AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 22:08

Od sinoć se spominju Wilshire, Fabregas, Ramsey i na kraju Fernandez. Koji levati majko mila.I sad će naravno očekivati da Montella napravi čudo, a ni prismrditi top 5 ne može sa ovom ekipom.Jedino ako u Januaru ne bude tektonskih poremećaja i ako ne dovedu barem 4 kvalitetna igrača.Dva za sredinu terena i dva u odbrani.

Gomez, Sosa, Lapadula, Vangioni, Pašalić, Fernandez.. :tokralju: Skoro sve igrači za osrednje klubove, jedino još malo sačekati i vidjeti hoće li Gomez i Pašalić opravdati neka potajna očekivanja, jer talenta imaju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 avg 2016, 22:11

Ne ocekuj u januaru ista specijalno, samo ako sta ima u Rusiji, Kini i Americi. U Evropi na zimu samo sa vrecom para, bukvalno, mozes kupiti kvalitetnog igraca.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 31 avg 2016, 22:12

nayebem se tom Monteli keve kad je on idiot i sam zove ove igrače da dođu, marš u qrac maloumniče

nemam komentara više, još jedna propala sezona

od toliko yebenih igrača on dovodi djeda a poslao je klinca Mauria na posudbu, gonite se svi kolektivno u 3pm
Forza Milan!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 22:13

O tome i pričam, uzalud pare kad niko neće pustiti igrača u pola sezone. Bolje onda sve ovo istrpiti do ljeta i onda iskeširati sve što su u mogućnosti i konačno u red dovesti ovaj klub i samu ekipu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 31 avg 2016, 22:13

Ljudi kakvi kinezi kakvi bakraci, sve je to igra Berle, samo svaki put mora sve ozbiljnije da laze. Nemojte bezveze ocekivati nesto i nervirati se.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !

Č Z !

NGG Za Čelik !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 avg 2016, 22:19

Ipak mati fernandez dolazi, rezerva fiorentine, mister x, spasitelj veznog reda :tokralju:

najtuznija cinjenica od svega jeste sto je on dosad najbolje pojacanje milana, a to dosta govori u kojem qrcu je ovaj klub zavrsio :nedam:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 avg 2016, 22:57

Mati Fernandez doveden tj posudjen za 800k, za te pare danas ne mozes kupiti stopalo postenog fudbalera, uzimajuci u obzir da je Mustafi danas placen 41 milijun eura :S

Sve je ovo jako lose odradjeno, razumijem Silvia prodao klub i nije glup da ulaze, ali brate gdje su kinezi, pa sta oni misle, izboriti ligu prvaka Fernandezom i Vergarom, pa ne ide to tako na zimskom mercatu moze lako biti -15 od treceg mjesta i tad je gotovo sve ccc

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 31 avg 2016, 23:20

meskalin je napisao/la:Mati Fernandez doveden tj posudjen za 800k, za te pare danas ne mozes kupiti stopalo postenog fudbalera, uzimajuci u obzir da je Mustafi danas placen 41 milijun eura :S

Sve je ovo jako lose odradjeno, razumijem Silvia prodao klub i nije glup da ulaze, ali brate gdje su kinezi, pa sta oni misle, izboriti ligu prvaka Fernandezom i Vergarom, pa ne ide to tako na zimskom mercatu moze lako biti -15 od treceg mjesta i tad je gotovo sve ccc

Mati Fernandez kakav je to igrač bio na FM 2008 :D :lol:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 01 sep 2016, 00:32

Dobro odrađen mercato. Sad imamo čak i gori tim.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 01 sep 2016, 00:48

Romagnoli13 je napisao/la:Gomez, Sosa, Lapadula, Vangioni, Pašalić, Fernandez.. :tokralju:
.......meanwhile in Torino........ :crazy: :puke: :wtf:
Benatia, Dani Alves, Pjanic, Higuain, Pjaca, Witsel, Cuadrado

Status 1.sep:
Imamo jos vise anonimusa nego prije ljeta, fol nove vlasnike, fol potencijalnog trenera....ne gine nam 12.mjesto ove sezone.
Preko ljeta smo se kutarisali puno zvucnijih imena nego sto smo doveli:
D.lopez, Abbiati, Alex, Mexes, Boateng, Menez. Da ne racunamo F.Torresa, Matrija ni El Sharaawya.

Prosjecna starost prva dva golmana 20 godina, uzmemo li i 3.golmana u obzir tinejdzeri u prosjeku. Ovo se nece ponoviti narednih 100 godina u Serie A :eh:

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 01 sep 2016, 01:15

Zenga je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Gomez, Sosa, Lapadula, Vangioni, Pašalić, Fernandez.. :tokralju:
.......meanwhile in Torino........ :crazy: :puke: :wtf:
Benatia, Dani Alves, Pjanic, Higuain, Pjaca, Witsel, Cuadrado

Status 1.sep:
Imamo jos vise anonimusa nego prije ljeta, fol nove vlasnike, fol potencijalnog trenera....ne gine nam 12.mjesto ove sezone.
Preko ljeta smo se kutarisali puno zvucnijih imena nego sto smo doveli:
D.lopez, Abbiati, Alex, Mexes, Boateng, Menez. Da ne racunamo F.Torresa, Matrija ni El Sharaawya.

Prosjecna starost prva dva golmana 20 godina, uzmemo li i 3.golmana u obzir tinejdzeri u prosjeku. Ovo se nece ponoviti narednih 100 godina u Serie A :eh:
Nove vlasnike jos nemas, jer klub jos nije zvanično prodan!! Al ce biti, valjda :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 sep 2016, 01:34

propo im witsel ba... "nek' komsiji crkne krava" :tralala:

ne znam da li se ovo moze okarakterisati kao najgori merkato, bas ostanes popisan na kraju iako ni sam ne znam sta sam ocekivao :| vec se oko jula znalo da ce biti promasaj, al' eto, ponadas se...
nije sad da je zadnje 4 godin bilo bajno, ali '12 si doveo montoliva, de jonga, pazzinija, balotelija koji su ispali ok, '13 je prosla nezamjeceno jer nije bilo para, '14 si makar jacka ubo iako je bilo krizno, prosle godine se pun qrac para potrosio, od kojih su bacca i rom vrijedni pomena

i onda imamo ovo danas, puno nekakvih imena koji ce se narednih godina povlaciti na platnoj listi jer im je milan prilika zivota, a sve sami mediokriteti i prosjecni igraci od kojih ne bi dobio dobrog igraca ni da ih sve skupa sastavis. :roll:
to da se nije napravio nikakav upgrade u odnosu na proslu sezonu i da se ponovo ziheraski bez plana odradio merkato iako je moglo daleko bolje da je uprava sposobnija, to je neka druga prica, nemam vise ni zivaca izigravati papagaja.

FORZA MILAN !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2016, 18:17

Maestro^^ je napisao/la:Po zadnjim informacijama je takva situacija , da je otišao u Espanyol za 1.5m eura , pa sada , ko će ga znati sa ovim nakaradnim klubom. :lol:
Ja mislio na Davida Lopeza iz Napolija...kao da ga Milan hoce :mrgreen: A otisao covjek u Espanyol isto kao i Milanov Lopez.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 01 sep 2016, 18:33

SiamoNoi je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Po zadnjim informacijama je takva situacija , da je otišao u Espanyol za 1.5m eura , pa sada , ko će ga znati sa ovim nakaradnim klubom. :lol:
Ja mislio na Davida Lopeza iz Napolija...kao da ga Milan hoce :mrgreen: A otisao covjek u Espanyol isto kao i Milanov Lopez.
:lol: :lol:
Koja koincidencija ybt. :mrgreen:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2016, 18:43

Dobar je Mati :P
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 sep 2016, 20:42

U grah,s kostima

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 sep 2016, 22:27

Gledam Italiju večeras, Bonavantura blijeda kopija igrača od prošle sezone. Šta mu se desava :?:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 sep 2016, 22:38

cekajte ba jos par kola pa onda kudite, neki su jos glavom na odmoru :mrgreen:

mada momak igra skroz neku lijevu poziciju kao i u milanu koja mu ne lezi najbolje, prosle sezone bio nas ponajbolji igrac i prosto ga je bilo grijeh micati sa lijevog krila, al' eto, on je taj koji placa ceh.
jos bi hudnik i na klupi mogao zavrsiti, sad kad se dovela gomilica nekakvih veznjaka.

nek je nama dzidzi debitovao :bih: :opaopa: :njanjanja:

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 03 sep 2016, 11:47

Hoće iko gledat prijateljsku protiv Bournešto ? :salut:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 sep 2016, 15:07

Ako vas zanima, legende Arsenala protiv legendi Milana, imate dobar sastav: Boban, Costacurta, Cafu, Serginho, Vieiri...
http://www.arsenal.com/home

samo se treba regat nabrzinu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.