pa ne govori o bayernu da je srece imo u zrijebu (drago mu je da nije tako bayern osvojio ) ,procitaj malo bolje covjecePEP je napisao/la:bparena je napisao/la:Bas tako. O ovome govorim. Meni je licno veoma drago sto se niste na Cakir fazone i dugogodisnju "srecu prilikom izvlacenja parova" provlacili do Finala LP. Zasluzeno ste osvojili LP i sad idete na odbranu LP i sve je to posteno. Drago mi je sto pored Barcelone postoji jos jedan tim koji je respektabilan u osvajanju LP i domacih prvenstava i koji to postize.PEP je napisao/la:
ovakav bayern se nikoga ne boji ,ove sezone sa tiagom i geceom smo za 30 % jaci ,niste nam mogli prosle sezone nista tesko veoma tesko i naredne .
Srecu![]()
![]()
,ko nam kaze sezona 2009,valjalo je proci tada mocni lyon ,pa onda mega bayern na celu sa lelom i gerlicom ,ona slag na tortu nevidjeno sudenje u korist barce polufinale chelsea.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- francobaresi
- Kontakt:
Nani je otprilike i nestao te noći , nakon što ga je najbolji svih vremena "slomio" ! Propade čovjek a važio je za nasljednika Cristiana Ronalda.mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ne zna se ko je smjesnije ispao ovaj na 0:32 ili onaj na 1:40. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Moj grijeh ,lapsus.barca_87 je napisao/la:pa ne govori o bayernu da je srece imo u zrijebu (drago mu je da nije tako bayern osvojio ) ,procitaj malo bolje covjece ,napade lika bezze
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Nije problem ... idemo dalje...PEP je napisao/la:Moj grijeh ,lapsus.barca_87 je napisao/la:pa ne govori o bayernu da je srece imo u zrijebu (drago mu je da nije tako bayern osvojio ) ,procitaj malo bolje covjece ,napade lika bezze![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nešto sam šuhveli dns, mog'o bi Bayo ubit Boga u nama, al' opet. 
Al' nema zeVe, ipak je prijateljska.

Al' nema zeVe, ipak je prijateljska.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Covjek uopšte nije mislio na Bayern kad je rekao Sreca, što je najsmiješnije
no ovaj sa Pepovim avatarom je jedva docekao i odmah potrecao da se iskenja po Barci , njenim pobjedama i njenoj titulu....odmah je potrcao da pomene Lyon, Čelzi i tako obezvrijedi klub kojeg simpatišemo....ukratko, da se popiša po Barcinim pobjedama
E sad zamisli da ja sad odem na temu Bayerna i tako obezvrijeđujem njihove pobjede i titule...šta bi rekli i kako bi reagovali
no ovaj sa Pepovim avatarom je jedva docekao i odmah potrecao da se iskenja po Barci , njenim pobjedama i njenoj titulu....odmah je potrcao da pomene Lyon, Čelzi i tako obezvrijedi klub kojeg simpatišemo....ukratko, da se popiša po Barcinim pobjedama
E sad zamisli da ja sad odem na temu Bayerna i tako obezvrijeđujem njihove pobjede i titule...šta bi rekli i kako bi reagovali
Koja propaganda,**** Dobricu Cosica.111 je napisao/la:Covjek uopšte nije mislio na Bayern kad je rekao Sreca, što je najsmiješnije![]()
![]()
Poruka za navijace Bayerna:
Ne dolazite bez tenkova na pdf Barce.
Dovoljno je malo inteligencije,samo malo no i tenkovi mogu biti korisni.Dzoni je napisao/la:Koja propaganda,**** Dobricu Cosica.111 je napisao/la:Covjek uopšte nije mislio na Bayern kad je rekao Sreca, što je najsmiješnije![]()
![]()
E sad zamisli da ja sad odem na temu Bayerna i tako obezvrijeđujem njihove pobjede i titule...šta bi rekli i kako bi reagovali![]()
Nabijem Pereza.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dzoni je napisao/la:Koja propaganda,**** Dobricu Cosica.111 je napisao/la:Covjek uopšte nije mislio na Bayern kad je rekao Sreca, što je najsmiješnije![]()
![]()
E sad zamisli da ja sad odem na temu Bayerna i tako obezvrijeđujem njihove pobjede i titule...šta bi rekli i kako bi reagovali![]()
lapsus i brzopletost se svakome moze desiti i ja ssam se izvinuo ali ono sto sam reako za lyon ,do celsija stojim cvrsto.111 je napisao/la:Covjek uopšte nije mislio na Bayern kad je rekao Sreca, što je najsmiješnije![]()
![]()
Nego ajmo uzivati u tekmi.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Furaš se na Ihka?Ihko sa svojim može pesa igrat,jel tvoj bio toliko napredan?111 je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Koja propaganda,**** Dobricu Cosica.111 je napisao/la:Covjek uopšte nije mislio na Bayern kad je rekao Sreca, što je najsmiješnije![]()
![]()
Ne dolazite bez tenkova na pdf Barce.![]()
ma dobar je Dzoni, ne dirajte ga...imao sam nekad cuku sa tim imenom.
Nabijem Pereza.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nije bilo toliko napred, ali to više nije ni bitno.
nego, što bolan nabijaš Pereza
cime je to on zaslužio 
nego, što bolan nabijaš Pereza
http://www.fifplay.com/images/public/fifa13-messi.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi kako Ihkov igra.Zna čak i fife.
Prodao je Higuaina.
Nabijem Pereza.
Vidi kako Ihkov igra.Zna čak i fife.
Prodao je Higuaina.
Nabijem Pereza.
111 je napisao/la:
![]()
Dobrica u elementu.111 je napisao/la:Ma popustite više Fabregasa na miru![]()
Covjek je spokojan u Barci, a Barca vam fino kaže "odbij od ograde".
No means No.
United postaje remetilački faktor u Kataloniji.
Što se bruka ovaj SS.ba, Martino jos nije ni predstavljen a oni pisu kako danas vodi protiv Bayerna cc
http://sportsport.ba/ino_fudbal/live-ma ... upi/109862" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/live-ma ... upi/109862" onclick="window.open(this.href);return false;
1921
- Unknown Genius
- Kontakt:
Plus još pišu da su ovi igrači na klupi, a oni imaju odmor zbog Kupa Konfederacija, Puyol ozlijeđen...kenant je napisao/la:Što se bruka ovaj SS.ba, Martino jos nije ni predstavljen a oni pisu kako danas vodi protiv Bayerna cc
Nevjerovatno ko sve radi u medijima danas.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
A dresova...
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Što Dobrica jaraneDzoni je napisao/la:111 je napisao/la:
![]()
Dobrica u elementu.111 je napisao/la:Ma popustite više Fabregasa na miru![]()
Covjek je spokojan u Barci, a Barca vam fino kaže "odbij od ograde".
No means No.
United postaje remetilački faktor u Kataloniji.
gdje ces me sa onim zlocincem porediti
odlicniAmar Dzeko je napisao/la:A dresova...
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.