AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 09 sep 2016, 18:08

Jbg ljudi lako je nama na forumu pisati koga bi mi al ima i trening svaki dan na kojima trener vidi zalaganja pic ke materine plus ima igraca koje ne gotivi i iz tih razloga neko igra neko ne, evo nas pjanke se nece izgleda naigrati kod alegrija

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 09 sep 2016, 19:27

ma dobro Allegri Pjanica trenira da igra poziciju Pirla, a zato treba barem njemu vremena jer mislim dosad u karijeri nije igrao to nikako :salut:

a da ga ne voli ne bi potrošio 30 miliona da ga drži samo na klupi :thumbup:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 09 sep 2016, 19:43

nextterrain je napisao/la:ma dobro Allegri Pjanica trenira da igra poziciju Pirla, a zato treba barem njemu vremena jer mislim dosad u karijeri nije igrao to nikako :salut:

nije isključena opcija da ga je Juve kupio isključivo da oslabi protivnika, jer realno Juve je svakako imao solidan vezni red, nisu ni imali velike potrebe za Pjanićem. Vidjecemo kako će se stvari razvijati!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 09 sep 2016, 20:42

LegendKiller je napisao/la:
nextterrain je napisao/la:ma dobro Allegri Pjanica trenira da igra poziciju Pirla, a zato treba barem njemu vremena jer mislim dosad u karijeri nije igrao to nikako :salut:

nije isključena opcija da ga je Juve kupio isključivo da oslabi protivnika, jer realno Juve je svakako imao solidan vezni red, nisu ni imali velike potrebe za Pjanićem. Vidjecemo kako će se stvari razvijati!
Ma Roma nikad nije protivnik

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 10 sep 2016, 00:43

ronaldo99 je napisao/la:Jbg ljudi lako je nama na forumu pisati koga bi mi al ima i trening svaki dan na kojima trener vidi zalaganja pic ke materine plus ima igraca koje ne gotivi i iz tih razloga neko igra neko ne, evo nas pjanke se nece izgleda naigrati kod alegrija

Stari Poli moze goriti na treningu od zalaganja, ali mi svi znamo kakav je on na terenu....Samo i ovaj Montela bas je ćutak ako izvede 433 s ovim veznim redom, umjesto 442 koju svi navlace za koju ima igrace, on ce krenuti s Polijem Montolivom i Sosom...speed 2 technic 1 :S

nextterrain
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la nextterrain » 10 sep 2016, 10:37

meskalin je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Jbg ljudi lako je nama na forumu pisati koga bi mi al ima i trening svaki dan na kojima trener vidi zalaganja pic ke materine plus ima igraca koje ne gotivi i iz tih razloga neko igra neko ne, evo nas pjanke se nece izgleda naigrati kod alegrija

Stari Poli moze goriti na treningu od zalaganja, ali mi svi znamo kakav je on na terenu....Samo i ovaj Montela bas je ćutak ako izvede 433 s ovim veznim redom, umjesto 442 koju svi navlace za koju ima igrace, on ce krenuti s Polijem Montolivom i Sosom...speed 2 technic 1 :S
Koliko god ne mogu podržati Polija opet razumijem Montellu, period je kad treba imati konstantnu formaciju, a u ovoj formaciji Poli treba da trčakara i bit defanzivan. S ovom formacijom sa Sosom i Montolivom nije baš fizički jaka sredina :hmmmmm:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 sep 2016, 12:18

Bolan ovo ce biti presporo, pa Sosa je otjeran iz Bajerna upravo sto je bio prespor, jos kad mu dodaš Montoliva :D bezze mogao je krenuti s 442 i dovidjenja.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 sep 2016, 15:45

Ma ne mogu shvatit Montelu, ne znam šta to on može vidjeti na treningu što mi već nismo u ove tri godine. Kod ovog nema nafake ni što trčkara jer je to otprilike jedini doprinos koji on može dati, radije igraj u drugoj formaciji da ukloniš te kvaziigrače iz postave kad su drugi već nedostupni ili baci u vatru Pašalića ili Locatelija, ne bi mu niko zamjerio da to uradi.

