Gomez, Sosa, Lapadula, Vangioni, Pašalić, Fernandez..
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Od sinoć se spominju Wilshire, Fabregas, Ramsey i na kraju Fernandez. Koji levati majko mila.I sad će naravno očekivati da Montella napravi čudo, a ni prismrditi top 5 ne može sa ovom ekipom.Jedino ako u Januaru ne bude tektonskih poremećaja i ako ne dovedu barem 4 kvalitetna igrača.Dva za sredinu terena i dva u odbrani.
Skoro sve igrači za osrednje klubove, jedino još malo sačekati i vidjeti hoće li Gomez i Pašalić opravdati neka potajna očekivanja, jer talenta imaju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne ocekuj u januaru ista specijalno, samo ako sta ima u Rusiji, Kini i Americi. U Evropi na zimu samo sa vrecom para, bukvalno, mozes kupiti kvalitetnog igraca.
nayebem se tom Monteli keve kad je on idiot i sam zove ove igrače da dođu, marš u qrac maloumniče
nemam komentara više, još jedna propala sezona
od toliko yebenih igrača on dovodi djeda a poslao je klinca Mauria na posudbu, gonite se svi kolektivno u 3pm
nemam komentara više, još jedna propala sezona
od toliko yebenih igrača on dovodi djeda a poslao je klinca Mauria na posudbu, gonite se svi kolektivno u 3pm
Forza Milan!
- Romagnoli13
- Kontakt:
O tome i pričam, uzalud pare kad niko neće pustiti igrača u pola sezone. Bolje onda sve ovo istrpiti do ljeta i onda iskeširati sve što su u mogućnosti i konačno u red dovesti ovaj klub i samu ekipu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ljudi kakvi kinezi kakvi bakraci, sve je to igra Berle, samo svaki put mora sve ozbiljnije da laze. Nemojte bezveze ocekivati nesto i nervirati se.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Ipak mati fernandez dolazi, rezerva fiorentine, mister x, spasitelj veznog reda
najtuznija cinjenica od svega jeste sto je on dosad najbolje pojacanje milana, a to dosta govori u kojem qrcu je ovaj klub zavrsio
najtuznija cinjenica od svega jeste sto je on dosad najbolje pojacanje milana, a to dosta govori u kojem qrcu je ovaj klub zavrsio
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mati Fernandez doveden tj posudjen za 800k, za te pare danas ne mozes kupiti stopalo postenog fudbalera, uzimajuci u obzir da je Mustafi danas placen 41 milijun eura :S
Sve je ovo jako lose odradjeno, razumijem Silvia prodao klub i nije glup da ulaze, ali brate gdje su kinezi, pa sta oni misle, izboriti ligu prvaka Fernandezom i Vergarom, pa ne ide to tako na zimskom mercatu moze lako biti -15 od treceg mjesta i tad je gotovo sve ccc
Sve je ovo jako lose odradjeno, razumijem Silvia prodao klub i nije glup da ulaze, ali brate gdje su kinezi, pa sta oni misle, izboriti ligu prvaka Fernandezom i Vergarom, pa ne ide to tako na zimskom mercatu moze lako biti -15 od treceg mjesta i tad je gotovo sve ccc
meskalin je napisao/la:Mati Fernandez doveden tj posudjen za 800k, za te pare danas ne mozes kupiti stopalo postenog fudbalera, uzimajuci u obzir da je Mustafi danas placen 41 milijun eura :S
Mati Fernandez kakav je to igrač bio na FM 2008
-
celikmilan
- Kontakt:
Dobro odrađen mercato. Sad imamo čak i gori tim.
.......meanwhile in Torino........Romagnoli13 je napisao/la:Gomez, Sosa, Lapadula, Vangioni, Pašalić, Fernandez..
Benatia, Dani Alves, Pjanic, Higuain, Pjaca, Witsel, Cuadrado
Status 1.sep:
Imamo jos vise anonimusa nego prije ljeta, fol nove vlasnike, fol potencijalnog trenera....ne gine nam 12.mjesto ove sezone.
Preko ljeta smo se kutarisali puno zvucnijih imena nego sto smo doveli:
D.lopez, Abbiati, Alex, Mexes, Boateng, Menez. Da ne racunamo F.Torresa, Matrija ni El Sharaawya.
Prosjecna starost prva dva golmana 20 godina, uzmemo li i 3.golmana u obzir tinejdzeri u prosjeku. Ovo se nece ponoviti narednih 100 godina u Serie A
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Nove vlasnike jos nemas, jer klub jos nije zvanično prodan!! Al ce biti, valjdaZenga je napisao/la:.......meanwhile in Torino........Romagnoli13 je napisao/la:Gomez, Sosa, Lapadula, Vangioni, Pašalić, Fernandez..![]()
![]()
![]()
Benatia, Dani Alves, Pjanic, Higuain, Pjaca, Witsel, Cuadrado
Status 1.sep:
Imamo jos vise anonimusa nego prije ljeta, fol nove vlasnike, fol potencijalnog trenera....ne gine nam 12.mjesto ove sezone.
