Čekao da siđu njegovi s Vraca?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Re: Re: Chat
Izgubio sam mamu kao maloljetan, ali mislim da ne postoji gora bol od one kada roditelj izgubi dijete.
Samo neka ide po redu i vrijeme ce odraditi svoje, ali izgubiti dijete, ne znam... ne vjerujem da se covjek moze ikako oporaviti do kraja zivota.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ti si Vraca su vise tvoji nego Draganovi. Buduci da si pokazao da djelis iste narative sa cetnicima.
Srce, čast i ponos!

Za tebe da naucite jos jednom ko je Dragan Miokovic i da ustanete pred tim covjekom, da nije bilo njegovih izbjestaja pola zlocinaca u Hagu se ne bi moglo osuditi
I dodje sda fašistucka falanga vox i njezini trubaduri da pljuju po ovakvom heroju, al sta očekivati od mozgova kojima je general Jovo postao čiča Jovo

Vjerujem da roditelji nisu nista citali, ovo sto su medji iznosili u javnost je 2% istine, oni su imali tacne informacije iz policije, to naravno podrzavam jer je policija radila svoj posao, cak su i svjesno ovo davali u javnost da ovi monstrumi ne znaju u kom pravcu ide istraga.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 11:08ima li jos negdje da predsjednik drzave uvijek ovako izlazi pred medije kad neki slucaj dobije epilog, kao supermen koji je je sve to ubrzao i sam rijesioGoalgetter je napisao/la: ↑04 apr 2024, 10:58Vucic je nevidjeni smrad, kako uvijek ovakve dogadjaje koristi za svoju promociju.
nego, i tako, ovi roditelji, em im ubijeno dijete em danima slusali/citali razne scenarije od medija kako su prodali dijete i sl.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- bavariapivo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bešić je stvarno slučaj za mentalne ustanove.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
zdravstva fbih a oni nemaju novca.. jedna clan porodice sad ce proci godina kako je na spisku za neku inekciju protiv tumora i jos neke stvari al samo na spisku nemaju para vele vise puta zvali zdravstvo, sreca u mom slucaju pa nije hitno zao mi ljudi koji su tezi slucajevi i ne mogu se lijeciti radi debila …
-
- Kontakt:
U svakom vecinski srpskom gradu na teritoriji Republike Srpske naletit ces na pozdrav Pomoz Bog ili dizanje tri prsta u javnom prostoru. E sad ako je nepotrebno to komentarisati onda razumijem da je nepotrebno komentarisati nazivati selam na javnom mjestu ili dizanje jednog prsta.
U oba etnicka slucaja je u pitanju niski sloj drustva.
Sta bi ti, zabranio nazivanje selama recimo izmedju dva prijatelja na ulici, da moraju šaptati jedan drugom prilikom pozdravljanja?samoposmatram je napisao/la: ↑04 apr 2024, 22:01U svakom vecinski srpskom gradu na teritoriji Republike Srpske naletit ces na pozdrav Pomoz Bog ili dizanje tri prsta u javnom prostoru. E sad ako je nepotrebno to komentarisati onda razumijem da je nepotrebno komentarisati nazivati selam na javnom mjestu ili dizanje jednog prsta.
U oba etnicka slucaja je u pitanju niski sloj drustva.

