RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 13 maj 2010, 14:44

U Velezu volim sve od oruzara ,cistacice,igrace,trenera , cjelu upravu . Ali ih treba sve prikljuciti na detektor lazi i postaviti pitanje : "Jeste li ucestvovali u prodaji tekme Velez - Zeljo i jeste li dali sve od sebe da pobijedimo" .

E onda poslije rezultata testa prekinuti bojkot !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taj recept prirediti i na cjelokupnu ligu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 13 maj 2010, 15:06

Hahaha...Ma sta ce oni prodati kad veze nemaju. Osim Leotara, citavo ih proljece vile nosaju. Nego, evo ce Avdo voditi ekipu protiv Borca.
Aleme, ne sekiraj se :D Losije od ovog ne moze, para manje imat ne mozemo. Uslovi, isto tako, od ovih, gori ne mogu biti. U upravi ne moze biti manje ljudi koliko ih je sad. Sudije nas nisu pogurale nijednu tekmu ove godine, tako da ni to ne moze biti gore. Samo opusteno Aleme 8-) Pozdravi Hrasnicu, oboji je vise cijelu u crveno, kao sto je vec obojena Ilidza. Onda upadamo direkt u Rajvosa, da i to obojimo u crveno. :D Vidis da ti teletabisi i jedni i drugi imaju sve moguce uslove, a ne mogu prdnuti ima sto godina. Neka batale kad ne znaju...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 13 maj 2010, 15:26

Cuj Avdo, ostvario dobar rezultat sa pionirima, pa kao nagrada prekomanda u prvi tim :lol: :lol: :lol:

Ja sam za opciju da imamo dva trenera, kao Svedska nekad, ili je i sad, samo ih je malo zeznuto odrzavati :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 13 maj 2010, 15:32

Hahah...Ja mislim da su njega pisali i u Prijedoru, nesto je oko one trenerske licence, tako nesto...A neka Avde, nije ga odavno bilo :D Kad svi odu, Avdo ostaje...sjecam se prvog gostovanja u Banja Luci..ja mislim da smo mi prvi i isli od klubova iz Federacije...Na poluvremenu, terenom trci Avdo i bjezi, gonjaju ga dva navijaca Veleza, a njih gonjaju dva debela policajca i drze one supke rukama da im ne ispadnu :D
Avdo majstore, rodjeni su uz tebe :twisted:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 13 maj 2010, 15:50

I da umalo da zaboravim na ove "buntovnike" sto pricaju price i nasjedaju na one pricice ljudi koji ne zele u Velez kad nema para, da je uprava, tj; ono sto je od nje ostalo u sastavu Tanovic-Cemalovic-Zuhric, svojim sredstvima nekako izmirila dugove, poplacala komunalije i uplatila dug prema Veli Pudaru koji je isti dobio nedavno sudskim putem. Taj cjelokupni iznos je veci od onog za koji vi znate da je tekma prodana. Na zalost, a sto je sramota, novca za omladince i odigravanje njihovih utakmica ovaj vikend nije bilo.
Cunami, Monto, Vfc1922 i jos neki, vidimo se na tribini.....Borba za opstanak tek je pocela 8-)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 maj 2010, 20:30

Ja se nasekiram vazda zbog Veleza ali kad igraju nasa djeca i kad guzice poderu a bude sta ce biti,ja cu prvi ustat i skinut im kapu sa glave a gledat pojedince sa strane kako se zajebavaju sa nasim klubom je za mene ravno,ubistvu.Pa da Veleza nije bilo ko bi cuo za ove "zvijezde"?
Trebamo svi zajedno izgurat ovo sto je ostalo do kraja jer ne mozemo ni dole ni gore ali treba dati podrsku Tani i ko vec ima u upravi da rade jer kako govore,imaju plan u narednih nekoliko godina i ako je tako hajmo zajedno to cinit boljim svaki dan a ne srati uvijek jer potrosili smo ljudi u ovih 15 godina da vise ni sam ne znam ko bi mogao doci u Velez jer cim ne ide,niko ne valja.Kad smo dobijali,svi su nam valjali,i igraci,i uprava i sve oko kluba a kad ne ide,odmah su svi neznalice,lopovi i to govore ljudi koji sebe zovu NAVIJACIMA.Ja jesam navijac i nikad necu reci zna,ne zna jer ima trener da to kaze ali cu uvijek biti uz svoj klub ma u kakvoj situaciji bio jer meni je Velez sve a necu srat da sam navijac a pljujem na direktora,kapitena,i na sve igrace...
ROĐENI BRATO

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 maj 2010, 00:17

Ne rekoste, ko ide na tekmu, :P

Sto se Avde tice, nije meni Avdo nimalo mrzak, naprotiv, ali ...
Support Velez, It's logical! ★

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 maj 2010, 00:24

A idem i ja na tekmu i ako sam vjerni red army nemogu da ne gledam Veleza pa i ovako loseg dzaba ljubav je to :D
Samo jedan klub Velež Mostar

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 14 maj 2010, 14:11

Adnel je napisao/la:A idem i ja na tekmu i ako sam vjerni red army nemogu da ne gledam Veleza pa i ovako loseg dzaba ljubav je to :D
Bravo,nije vrijeme da se Velezu okrecu ledja.Ako nista drugo,mislim da Tana to nije zasluzio.Sto se igraca tice,ima ih svakakvih.Rodjeni brato.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 maj 2010, 14:51

