Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Citav dan u sorcu. 

Otišao na stadion u hlačama kad nisam u bandak pao od vrućine

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
"Bosna i Hercegovina, pomirenje, suživot, Bog-otac... ma kakvo pomirenje, ja sam njega klao i on mene. O kakvom pomirenju mi pričamo i o gradnji zajedničke države, pa da sam mogao, ja bih njih pobio ne znam koliko", kazao je Vasić.
Genocidan narod. Ljudi nakon genocida koji su počinili pričaju da bi zaklali i pobili jos da su mogli.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Re: Chat
Srbovanje je najgori oblik autizma.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma kazu ovi nasi trojaneri samo dijalog, s dijalogom se sve moze rijesiti. Ponizenje i ismijavanje i drzave i njih (koji su svakako nebitni), ali kaze samo dijalog.
Ipak, pacenicima smeta selam

Ipak, pacenicima smeta selam

Eh, da je ovo rekao neko sa bradom i muslimanskim imenom, drugačiji bi upisi bili 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- numanumaye22
- Kontakt:
Tejojiste jedne
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tihana Lazović o Mataniću: Napravio je od nas majmune i proračunato pikirao žrtve
Tihana Lazović nam objašnjava: to što nju Matanić nije napastovao potvrđuje da je od nje napravio majmunicu.
Bože moj...

Don't believe the hype.
covjek je krenuo neku u svojoj glavi normalizovanu pricu, pomirenja nema, klao ja njega klao on mene, nemamo priliku za pomirenje - korektno rezonovanje.
nastavak je posljedica ispiranja mozga ovakvim naslovima na dnevnoj bazi umjesto da se zaista sa ljudima zivi.
medju klix komentarima se moze prepoznati sve veci broj zarazenih mrznjom i sa istim rezonom, to je stanje svijesti koje se ovdje odgaja.
da bi se bilo zdravo, dnevne vijesti strogo izbjegavati
Klao on mene, klao ja njega
Ne znam do kada (valjda u beskonačnost) će se činjenice morati ponavljati - srpske paravojne formacije i JNA su napale Bosnu i Hercegovinu, izvršile agresiju.
Jasno je ko je htio da kolje, ko je to klao, a ko se iz nužde branio.

Ne znam do kada (valjda u beskonačnost) će se činjenice morati ponavljati - srpske paravojne formacije i JNA su napale Bosnu i Hercegovinu, izvršile agresiju.
Jasno je ko je htio da kolje, ko je to klao, a ko se iz nužde branio.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Vec vidim kojih nekoliko forumasa bi doslo da ovdje komentarise

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Standardno SDA glasilo zvano smeće od kliksa radi svij posao , sad kada im se stranka koja ih plaća gasi oni pojačavaju na maksimalno , yebo li im Vasić pomrle svima u redakciji ...
Dan danas trpimo posljedice SDA uništavanja , ali jok daj nekog četnika da ubacimo da botovi u komentarima šire mržnju ...
Mašala vidimo i SDA botove ovdje kako se javljaju , džaba vam sve bolan od Sarajeva smo krenuli tu ste uništeni , idemo dalje možete se samo qrca napušiti botovi

Dan danas trpimo posljedice SDA uništavanja , ali jok daj nekog četnika da ubacimo da botovi u komentarima šire mržnju ...
Mašala vidimo i SDA botove ovdje kako se javljaju , džaba vam sve bolan od Sarajeva smo krenuli tu ste uništeni , idemo dalje možete se samo qrca napušiti botovi

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Auu druze nisi ni ti dobro.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bolje graditi suživot sa Bušmanima nego sa Srbima. U pravu je Kurajko, slažem se s njim. Nadam se da nikada nećemo živjeti mirno.huupmil je napisao/la: ↑06 apr 2024, 21:07covjek je krenuo neku u svojoj glavi normalizovanu pricu, pomirenja nema, klao ja njega klao on mene, nemamo priliku za pomirenje - korektno rezonovanje.
nastavak je posljedica ispiranja mozga ovakvim naslovima na dnevnoj bazi umjesto da se zaista sa ljudima zivi.
medju klix komentarima se moze prepoznati sve veci broj zarazenih mrznjom i sa istim rezonom, to je stanje svijesti koje se ovdje odgaja.
da bi se bilo zdravo, dnevne vijesti strogo izbjegavati

I nije Kurajko problem. Problem je kompletan manji BH entitet. Njima je u glavi samo klanje.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima li đe Fikreta Gazije Prevljaka , je li SDA botovi ? Pobjegao u Tursku , milioni se pokrali u ratu , našim ljudima krao pomoć ...
Spominje li ga smeće od kliksa ikako ?
Spominje li ga smeće od kliksa ikako ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- VensanKasel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.