Ti si kameni usporedivao Zvijezdu i Velez ja nisam nikad. Ipak je Velez ime koje je neko nekad nekad davno davno napravio. A vi ga svojim glupostima kaljate.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato nemoj glumit glupana i blamirat to vase mjesto nego u miru se povuci i povuci sa sobom sve gluposti koje si napisao zajedno sa zeljama ko ce biti prvi a ko drugi. Predlozi klubu da im se naguze a mi cemo doci da vas posteno namlatimo. Haj sad u troskoku ne smaraj i ne blamiraj se cuj on usporedjuje nekogacombe je napisao/la:Ljepi internet listaj malo slike nasih gostovanja(Gabela, Capljina, Ugljevik, Simin Han, Grbavica itd.) da vam ne kacam. A sto se tice postojanja osnovani smo u istoj godini ko i vas vjecito posrnuli gigant.
Ipak ce vas Selimovici sutra da ka raju puno su bolji.![]()
Ja sam samo usporedio da je nas uvijek vise dolazilo u Mostar nego vas u Gradacac. Al to mi je jasno jer ovo je vama daleko gostovannje, ipak ste vi stipse koje bi se yebale za cvaju.
Ja sam samo rekao da ce vas Sarajlice kar at to i dalje zelim samo radi vas tucaca kamena.