Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma no stress relax
Borac ce dobiti Viteza ali obe ekipe ce na kraju slaviti! 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Sta sta nije jasno, pa sve izmiksani samo Borcu sudi 6 sudija iz istog grada. Jel to posteno?
Nema potrebe za kmecanjem. Savez je u Banja Luku poslao najbolje dostupne djelitelje pravde u drzavi, jednostavno se potrefilo da su svi iz Sarajeva.
Kazem najbolje dostupne jer najbolji je ipak Jakupovic koji je nazalost nepravedno suspendiran nakon sto je ostetio Zelju u derbiju.
Kazem najbolje dostupne jer najbolji je ipak Jakupovic koji je nazalost nepravedno suspendiran nakon sto je ostetio Zelju u derbiju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad je vec zadnje kolo trebali su Ognjena i Skakica staviti na neku bitniju utakmicu..
Da sudi 6 sudija iz Prijedora ili Trebinja ne bi smetalo jel daRedBlue je napisao/la:Sta sta nije jasno, pa sve izmiksani samo Borcu sudi 6 sudija iz istog grada. Jel to posteno?
Bez kmecanja.ako ste bolji bujrum.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
[youtube][/youtube]Prijedor je napisao/la:Ma no stress relax :kafa:
Vidim da ste spomenuli BATE i Lukasenka. Ja vam mogu reci da Lukasenko cak osjeca odbojnost prema BATE jer njemu je fudbal bitan kao crno ispod nokta i uz to ima problema sa kontrolom njihovih navijaca koji su poprilicno vokalni oko same drzave i njega kao predsjednika. Najradije bi on da taj klub nije toliko uspjesan (kamoli da nekoga zadrzava u tom klubu i sl.). Lukašenko sve karte baca u hokej na ledu i za taj sport gradi super arene koje bi pozelio svaki grad u Evropi dok im stadioni propadaju. Pa u Minsk Arenu je ulozeno oko 350 miliona $ sto je nevjerovatno. Sreca pa je BATE zaradio mnogo novca u proteklih godina pa su sami mogli izgraditi sebi novi stadion koji moram itekako pohvaliti jer izgleda super i kostao je oko 40 miliona € 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja mislim da tu vode neki mafijasi klub. Kluba nije nigdje bilo do devedesetih kada se SSSR raspada i onda je tada izronio.
Bas kao situacija kod nas u nekim sferama drustva. Neki velikan u Bjelorusiji Dinamo neka tone, a umjetni Bate neka dere. Isto kao Igokea..
Bas kao situacija kod nas u nekim sferama drustva. Neki velikan u Bjelorusiji Dinamo neka tone, a umjetni Bate neka dere. Isto kao Igokea..
Sretno komšijama protiv Slavije. Valjda bude bod. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Normalno da bi smetalo, ja se ne sjecam ovakve situacije kod nekog drugog. I to u zadnjem kolu, kad se borimo za opstanak sa sarajevskim klubom. Lopovska posla.Agamemnon je napisao/la:Da sudi 6 sudija iz Prijedora ili Trebinja ne bi smetalo jel daRedBlue je napisao/la:Sta sta nije jasno, pa sve izmiksani samo Borcu sudi 6 sudija iz istog grada. Jel to posteno?![]()
Bez kmecanja.ako ste bolji bujrum.
Piše: A. Beganović Danas, 09:37
Danas su na rasporedu utakmice posljednjeg 30. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem nas očekuje mnogo uzbuđenja. Na žalost većine ljubitelja fudbala u našoj zemlji, ali svakako na sreću navijača Zrinjskog, derbi 30. kola između Zrinjskog i Slobode rezultatski je beznačajan. Plemići su kolo prije kraja osigurali titulu, dok je Sloboda siguran putnik u Evropa ligu. No, zato će se s velikom pažnjom pratiti utakmice u Sarajevu (Sarajevo - Olimpic), Lukavici (Slavija - Željezničar), Širokom Brijegu (Široki Brijeg - Radnik) i Banjaluci (Borac - Slavija).
