Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Cocalic presijedio na klupi cjelu tekmu u porazu svoje ekipe.Koja ce vjerovatno iduce godine da preseli u nizi rang.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pokazuje se da je nepozivanje Cocalica jos jedna velika greska Susicaharishp je napisao/la:Cocalic presijedio na klupi cjelu tekmu u porazu svoje ekipe.Koja ce vjerovatno iduce godine da preseli u nizi rang.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Al' ste jedva dočekaliDylan Dog je napisao/la:Pokazuje se da je nepozivanje Cocalica jos jedna velika greska Susicaharishp je napisao/la:Cocalic presijedio na klupi cjelu tekmu u porazu svoje ekipe.Koja ce vjerovatno iduce godine da preseli u nizi rang.

Brini se što je Rahimić(34) standardan sa pola sata u 20 kola! Ovi sa sportsport.ba poletili da objave da je bio na klupi, a šute kad igra i kad sjede Rahimić, Nadarević, Jahić...
SušićSušić.ba
Bila je anketa, vidjelo se kako ljudi misle

Dylan dogu, kako objašanjavaš Rahimićevu situaciju?! Kako se to pokazalo?!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
I to ogromna,da je on zaigrao ili jos par njih.Zbog cega se oci kopale''celektoru''Sad bi BIH imala 9 poena na tabeli.Dylan Dog je napisao/la:Pokazuje se da je nepozivanje Cocalica jos jedna velika greska Susicaharishp je napisao/la:Cocalic presijedio na klupi cjelu tekmu u porazu svoje ekipe.Koja ce vjerovatno iduce godine da preseli u nizi rang.
I vec bi se spremali u Ukrajinu na trebe.
Sto bi Marjan rekao ''bezi,bezi da te ne uhvate''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 okt 2010, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ervin Zukanović(23), prošao kompletnu ŽELJINU školu, danas zabio dva gola za Eupen u Belgiji(za 1:0 i 2:0), a naslov "Zukanović pogodio"
Inače, momak je stoper.(189 cm)

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Svasta napisa " nalupa". Zasto? Je'sil momce ikad cuo za nacionalne manjine?RKO je napisao/la:Da vam malo pojasnim,BiH je zemlja tri konstitutivna naroda Srba,Bosnjaka i Hrvata i ostalih.Bosnjak je Ustavna kategorija i spominje se samo u BiH....nigdje drugo.Sve je politika,onaj ko se osjeca hrvatom u Bosni i katolik je,barem prije je vrlo lagano dolazio do hrvatske putovnice a i sada im drzava Hrvatska izlazi u susret jer su to hrvati koji zive u BiH i u Ustavu se spominju.....blablabla da neduljim hrvati i srbi imaju po dvije zemlje jednu u kojoj zive a drugu kojoj pripadaju(tako oni kazu) i imaju pravo na to(Ustavi,zakoni),dok su Bosnjaci vezani samo za BiH.Tako da hrvati i srbi iz BiH mogu nastupati za susjedne zemlje.To sto se neko osjeca Bosnjakom a iz Sandzaka je nema nikakve veze jer je jednako s tim da se ja osjecam kao Amerikanac i hocu sad Americko drzavljanstvo...Uglavnom komplikovana je situacija politicki rijesena....laicki receno u Srbiji su svi srbi(islamske,katolicke,praqvoslavne vjeroispovjesti)a u BiH(mozes bit Srbin,Bosnajak,Hrvat(islamske,pravoslavne,katolicke vjeroispovjesti))....Saban je napisao/la:Iz moga neutralnog ugla ja bih prije rekao da si ti ogranicen sa mnogo vecim greskama. Evo gore sasvim nelogicno poredis te tvrdis kako se mnoge sandzaklije ne osjecaju Bosnjakomi kako je to dobro...a dalje poredis sa tim kako se eto ni svaki banjalucanin ne osjeca srbijancem. Bosnjak i Srbijanac nije jedno te isto...sto ne rece kako banjalucanin ne bi trebao da se osjeca Srbinom, ako vec sandzaklija ne bi trebao da se osjeca Bosnjakom. Da zakljucim: u sustini je ovaj sa kojim se raspravljas u pravu - ako meze Subotic i druga slicna **** da igraju za susjede zasto ne bi Ljajic za BiH. Drugi su padezi da li je to moralno, A kada smo vec kod diskusije ko za koga igra, treba popisati sve one koji igraju za drugu reprezentacija izvan one gdje su se rodili odnosno odakle im je porijeklo. Iz ovoga izuzimam one koji nisu imali mjesta u "maticnoj" reprezentaciji.Makaveli je napisao/la:
naravno da ne znaci...to sto si ti ogranicen i nisi svjestan generalizacije i gresaka koje pravis...
prije sveka,nit' se svaki sandzaklija osjeca bosnjakom (jer on sa bosnom nikakve veze nema) pogotovo mladji narastaji prihvataju srbiju kao svoju drzavu
nit' se svaki banjalucanin ili zenicanin osjeca hrvatom ili srbijancem![]()
da li u dokumentima sandzaklija stoji ikakva poveznica sa bosnom ?
Ima povelik broj Bosnjaka u Srbiji takodje u Hr.i tamo su nacionalna manjina. Ima dobar broj i onih koji ne-zele biti nac.manjina nego se izjasnjavaju kao Srbi ili Hrvati muslimanske vjeroispovjesti. Pitanje sta je Ademaga, Bosnjak(n.m)ili Srbin (m.v)?
Dobar je Zuka!Željovac je napisao/la:Ervin Zukanović(23), prošao kompletnu ŽELJINU školu, danas zabio dva gola za Eupen u Belgiji(za 1:0 i 2:0), a naslov "Zukanović pogodio"![]()