Koji pacenik, poredi dizanje tri prsta s nazivanjem selama

Nije ni cudo sto nas kolju svako malo s kakvom gamadi valja zivjeti, mrzi islam vise nego ijednog cetnika na planeti.
-
- Kontakt:
Ko tebe kolje? Ti si ona obicna ckapi, koja se kiti tudjom zalosti. U maminom stanu i na ovom forumu je tvoj plafon dometa. Ti glumis muslimana drugima, a u dusi si slabic i soreman izdati najrodjenijeg da spasis svoju guzicu.Federer17 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 23:47Sta bi ti, zabranio nazivanje selama recimo izmedju dva prijatelja na ulici, da moraju šaptati jedan drugom prilikom pozdravljanja?samoposmatram je napisao/la: ↑04 apr 2024, 22:01U svakom vecinski srpskom gradu na teritoriji Republike Srpske naletit ces na pozdrav Pomoz Bog ili dizanje tri prsta u javnom prostoru. E sad ako je nepotrebno to komentarisati onda razumijem da je nepotrebno komentarisati nazivati selam na javnom mjestu ili dizanje jednog prsta.
U oba etnicka slucaja je u pitanju niski sloj drustva.![]()
![]()
Koji pacenik, poredi dizanje tri prsta s nazivanjem selama![]()
![]()
![]()
Nije ni cudo sto nas kolju svako malo s kakvom gamadi valja zivjeti, mrzi islam vise nego ijednog cetnika na planeti.
samoposmatram je napisao/la: ↑04 apr 2024, 23:56Ko tebe kolje? Ti si ona obicna ckapi, koja se kiti tudjom zalosti. U maminom stanu i na ovom forumu je tvoj plafon dometa. Ti glumis muslimana drugima, a u dusi si slabic i soreman izdati najrodjenijeg da spasis svoju guzicu.

Pitaj ove s cija tri prsta poistovjecujes selam kako im je bilo kad su nalijetali na mu'mine

I nemoj se ba bojat selama, nece ti niko nista

- feniksptica
- Kontakt:
Meni u zadnje vrijeme ko je reko Selam zajebo me.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Pridružujem seGefufnaII je napisao/la: ↑04 apr 2024, 14:52Mamu vam **** obojici.Mogli je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:21Sta mislis koliko je uzela?numanumaye22 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:26Izgleda stvarno Danka vidjena u Becu sa 2 zene, potvrdila austrijska policija. Valjda je nadju pa da vidimo sto je mama prodala rumunkama.
Googla zena granicne prelaze prije nestanka djeteta![]()

Da hoćete obojica poginuti , mrtve vam yebem

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
To ti je buraz balizam i renesansa , 90% ih ne zna šta znači selam . Isto se i meni dešava kroz posao , selam allah dao sallah sačuvao i na kraju prc

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Meni iskreno u zadnje vrijeme ko je rekao "ma kume dogovorit ćemo se, ljudi smo" ili "šta ti je ba naši smo rode" - zajeb'o.
Ne znam otkud više ta generalizacija, hajde obrnuto znate li bar jednog muslimana koji je dobar i čestit čovjek ili su svi neki prevaranti, pedofili, plaćenici ili šta li već? Svaka individua je zasebno biće, jedan musliman ≠ Islam. Doduše, možda neko pomisli da ako se žena pokrije ili se osoba posveti vjeri da je ona odmah savršena, nije niti će biti. To je životno putovanje, u kojem težiš da budeš što bolja osoba. To je bit.
Ukoliko stvarno imate averziju prema muslimanima ili eto tim "ekstremistima", preporučujem svakom ko je iz Sarajeva da posjeti džamiju "Kralj Fahd", eto baš nju zbog narativa koja se stvorila oko iste. Garantujem svojim život, da se niko od vas neće doživjeti bilo kakvu neugodnost.
U drugom slučaju, ako je pojedincima jedina "osobina" to što su ateisti ili islamofobi (jer uglavnom se vrijeđaju muslimani, ostale konfesije manje). Onda mi je žao, nadam se da će vam život krenuti na bolje!
Ne znam otkud više ta generalizacija, hajde obrnuto znate li bar jednog muslimana koji je dobar i čestit čovjek ili su svi neki prevaranti, pedofili, plaćenici ili šta li već? Svaka individua je zasebno biće, jedan musliman ≠ Islam. Doduše, možda neko pomisli da ako se žena pokrije ili se osoba posveti vjeri da je ona odmah savršena, nije niti će biti. To je životno putovanje, u kojem težiš da budeš što bolja osoba. To je bit.
Ukoliko stvarno imate averziju prema muslimanima ili eto tim "ekstremistima", preporučujem svakom ko je iz Sarajeva da posjeti džamiju "Kralj Fahd", eto baš nju zbog narativa koja se stvorila oko iste. Garantujem svojim život, da se niko od vas neće doživjeti bilo kakvu neugodnost.
U drugom slučaju, ako je pojedincima jedina "osobina" to što su ateisti ili islamofobi (jer uglavnom se vrijeđaju muslimani, ostale konfesije manje). Onda mi je žao, nadam se da će vam život krenuti na bolje!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.