Preko ljeta smo se kutarisali puno zvucnijih imena nego sto smo doveli:
D.lopez, Abbiati, Alex, Mexes, Boateng, Menez. Da ne racunamo F.Torresa, Matrija ni El Sharaawya.
Prosjecna starost prva dva golmana 20 godina, uzmemo li i 3.golmana u obzir tinejdzeri u prosjeku. Ovo se nece ponoviti narednih 100 godina u Serie A
propo im witsel ba... "nek' komsiji crkne krava"
ne znam da li se ovo moze okarakterisati kao najgori merkato, bas ostanes popisan na kraju iako ni sam ne znam sta sam ocekivao
vec se oko jula znalo da ce biti promasaj, al' eto, ponadas se...
nije sad da je zadnje 4 godin bilo bajno, ali '12 si doveo montoliva, de jonga, pazzinija, balotelija koji su ispali ok, '13 je prosla nezamjeceno jer nije bilo para, '14 si makar jacka ubo iako je bilo krizno, prosle godine se pun qrac para potrosio, od kojih su bacca i rom vrijedni pomena
i onda imamo ovo danas, puno nekakvih imena koji ce se narednih godina povlaciti na platnoj listi jer im je milan prilika zivota, a sve sami mediokriteti i prosjecni igraci od kojih ne bi dobio dobrog igraca ni da ih sve skupa sastavis.
to da se nije napravio nikakav upgrade u odnosu na proslu sezonu i da se ponovo ziheraski bez plana odradio merkato iako je moglo daleko bolje da je uprava sposobnija, to je neka druga prica, nemam vise ni zivaca izigravati papagaja.
ne znam da li se ovo moze okarakterisati kao najgori merkato, bas ostanes popisan na kraju iako ni sam ne znam sta sam ocekivao
nije sad da je zadnje 4 godin bilo bajno, ali '12 si doveo montoliva, de jonga, pazzinija, balotelija koji su ispali ok, '13 je prosla nezamjeceno jer nije bilo para, '14 si makar jacka ubo iako je bilo krizno, prosle godine se pun qrac para potrosio, od kojih su bacca i rom vrijedni pomena
i onda imamo ovo danas, puno nekakvih imena koji ce se narednih godina povlaciti na platnoj listi jer im je milan prilika zivota, a sve sami mediokriteti i prosjecni igraci od kojih ne bi dobio dobrog igraca ni da ih sve skupa sastavis.
to da se nije napravio nikakav upgrade u odnosu na proslu sezonu i da se ponovo ziheraski bez plana odradio merkato iako je moglo daleko bolje da je uprava sposobnija, to je neka druga prica, nemam vise ni zivaca izigravati papagaja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja mislio na Davida Lopeza iz Napolija...kao da ga Milan hoceMaestro^^ je napisao/la:Po zadnjim informacijama je takva situacija , da je otišao u Espanyol za 1.5m eura , pa sada , ko će ga znati sa ovim nakaradnim klubom.
SiamoNoi je napisao/la:Ja mislio na Davida Lopeza iz Napolija...kao da ga Milan hoceMaestro^^ je napisao/la:Po zadnjim informacijama je takva situacija , da je otišao u Espanyol za 1.5m eura , pa sada , ko će ga znati sa ovim nakaradnim klubom.A otisao covjek u Espanyol isto kao i Milanov Lopez.
Koja koincidencija ybt.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dobar je Mati 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
U grah,s kostima
- muha milanez
- Kontakt:
Gledam Italiju večeras, Bonavantura blijeda kopija igrača od prošle sezone. Šta mu se desava 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
cekajte ba jos par kola pa onda kudite, neki su jos glavom na odmoru 
mada momak igra skroz neku lijevu poziciju kao i u milanu koja mu ne lezi najbolje, prosle sezone bio nas ponajbolji igrac i prosto ga je bilo grijeh micati sa lijevog krila, al' eto, on je taj koji placa ceh.
jos bi hudnik i na klupi mogao zavrsiti, sad kad se dovela gomilica nekakvih veznjaka.
nek je nama dzidzi debitovao

mada momak igra skroz neku lijevu poziciju kao i u milanu koja mu ne lezi najbolje, prosle sezone bio nas ponajbolji igrac i prosto ga je bilo grijeh micati sa lijevog krila, al' eto, on je taj koji placa ceh.
jos bi hudnik i na klupi mogao zavrsiti, sad kad se dovela gomilica nekakvih veznjaka.
nek je nama dzidzi debitovao
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Hoće iko gledat prijateljsku protiv Bournešto ? 
- Marsal
- Kontakt:
Ako vas zanima, legende Arsenala protiv legendi Milana, imate dobar sastav: Boban, Costacurta, Cafu, Serginho, Vieiri...
http://www.arsenal.com/home
samo se treba regat nabrzinu.
http://www.arsenal.com/home
samo se treba regat nabrzinu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.