Pozdrav i tebi carina. evo ja se tek sada javljam. Nemam kod kuće net pa sam primoran ovako. Prvo želio bi reći par stvari koje upadaju u oči. Naime čujem često da je Velež komunistički klub i zato mu se ne želi pomoći. Ti koji to kažu veze nemaju pojma o komunizmu. On je na ove prostore došao koncem 30- tih godina prošlog vijeka a Velež je nastao 1922 u vrijeme Kraljevine Jugoslavije, drugo Velež je stariji od bivše FNRJ/SFRJ koja je osnovana ratne 1943. tj. 29 XI.1943. Pošto ja znam dobro istoriju ovih prostora, tako vam stoje stvari. Da je onaj režim mazio Velež onda bi rođeni bili najtrofejniji klub u bivšoj SFRJ, ali i ti komunisti su bili niđe veze. Dalje danas ovo što se dešava Veležu je upravo ovo gore što sam rekao, to je zbog neznanja o našoj povijesti koja nas je u prošlosti toliko puta koštala, ali će ljudi valljda shvatiti ovu činjenicu. Što se tiče ove "male" krize u klubu prevazićemo mi sve, pa ljudi ničija nije do zore gorjela. Sada samo treba odigrati do kraja fer i sutra Borca poslati kući sa nekoliko golova. Nakon sezone, ponavljam sjesti i razgovarati i da se krene u još jaču reorganizaciju kluba. Jest da su teška vremena ali istorija je puno puta pokazala da nakon teških vremena moraju doći dani blagoslova i dobrote. Još bi te carina želio upitati gdje se mogu naći Veležovi rezultati iz bivše SFRJ, nigdje ne mogu da ih nađem. I na kraju ti želim reći da pozdraviš mog rođaka ADILA KAJANA koji igra za juniore Veleža. On sdigurno zna o kome je riječ. Ja sam iz Hrasnice i on zna da tu ima familije. Tako mu prenesi. Želim svim veležovcima puno sreće. Vozdra. Podatak da skoro 1/2 Hrasnice navija za slavni Velež. Sve Konjičani, Gačani, Nevesinjci, Kalinovičani, Bilećani, poneki Mostarci ali i sami mještani navijaju za velež.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 maj 2010, 15:02

Jedno pitanje za navijace Veleza, postoji li mogucnost gledanja utakmice live...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 maj 2010, 15:04

I mene to zanima,gdje treba uplatiti tih 10-tak euro da pogledam utakmicu,i da li se moze platiti preko Moneybookersa ili mora biti bas pay-pal?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 maj 2010, 15:18

hvala,ali nazalost jedino sredstvo plaćanja je pay-pal,tako da nema ništa od mog gledanja utakmice jer ja za plaćanja na netu koristim isključivo moneybookers koji prolazi u 90% slučajeva,ali na ovoj veležovoj stranici nažalost ne....

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 14 maj 2010, 15:24

Vidi sa nekim od raje, ima neko, pa skupa gledajte :D Kad vec ne mozes doci.
Ne igraju Zaim, Mrkva, Kajtaz, i vec od ranije Cola i Knezevic. Vracaju se Zlaja Kazazic i Kadic. Sve u svemu odlicna prilika da vidimo na cemu smo za sljedecu sezonu. Borac ko narucen protivnik za taj ispit.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 maj 2010, 16:40

Bit ce veoma teska utakmica,fale ovi stariji igraci ali se nadam da ce ovi momci bar poderat guzice za Velezov grb pa sta bude na kraju.Ja bi da se pitam vec poceo da mislim na iducu sezonu jer je ova gotova

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 14 maj 2010, 18:14

Ma kakvi teška tekma :D Lagana bez pritiska. Volio bi da se ukaže prilika onom malcu Zolju veznjaku. Odavno ga nešto gotivim a niko da mu pruži šansu. Idemo, Zlaja pozadi, Zolj veže a Mirza Borčevu mrežu reže. Imam nekakav pozitivan osječaj u p.m.
Idemo rođeni, pa kako god, samo naprijed 8-)
Ovi što bojkotuju imaju od mene nagradni vikend full pansion osam dana na mom pe.ni.su.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 maj 2010, 18:50

Idem na svaku utakmicu i po mom misljenju,imamo nekoliko izuzetno talentovanih momaka u prvom timu a da su Velezova djeca i to je sto me posebno raduje ali osim Kazazica i Demica,ovi malo manje dobivaju priliku a kako igraju Velezova djeca i da imaju potencijala govori i cinjenica da je Zlaja bio otisao u inostranstvo,pa sam citao u novinama da za Demica odbijaju ponude i umjesto da njih jos vise forsiramo,mi dovodimo igrace sa strane i trosimo pare bezveze ali i tome ce doci kraj jer nema se para za dovodjenje igraca sa strane.
Sve ove price sigurno djeluju na igrace,pogotovo na ove mladje ali samo nek daju svoj maksimum i nek poderu guzove i niko im nece progovorit,cak sta vise...
Treba slagat ekipu za iducu sezonu,Tanu ostavit po svaku cijenu i mislim da ce u Velezu biti bolje.
Jednom sam rekao da volim biti sa vecinom domacih igraca 10-12 na tabeli,nego 5 ili 6 na tabeli sa vecinom igraca sa strane a isto ti dodje-ne ispadnemo a i ne odemo u evropu.
Jer zarada je na nasim igracima a ne na tudjim.
ROĐENI BRATO

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 maj 2010, 21:08

Sutra da pobjedite Borac, nezanima me kako ! :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 15 maj 2010, 14:07

Pola tima ne igra a i vrijeme nezgodno,bit' će svega.

Bojkot !
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 15 maj 2010, 16:15

FORCA VELEZ! :mrgreen: :geek:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.