AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Allah Razi Olsun i od mene Bajram Mubarek Olsun!
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Pricajte sta hocete ali Niang je trenutno Ronaldo za Bonaventuru jer je ovaj totalno pao u formi. U formaciji 433 gdje igra iza Nianga pa se ubacuju iza napadaca i smjenjuju na lijevom krilu nekako i funkcionise, a vidimo kako je bez Nianga. Isto se desavalo i prosle godine kad smo s Mihom uhvatili ritam i nanizali pobjede do povrede i onog sudara Nianga.
Bice ovo mukotrpno do zime. Nazalost iz Reala necemo moci nista dovesti na zimu jer su dobili zabranu kupovine igraca, a nadao sam se Iscu potajno. Medjutim, vec na zimu treba dovesti Fabregasa ili Oscara iz Chelsea, treba nam nesto kvalitetno i ofanzivno u vezi, mozda probati sa Sosom ili Pasalicem na poziciji Montoliva.
Bice ovo mukotrpno do zime. Nazalost iz Reala necemo moci nista dovesti na zimu jer su dobili zabranu kupovine igraca, a nadao sam se Iscu potajno. Medjutim, vec na zimu treba dovesti Fabregasa ili Oscara iz Chelsea, treba nam nesto kvalitetno i ofanzivno u vezi, mozda probati sa Sosom ili Pasalicem na poziciji Montoliva.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Montoliva treba zakovat za klupu bez obzira koju formaciju igrali. Onu ublehu necu ni komentarisat, kad ga vidim nemam napretka 7 dana
- nextterrain
- Kontakt:
BSMO dragi milanisti
Bez nianga smo odigrali 12'utakmica racunajuci ovu danasnju i s njom imamo omjer 2-4-6 koliko god mislili o njemu svasta, on je itekako bitan ovom MilanuBeduin je napisao/la:Pricajte sta hocete ali Niang je trenutno Ronaldo za Bonaventuru jer je ovaj totalno pao u formi. U formaciji 433 gdje igra iza Nianga pa se ubacuju iza napadaca i smjenjuju na lijevom krilu nekako i funkcionise, a vidimo kako je bez Nianga. Isto se desavalo i prosle godine kad smo s Mihom uhvatili ritam i nanizali pobjede do povrede i onog sudara Nianga. .
Bajramborocula braco i od mene, da ste mi zivi i zdravi akobogda.
**** smo mi i sa Niangom i bez njeg.
**** smo mi i sa Niangom i bez njeg.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
jah eto, gubili smo utakmice jer jedan niang nije igrao, how yes no 
necu reci da nam u jednu ruku nije bitan igrac ali nema to veze s njim, svi ti porazi su dosli nakon sunovrata mihajlovica i poslije brokija gdje je sve otislo u qrac krasni, desila bi se ista sudbina i da je deset nianga bilo na terenu.
sad reci da su se svi ti porazi desili radi njega i to mahom napadaca, smijesno.
sad gledam onu sliku, od 7 primljenih golova, abate je direktni krivac za njih 5
antoneli srecom nije slomio kljucnu kost kao sto se pricalo tako da ce propustiti samo ovo kolo, a montela ce haman gurnuti calabriu desno, abate je sve kredite ispucao...
necu reci da nam u jednu ruku nije bitan igrac ali nema to veze s njim, svi ti porazi su dosli nakon sunovrata mihajlovica i poslije brokija gdje je sve otislo u qrac krasni, desila bi se ista sudbina i da je deset nianga bilo na terenu.
sad reci da su se svi ti porazi desili radi njega i to mahom napadaca, smijesno.
sad gledam onu sliku, od 7 primljenih golova, abate je direktni krivac za njih 5
antoneli srecom nije slomio kljucnu kost kao sto se pricalo tako da ce propustiti samo ovo kolo, a montela ce haman gurnuti calabriu desno, abate je sve kredite ispucao...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
GdS report that Montella will play those who prove they deserve to, including Montolivo who risks losing his position to Jose Sosa [GdS}.
Hajde MontellaMontella to the players:"The moment has arrived where everyone of you must take his responsibility.I want to see a fighting spirit on field"
When we win or lose it seems that you are disinterested. Therefore from now on players will not only play because of their names"
Who deserves to play will play, but must demonstrate that he deserves to play through the work during the week."