Više mi smeta što je Antoneli na klupi, ne znam na osnovu čega je to zaslužio ili ti ga, na osnovu tačno ČEGA je onaj zaslužio da igra ispred njega. :roll: I ovo malo beka koji ima gram mozga i koji može napraviti nešto u ofanzivi, on baš tog stavlja na klupi, a dvije bezglave letve igraju.
S tim što je Abate manje zlo, ako ništa bar ima neku žar u sebi kad igra.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 sep 2016, 19:51

rope11 je napisao/la:Ma ne mogu shvatit Montelu, ne znam šta to on može vidjeti na treningu što mi već nismo u ove tri godine. Kod ovog nema nafake ni što trčkara jer je to otprilike jedini doprinos koji on može dati, radije igraj u drugoj formaciji da ukloniš te kvaziigrače iz postave kad su drugi već nedostupni ili baci u vatru Pašalića ili Locatelija, ne bi mu niko zamjerio da to uradi.

Više mi smeta što je Antoneli na klupi, ne znam na osnovu čega je to zaslužio ili ti ga, na osnovu tačno ČEGA je onaj zaslužio da igra ispred njega. :roll: I ovo malo beka koji ima gram mozga i koji može napraviti nešto u ofanzivi, on baš tog stavlja na klupi, a dvije bezglave letve igraju.
S tim što je Abate manje zlo, ako ništa bar ima neku žar u sebi kad igra.
Antonelli will get the nod over De Sciglio against Udinese and will start with Abate, Romagnoli and Paletta in defense [Sky].
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 sep 2016, 10:04

Antoneli je zaslužio da bude standardni prvotimac. Čovjek od kad je došao u Milan nije se čulo od njeg ništa loše, a uvjek je vise nego dobar na terenu. De sciglia je trebalo prodat ako ga je uopste iko tražio :D

Danas pobjeda 3-1
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 sep 2016, 13:45

Sta kazu za Pašu,hoće li dobit kakve minute danas?

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 11 sep 2016, 13:57

SiamoNoi je napisao/la:Sta kazu za Pašu,hoće li dobit kakve minute danas?
Bilo je govora da će početi utakmicu, ali moćni Poli je zauzeo njegovo mjesto :salut:

Dobit će priliku u drugom poluvremenu zajedno sa Lapadulom.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 sep 2016, 14:40

nas legendarni poli :rol:

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 11 sep 2016, 14:50

taman mislio da malo pogledam i vidim Polia i Palettu :facepalm:

nema yebene šanse da ćutuke gledam kako se blamiraju, nije ni ovaj Montella tačan nikako
Forza Milan!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 sep 2016, 15:30

Milion onih sitnih gresaka sto najvise iritiraju.
I ovaj Suso ocigledno ne zna da moze i da se doda,a ne da svaka ide sut po golu.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 11 sep 2016, 15:53

Mah kome ce i dodat Baccine kretnje su ocajne, i ono sto je dao Bacca nije iskoristio. Suso i Sosa dobro igraju, generalno nije losa igra. Jack nije na svom nivou, zamijenit Polija i ubaciti Lapafulu i to je to

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 sep 2016, 15:54

Ovi nasi igraci su toliko providni i procitani, nevidjeno. Suso serucka sa sutevima svako malo, Bonaventura je cucn'o sa formom da je Niang za njega igracina, sredina k'o sredina vazda ista, losa. Sosa ima finih lopti, ali sve ovo je daleko od ozbiljnog fudbala.
Roma i Inter takodjer lose igraju i umjesto da se odmah na pocetku nabere bodova i koliko-toliko neka razlikica stvori, mi cemo ponovo pratiti konkurente losim igrama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 sep 2016, 16:17

Jos nam se povrijedi jedini bek vrijedan pomena. Siljo [emoji3]

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 sep 2016, 16:18

Kako ovo jalovo izgleda, Bože sacuvaj
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 sep 2016, 16:30

O jbt kako ovo jadno izgleda i koja patnja je gledati ovo bem ti na sto spali pa ni 300 mil eura nam nece biti dovoljno da napravimo dobar tim kad moras sve ovo otpustiti uzas

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []