Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Prijedor
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Prijedor » 14 maj 2016, 23:23

Ma no stress relax :kafa: Borac ce dobiti Viteza ali obe ekipe ce na kraju slaviti! :salut:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 14 maj 2016, 23:30

Sta sta nije jasno, pa sve izmiksani samo Borcu sudi 6 sudija iz istog grada. Jel to posteno?

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 14 maj 2016, 23:38

Nema potrebe za kmecanjem. Savez je u Banja Luku poslao najbolje dostupne djelitelje pravde u drzavi, jednostavno se potrefilo da su svi iz Sarajeva.
Kazem najbolje dostupne jer najbolji je ipak Jakupovic koji je nazalost nepravedno suspendiran nakon sto je ostetio Zelju u derbiju.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2016, 23:43

Kad je vec zadnje kolo trebali su Ognjena i Skakica staviti na neku bitniju utakmicu..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 14 maj 2016, 23:51

RedBlue je napisao/la:Sta sta nije jasno, pa sve izmiksani samo Borcu sudi 6 sudija iz istog grada. Jel to posteno?
Da sudi 6 sudija iz Prijedora ili Trebinja ne bi smetalo jel da :)
Bez kmecanja.ako ste bolji bujrum.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 maj 2016, 00:06

Prijedor je napisao/la:Ma no stress relax :kafa:
[youtube][/youtube]

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 15 maj 2016, 00:39

Vidim da ste spomenuli BATE i Lukasenka. Ja vam mogu reci da Lukasenko cak osjeca odbojnost prema BATE jer njemu je fudbal bitan kao crno ispod nokta i uz to ima problema sa kontrolom njihovih navijaca koji su poprilicno vokalni oko same drzave i njega kao predsjednika. Najradije bi on da taj klub nije toliko uspjesan (kamoli da nekoga zadrzava u tom klubu i sl.). Lukašenko sve karte baca u hokej na ledu i za taj sport gradi super arene koje bi pozelio svaki grad u Evropi dok im stadioni propadaju. Pa u Minsk Arenu je ulozeno oko 350 miliona $ sto je nevjerovatno. Sreca pa je BATE zaradio mnogo novca u proteklih godina pa su sami mogli izgraditi sebi novi stadion koji moram itekako pohvaliti jer izgleda super i kostao je oko 40 miliona € :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 maj 2016, 00:49

Ma ja mislim da tu vode neki mafijasi klub. Kluba nije nigdje bilo do devedesetih kada se SSSR raspada i onda je tada izronio.

Bas kao situacija kod nas u nekim sferama drustva. Neki velikan u Bjelorusiji Dinamo neka tone, a umjetni Bate neka dere. Isto kao Igokea..

High

Post Postao/la High » 15 maj 2016, 09:35

Sretno komšijama protiv Slavije. Valjda bude bod. :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedBlue
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la RedBlue » 15 maj 2016, 10:06

Agamemnon je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:Sta sta nije jasno, pa sve izmiksani samo Borcu sudi 6 sudija iz istog grada. Jel to posteno?
Da sudi 6 sudija iz Prijedora ili Trebinja ne bi smetalo jel da :)
Bez kmecanja.ako ste bolji bujrum.
Normalno da bi smetalo, ja se ne sjecam ovakve situacije kod nekog drugog. I to u zadnjem kolu, kad se borimo za opstanak sa sarajevskim klubom. Lopovska posla.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 maj 2016, 10:12

Piše: A. Beganović Danas, 09:37

Danas su na rasporedu utakmice posljednjeg 30. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem nas očekuje mnogo uzbuđenja. Na žalost većine ljubitelja fudbala u našoj zemlji, ali svakako na sreću navijača Zrinjskog, derbi 30. kola između Zrinjskog i Slobode rezultatski je beznačajan. Plemići su kolo prije kraja osigurali titulu, dok je Sloboda siguran putnik u Evropa ligu. No, zato će se s velikom pažnjom pratiti utakmice u Sarajevu (Sarajevo - Olimpic), Lukavici (Slavija - Željezničar), Širokom Brijegu (Široki Brijeg - Radnik) i Banjaluci (Borac - Slavija).

**** ti novinare,koji su ovo amateri u pm,svaki izvjestaj lupaju gluposti neke.... :twisted: :urnebes:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 maj 2016, 10:25

Bome u BL kisa ne prestaje da pada, tako ce biti cijeli dan... Kome sad to odgovara :rol: Borcu ne sigurno zbog posjete
? &

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 maj 2016, 10:30

Prijedor je napisao/la:Bome u BL kisa ne prestaje da pada, tako ce biti cijeli dan... Kome sad to odgovara :rol: Borcu ne sigurno zbog posjete

haha **** ce znaci biti,njima je veci imperativ pobjede,mi kontru cekamo i u 93+ Mrkaić izlazi sam na Ruzica i pogada za ostanak.... salim se bit ****,nikad docekati 5 sati :D
TH 1950

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 maj 2016, 10:42

Ma realno nemoguce je da olimpik pobjedi na kosevu
? &

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 maj 2016, 10:44

FanVitez je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Bome u BL kisa ne prestaje da pada, tako ce biti cijeli dan... Kome sad to odgovara :rol: Borcu ne sigurno zbog posjete

haha **** ce znaci biti,njima je veci imperativ pobjede,mi kontru cekamo i u 93+ Mrkaić izlazi sam na Ruzica i pogada za ostanak.... salim se bit ****,nikad docekati 5 sati :D
Ako nastavi padati ovako kako pada u zadnjih sat vremena, pitanje je dali ce se uopste moci igrati...
? &

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 maj 2016, 10:46

Prijedor je napisao/la:Ma realno nemoguce je da olimpik pobjedi na kosevu

Haha prijatelju uvjerio si se vise puta da u nasoj ligi se cesto dogode nadrealne stvari :mrgreen: Olimpic nastupa bez Hadzica,Milovic neki bek i Smajica ako sam dobro upratio,plus Hebibovic ne moze valjda protiv njih igrati jer je na posudbi,nemaju neki sirok roster igraca,ako to dobiju onda stvarno :urnebes: Zar stvarno tako pada,mater joj? htio krenuti ubrzo gore,da se ne sjebem :D
TH 1950

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 maj 2016, 10:52

FanVitez je napisao/la:

Haha prijatelju uvjerio si se vise puta da u nasoj ligi se cesto dogode nadrealne stvari :mrgreen: Olimpic nastupa bez Hadzica,Milovic neki bek i Smajica ako sam dobro upratio,plus Hebibovic ne moze valjda protiv njih igrati jer je na posudbi,nemaju neki sirok roster igraca,ako to dobiju onda stvarno :urnebes: Zar stvarno tako pada,mater joj? htio krenuti ubrzo gore,da se ne sjebem :D
Pada brate u BL sam kao da nikad nije padala :D
? &

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 maj 2016, 10:57

Prijedor je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:

Pada brate u BL sam kao da nikad nije padala :D
ma hajde **** joj mater,uz Nektar se lakse zagrijati do utakmice... Mora **** do tada stati malo :D
TH 1950

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 15 maj 2016, 11:29

Da hoće zijaniti lukavičani i pitari, radnik da uzme kup i da pravda na ovoj zemlji bude zadovoljena :pray:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 15 maj 2016, 11:48

Priča svih kombinacija.Samo je do kupa za mjesto u Evropi ostallo sve poznato...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.