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pa Coca je ćelav tako da je teško mogao presijediti jedino ako ga nisu kakve muke natjerale da mu i ćela osijedi.harishp je napisao/la:Cocalic presijedio na klupi cjelu tekmu u porazu svoje ekipe.Koja ce vjerovatno iduce godine da preseli u nizi rang.
da nam je B selekcija aktivna pa da se ''isproba'' i on uz par potencijalnih igrača kako iz PL-a tako i iz ostalih liga svijeta.Željovac je napisao/la:Ervin Zukanović(23), prošao kompletnu ŽELJINU školu, danas zabio dva gola za Eupen u Belgiji(za 1:0 i 2:0), a naslov "Zukanović pogodio"![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kad vec se hvatas ti stvari.Onda bi trebao da skontas razliku izmedju presijediti i prosijediti.Ha ja.brazzo je napisao/la:Pa Coca je ćelav tako da je teško mogao presijediti jedino ako ga nisu kakve muke natjerale da mu i ćela osijedi.harishp je napisao/la:Cocalic presijedio na klupi cjelu tekmu u porazu svoje ekipe.Koja ce vjerovatno iduce godine da preseli u nizi rang.
da nam je B selekcija aktivna pa da se ''isproba'' i on uz par potencijalnih igrača kako iz PL-a tako i iz ostalih liga svijeta.Željovac je napisao/la:Ervin Zukanović(23), prošao kompletnu ŽELJINU školu, danas zabio dva gola za Eupen u Belgiji(za 1:0 i 2:0), a naslov "Zukanović pogodio"![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
igra i lijevog beka i defanzivnog veznog u svom klubu, ja bih njega probao u reprezentaciji, odavno ga vec pratim, mislim da je dobar igracŽeljovac je napisao/la:Ervin Zukanović(23), prošao kompletnu ŽELJINU školu, danas zabio dva gola za Eupen u Belgiji(za 1:0 i 2:0), a naslov "Zukanović pogodio"![]()
@Derim
Po cemu je Adem bosnjak uopste (nacionalna manjina)??Nerazumijes se u to,definitivno....ev ja se izjasnim kao nacionalna manjina jevrej pa hocul dobit pasos Izraela.....i ti lupas al totalnoSvasta napisa " nalupa". Zasto? Je'sil momce ikad cuo za nacionalne manjine?
Ima povelik broj Bosnjaka u Srbiji takodje u Hr.i tamo su nacionalna manjina. Ima dobar broj i onih koji ne-zele biti nac.manjina nego se izjasnjavaju kao Srbi ili Hrvati muslimanske vjeroispovjesti. Pitanje sta je Ademaga, Bosnjak(n.m)ili Srbin (m.v)?
RIP SALE VILENJAK
moram te malo zayebavat' a inače manje više ovakve postove i pišeš a opet si pogriješio presijeditiharishp je napisao/la: Kad vec se hvatas ti stvari.Onda bi trebao da skontas razliku izmedju presijediti i prosijediti.Ha ja.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jablonec - Pribram 5:1. Strijelac trećeg gola za domaće je Haurdić.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ocigledno nekontas,gledaj. U srbiji su konstutivni kao narod samo Srbi,i nije zabranjeno da Srbi budu i oni islamske vjeroispovjesti ali vecina gradjana islamske vjeroispovjesti se izjasnjava kao Bosnjak a oni su nacinalna manjina u Srbiji. Moje pitanje je kako se Adem izjasnjava? Za Bosnjake u Bosni su oni isti jer su nasa braca ali nisu za Srbiju razumes bre.RKO je napisao/la:@DerimPo cemu je Adem bosnjak uopste (nacionalna manjina)??Nerazumijes se u to,definitivno....ev ja se izjasnim kao nacionalna manjina jevrej pa hocul dobit pasos Izraela.....i ti lupas al totalnoSvasta napisa " nalupa". Zasto? Je'sil momce ikad cuo za nacionalne manjine?
Pripadnici nacionalnih manjina n.p.r Bosnjaci bilo gdje da zive su diaspora Bosne i Hercegovine, tako da nemaju nikakvih problema za dobivanje pasosa nase zemlje. Ti odnosi svugdje u svijetu su slicni n.p.r Madjar sto zivi u Rumuniji je nacionalna manjina i ako zeli moze imati i drzavljanstvo Madjarske. Za ovog Jevreja isto to vazi posto je od prije 50-ak godina Izrael maticna drzava svih Jevreja-Zidova. To znaci ako je Adem LJajic Bosnjak iz Srbije nece imati problem oko dobivanja drzavljanstva BiH.
Pod broj jedan oni nisu nasa braca,mozda tvoja jesu moja ne.
A mozes se ti izjasnit kako hoces i kao hobit al nepije vodu,Adem Ljaljic nema pravo igrati za nasu reprezentaciju nema pravo na drzavljanstvo....vec sam napisao nije rodjen u BiH,nisu mu ni roditelji iz BiH,nije niti zivi u BiH...nema nikakve veze sa BiH.Eh sad bilo bi lijepo kad bi mogao i igrao a sto mogu Subotic,Petric....igrat za susjedne zemlje je kriva politika(Dejtonski sporazum i nas Ustav kao snek 4 tog sporazuma),,..na osnovu toga i FIFA/UEFA su dozvolile da igraci koji su rodjeni u BiH a izjasnjavaju se kao srbi ili hrvati mogu igrati sa susjedne zemlje.
Totalno nefer ali nam je tako
PS:Ti izgleda neznas sta znaci dijaspora?Dijasporom ti se oznacava grupa ljudi koja je pod prijetnjom sile napustila svoju zemlju.
Ko je Adema protjerao iz Bosne ili njegove roditelje...

