.Ima snimak na kojem se jasno vidi da je sudija grijesio na obje strane,i moze se reci i da je Jedinstvo i Bratstvo osteceni,ali necu vise da raspravljam o toj utakmici.Ovo je sad gotovo PL je izgubljena,postoji mala nada ali od toga nema nista.Svima je jasno da u klubu ima problema oko igraca,a svi znamo koji su a to je da smo mi jedini klub u ovoj **** drzavi u kojoj moraju igrati igraci koji placaju svoje nastupe.Zar nase dijete Anes Nuspahic koji nam je donio 9 bodova svojim golovima nema mjesta u ovoj ekipi,u kojoj mora igrati Sanid Mujakic ciji otac placa njegove nastupe.Nek i ne idemo u PL kad nam se to desava.I ovaj sto kaze da se ostavi Kecalovic na duze vrijeme za trenera da on slaze ekipu,sta ce on slagati ja bih ga odmah otjerao,zar cijeli stadion mora ustat na noge i govorit da se izbaci Mujakic iz igre,da tek tad trener ga izvlaci,zar je taj trener zasluzio da bude na duze vrijeme trener.On ako ostane mi se samo mozemo borit za opstanak
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 apr 2014, 20:14

Moram ti reci Bihac96 da si nerealan. To je do ljudi koji su iznad trenera ako igra igrac koji plaća za nastupe.

Drugo vidis li ti danas koliko je bolja igra nego sto je to bila ranije? Ne mora biti on glavni trener ali neka bude desna ruka novog trenera jer se vidi da nesto zna.

Koliko je trenera ostavljalo Benju u igri iako je on doslovno umro na terenu i nije bio u mogucnosti pomaknuti? On ga izvadio i nastavilo se dobro igrati.

Ni ja ni ti neb' morali ovo ovome pisati da su Uros i Kahri pogodili gol sa 5 metara. Neb' da se prepirem nemam volje nesto ali ekipa je jaka koliko je njen najslabiji igrac dobar. Mimi je u rangu 5 lige Kosova, Čizma štoper ubio puru po desnom beku i odigrao deset puta bolje nego sto je Mimi ikad odigrao.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 apr 2014, 20:26

Nadam se da ću do kraja sezone čitat postove poput onog da je Sloboda kupila GOŠK na poluvremenu i kako kupuje sve redom,i da ću i na kraju sezone to čitat ;)

A sad adio
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 apr 2014, 20:28

Gosk u Bihacu, Gosk na Tusnju i sudiju danas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 26 apr 2014, 20:29

Bihac96 je napisao/la:Prvo sto me boli ovaj remi,drugo sto me nerviraju ovi sto pisu da se ovo vratilo zbog onog iz Gracanice.Halo ljudi jeste vi slijepi,ili samo provocirate ovdje za utakmicu u Gracanici.Ima snimak na kojem se jasno vidi da je sudija grijesio na obje strane,i moze se reci i da je Jedinstvo i Bratstvo osteceni,ali necu vise da raspravljam o toj utakmici.Ovo je sad gotovo PL je izgubljena,postoji mala nada ali od toga nema nista.Svima je jasno da u klubu ima problema oko igraca,a svi znamo koji su a to je da smo mi jedini klub u ovoj **** drzavi u kojoj moraju igrati igraci koji placaju svoje nastupe.Zar nase dijete Anes Nuspahic koji nam je donio 9 bodova svojim golovima nema mjesta u ovoj ekipi,u kojoj mora igrati Sanid Mujakic ciji otac placa njegove nastupe.Nek i ne idemo u PL kad nam se to desava.I ovaj sto kaze da se ostavi Kecalovic na duze vrijeme za trenera da on slaze ekipu,sta ce on slagati ja bih ga odmah otjerao,zar cijeli stadion mora ustat na noge i govorit da se izbaci Mujakic iz igre,da tek tad trener ga izvlaci,zar je taj trener zasluzio da bude na duze vrijeme trener.On ako ostane mi se samo mozemo borit za opstanak
Za tog čupu sam vam ja pisao poslije tekme u Gračanici. Odavno prgaviji igrač nije bio u Gračanici :thumbdown: maneken koji se izležava na terenu, provocira publiku itd. a vidi se da nema talenta ni 0,1 %. I u Gračanici vaš trener ga je držao sve tamo do 80 minute kada ga je silom prilikom morao zamijeniti jer je imao već jedan žuti a odavno je bio zaradio i drugi ali Zrnić nije imao m..a da mu ga pokaže :mrgreen: Vidi se da je babin sin i igra zbog para :salut:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 apr 2014, 20:33

Tesko je sve ovo, tezak je ovo poraz kao sto nerkolfc kaze ovako se nisam osjecao dugo, pa cak kad smo i ispali iz PL, pa mislim da bi mi teze palo ispadanje u 2 ligu Zapad nego ovaj gubitak bodova, zelim Slobodi srecu u PL jer su u ovom drugom dijelu pokazali vise nego mi.