**** ti novinare,koji su ovo amateri u pm,svaki izvjestaj lupaju gluposti neke....

Danas su na rasporedu utakmice posljednjeg 30. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem nas očekuje mnogo uzbuđenja. Na žalost većine ljubitelja fudbala u našoj zemlji, ali svakako na sreću navijača Zrinjskog, derbi 30. kola između Zrinjskog i Slobode rezultatski je beznačajan. Plemići su kolo prije kraja osigurali titulu, dok je Sloboda siguran putnik u Evropa ligu. No, zato će se s velikom pažnjom pratiti utakmice u Sarajevu (Sarajevo - Olimpic), Lukavici (Slavija - Željezničar), Širokom Brijegu (Široki Brijeg - Radnik) i Banjaluci (Borac - Slavija).
**** ti novinare,koji su ovo amateri u pm,svaki izvjestaj lupaju gluposti neke....
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Bome u BL kisa ne prestaje da pada, tako ce biti cijeli dan... Kome sad to odgovara
Borcu ne sigurno zbog posjete
? &
Prijedor je napisao/la:Bome u BL kisa ne prestaje da pada, tako ce biti cijeli dan... Kome sad to odgovaraBorcu ne sigurno zbog posjete
haha **** ce znaci biti,njima je veci imperativ pobjede,mi kontru cekamo i u 93+ Mrkaić izlazi sam na Ruzica i pogada za ostanak.... salim se bit ****,nikad docekati 5 sati
TH 1950
Ma realno nemoguce je da olimpik pobjedi na kosevu
? &
Ako nastavi padati ovako kako pada u zadnjih sat vremena, pitanje je dali ce se uopste moci igrati...FanVitez je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Bome u BL kisa ne prestaje da pada, tako ce biti cijeli dan... Kome sad to odgovaraBorcu ne sigurno zbog posjete
haha **** ce znaci biti,njima je veci imperativ pobjede,mi kontru cekamo i u 93+ Mrkaić izlazi sam na Ruzica i pogada za ostanak.... salim se bit ****,nikad docekati 5 sati
? &
Prijedor je napisao/la:Ma realno nemoguce je da olimpik pobjedi na kosevu
Haha prijatelju uvjerio si se vise puta da u nasoj ligi se cesto dogode nadrealne stvari
TH 1950
Pada brate u BL sam kao da nikad nije padalaFanVitez je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ma realno nemoguce je da olimpik pobjedi na kosevu
Haha prijatelju uvjerio si se vise puta da u nasoj ligi se cesto dogode nadrealne stvariOlimpic nastupa bez Hadzica,Milovic neki bek i Smajica ako sam dobro upratio,plus Hebibovic ne moze valjda protiv njih igrati jer je na posudbi,nemaju neki sirok roster igraca,ako to dobiju onda stvarno
Zar stvarno tako pada,mater joj? htio krenuti ubrzo gore,da se ne sjebem
? &
ma hajde **** joj mater,uz Nektar se lakse zagrijati do utakmice... Mora **** do tada stati maloPrijedor je napisao/la:Pada brate u BL sam kao da nikad nije padalaFanVitez je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ma realno nemoguce je da olimpik pobjedi na kosevu
Haha prijatelju uvjerio si se vise puta da u nasoj ligi se cesto dogode nadrealne stvariOlimpic nastupa bez Hadzica,Milovic neki bek i Smajica ako sam dobro upratio,plus Hebibovic ne moze valjda protiv njih igrati jer je na posudbi,nemaju neki sirok roster igraca,ako to dobiju onda stvarno
Zar stvarno tako pada,mater joj? htio krenuti ubrzo gore,da se ne sjebem
TH 1950
- IlProfessore
- Kontakt:
Da hoće zijaniti lukavičani i pitari, radnik da uzme kup i da pravda na ovoj zemlji bude zadovoljena 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
slobodnjak
- Kontakt:
Priča svih kombinacija.Samo je do kupa za mjesto u Evropi ostallo sve poznato...Prijedor je napisao/la:Ma realno nemoguce je da olimpik pobjedi na kosevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.