A mozes se ti izjasnit kako hoces i kao hobit al nepije vodu,Adem Ljaljic nema pravo igrati za nasu reprezentaciju nema pravo na drzavljanstvo....vec sam napisao nije rodjen u BiH,nisu mu ni roditelji iz BiH,nije niti zivi u BiH...nema nikakve veze sa BiH.Eh sad bilo bi lijepo kad bi mogao i igrao a sto mogu Subotic,Petric....igrat za susjedne zemlje je kriva politika(Dejtonski sporazum i nas Ustav kao snek 4 tog sporazuma),,..na osnovu toga i FIFA/UEFA su dozvolile da igraci koji su rodjeni u BiH a izjasnjavaju se kao srbi ili hrvati mogu igrati sa susjedne zemlje.
Totalno nefer ali nam je tako
PS:Ti izgleda neznas sta znaci dijaspora?Dijasporom ti se oznacava grupa ljudi koja je pod prijetnjom sile napustila svoju zemlju.
Ko je Adema protjerao iz Bosne ili njegove roditelje...
RIP SALE VILENJAK
E moj RKO bolje ti je poklopi se. Sandjak 450 godina sve do 1878 godine dio Bosne a ti se pitas ko je Adema protjero.
Ne sramoti se!
Ne sramoti se!
Semper fidelis
Jel ti pricas ijekavski ili JEKAVSKIbrazzo je napisao/la:moram te malo zayebavat' a inače manje više ovakve postove i pišeš a opet si pogriješio presijeditiharishp je napisao/la: Kad vec se hvatas ti stvari.Onda bi trebao da skontas razliku izmedju presijediti i prosijediti.Ha ja.presjediti. Evo jedan kandidat iz naše Premier lige za repku i poziciju lijevog beka Bojan Puzigaća naravno ne bi bilo loše da se on pozove za prijateljsku tekmu pa tek onda kvalifikacije mislim da ima kvaliteta.

Ne hvataj se maca naopako.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa kakve to veze imaJajcani je napisao/la:E moj RKO bolje ti je poklopi se. Sandjak 450 godina sve do 1878 godine dio Bosne a ti se pitas ko je Adema protjero.
Ne sramoti se!

ee koliko si ograničen bože dragi ja ti kažem zayebavam se a ti idalje.Eto opet si se syebao pričati i pisati pravilno ijekavicu ne znači da se u svakoj riječi koristi -ije ali nezz kakav si sa bosanskim jezikom u školi ako ideš ili si išao u nju naravnoJel ti pricas ijekavski ili JEKAVSKI.Toliko o zajebanciji.
Ne hvataj se maca naopako.

Svoje ti,i svoje probleme rjesavaj za druge prosetaj.
Nego gledam Galatu i Misketa.Gube na svom terenu,losa igra a i Miske se utopio u sivilo svega toga.Barem za sad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.