A za ove provokatore iz Gracanice koji svrsavaju na Slobodu i ulizuju se na temi Jedinstva nemam rijeci, docemo mi i iduce sezone kod vas nije to problem ali nece igraci sami doci, docemo mi ponovo da damo podrsku nasem timu...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 26 apr 2014, 20:45

auuu trebali ste kupit utakmicu ba :lol:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 apr 2014, 20:48

Sramotno suđenje Admira Alispahića iz Zenice, podjela bodova Pod borićima
Drugovi moji, tako je nama bilo ovde u proslu subotu kada je sudio klosar Zrnic, tako se sad vi osjecate kako smo se mi osjecali proslu subotu.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 apr 2014, 20:53

GracanicaAA je napisao/la:Sramotno suđenje Admira Alispahića iz Zenice, podjela bodova Pod borićima
Drugovi moji, tako je nama bilo ovde u proslu subotu kada je sudio klosar Zrnic, tako se sad vi osjecate kako smo se mi osjecali proslu subotu.
Pa i meni je krivo sto je covjek sudio katastrofalno! Sta mislis da i ja neb' volio da smo tamo uzeli sve bodove a bilo je prilika? Samo se stvorila takva atmosfera oko Jedinstva i sudija da je utjecalo na ovog idiota danas. Mogli smo mi pobjede i ovako ali on je morao suditi čiste penale.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 apr 2014, 20:56

nerkolfc je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Sramotno suđenje Admira Alispahića iz Zenice, podjela bodova Pod borićima
Pa i meni je krivo sto je covjek sudio katastrofalno! Sta mislis da i ja neb' volio da smo tamo uzeli sve bodove a bilo je prilika? Samo se stvorila takva atmosfera oko Jedinstva i sudija da je utjecalo na ovog idiota danas. Mogli smo mi pobjede i ovako ali on je morao suditi čiste penale.
Jerane ba nemoj se Izvlacit na sudije, kada je ovde sudijo zrnic i podjelio 15 zutih i 1 crveni vi se niste ljutili npr. vama je bilo drago sto ZRNIC klosar sudi. A sada se vadite na sudije koje su vam ocigledno bile krive.Vi se uvjek vadite na sudije i tako ce biti i dalje.Da ste izgubili ovde kod nas, odma bi ste rekli da je Zrnic kriv a posto ste 0-0 ovde igrali dobro vam je on sudio......... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 apr 2014, 20:59

Gracanica i vi bi tako postupili, nema potrebe za raspravom, ko god izbori dobar rezultat vani, on je zadovoljan, dok kiksa krive se sudije, prema tome ...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 apr 2014, 21:00

Ma kome je dobro sudio? Samo sam pisao nakon onog snimka da ste lagali da je sudio samo protiv Bratstva kad je ocigledno da je imao isti kriterij za obe ekipe. Normalno da cu se zaliti kad svi pricaju kako mi imamo sudije u rukama ovo ono, stavljaju se neke GLUPE tabele a ovamo nas pokradu u Bihacu. I to nije prvi put da nam je lose suđenje bilo je jos ovakvih primjera kao ovaj debil.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 26 apr 2014, 21:02

Ljudi dobili jedan penal i malo im, ogorceni sudjenjem, a niste u Gracanici bili ogorceni, tad je sudjenje bilo korektno..al' hajd, ko gubi ima pravo da se ljuti, uvijek bilo
Idemo u pobjede nove, zajedno do cilja, Sloboda Tuzla !
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 apr 2014, 21:02

SaLL/ihovic je napisao/la:Ljudi dobili jedan penal i malo im, ogorceni sudjenjem, a niste u Gracanici bili ogorceni, tad je sudjenje bilo korektno..al' hajd, ko gubi ima pravo da se ljuti, uvijek bilo
Idemo u pobjede nove, zajedno do cilja, Sloboda Tuzla !
Tako je brate.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 apr 2014, 21:05

nije vam sudija dao dva gola, dao vam je Gosk..i sto se mene tice hvala im. Biscani moji pocistite vi prvo u vasoj avliji.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 26 apr 2014, 21:06

Et u Gracanici smo osvojili bod pomocu sudija,danas smo osvojili bod jer smo dobili penal,a znamo kad se dosudi jedan penal da je navucena pobjeda,i da se vise ne smije sudit ni jedan.Hvala Alispahicu na ovom bodu.
Jel sad OK ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 3 gosta.