- LegendKiller
- Kontakt:
smiješno brate, čuj neko da igra samo zbog imena, pa u ovom Milanu nema ni jedan igrač da ima neko ime. Izgleda da Monteli imena poput Polia, Montoliva i Abatea nešto znače.nextterrain je napisao/la:Hajde MontellaMontella to the players:"The moment has arrived where everyone of you must take his responsibility.I want to see a fighting spirit on field"
When we win or lose it seems that you are disinterested. Therefore from now on players will not only play because of their names"
Who deserves to play will play, but must demonstrate that he deserves to play through the work during the week."![]()
![]()
Ako će stati iza ovih svojih rijeći onda bi sljedeći tekmu trebao početi Locateli umjesto Montoliva, Calabria umjesto Abatea a Poli će biti na tribinama, mada bi ja razmislio i da li ga uopšte treba pustiti na stadion.
Ma neka njega na klupi samo da ga kamera ne ufati jer kad ga vidim nema mi napretka 7 dana
meni nema napretka kad vidim tvoje avatare
pa dobro, kakvi god da su, opet su njih nekolicina nekakva "imena" u ovom milanu, bez obzira kako smiješno/jadno izgledalo
pod tim posebno mislim na abatea i montolidera, oni će prvi iskihati za svoje loše igre.
pa dobro, kakvi god da su, opet su njih nekolicina nekakva "imena" u ovom milanu, bez obzira kako smiješno/jadno izgledalo
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sve mogu podnjeti al da ih nema srijedom ili utorkom u ligi prvaka fujj iskreno ne znam da sam pogledao utakmice kako treba...
Dok ovamo udarna vijest onaj kikser ide na klupu igrace Calabria, pa nema price o tome , kad dodje tekma ubaci malog i kraj.
Dok ovamo udarna vijest onaj kikser ide na klupu igrace Calabria, pa nema price o tome , kad dodje tekma ubaci malog i kraj.
- muha milanez
- Kontakt:
Jel tacno da smo dogovorili Fabregasa, navodno u Januaru postaje igrač Milana 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
A gdje si to procitao?
- IlProfessore
- Kontakt:
Milan sale in December?
The final sale of Milan could reportedly arrive in December, rather than November as previously thought.
A Chinese consortium called Sino-Europe Sports has agreed a deal to buy the Rossoneri, and a preliminary agreement has been signed.
When the prospective new owners sent an instalment of €75m as part of the deal, it was announced that the deal would be closed before the end of the year.
Previous speculation suggested that the closing would be on November 5, but this morning’s Gazzetta dello Sport now suggests it will be the first week of December.
Current President Silvio Berlusconi has agreed to sell the club, but is expected to remain in an advisory role, at least initially.
AC Miloan
The final sale of Milan could reportedly arrive in December, rather than November as previously thought.
A Chinese consortium called Sino-Europe Sports has agreed a deal to buy the Rossoneri, and a preliminary agreement has been signed.
When the prospective new owners sent an instalment of €75m as part of the deal, it was announced that the deal would be closed before the end of the year.
Previous speculation suggested that the closing would be on November 5, but this morning’s Gazzetta dello Sport now suggests it will be the first week of December.
Current President Silvio Berlusconi has agreed to sell the club, but is expected to remain in an advisory role, at least initially.
https://www.theguardian.com/football/20 ... an-on-loanronaldo99 je napisao/la:A gdje si to procitao?
AC Miloan
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ma priča se navodno da će u januaru doci na posudbu
Čovjek sjedi na klupi, moguće je lako da se to desi.
- IlProfessore
- Kontakt:
Isto tako čitam ove špekulacije o povratku Silve

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ehh Cesc bi vec bio pojacanje igrac koji nam je prijeko potreban u sredini, samo da krene sa tim pojacanjima al kvalitrtnim pa da gledam nekad na miru utakmicu 
Fabregas mi je pravo mrzak igrač djeluje mi nezainteresovano na terenu već par sezona, ali bi nam svakako došao kao Pirlo iz najboljih dana u ovaj naš trenutni vezni red.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
joj ljudi, nama je taj fabregas u veznom redu i uopsteno ekipi ravan messiju, glavom i bradom 
vise nego odlicno pojacanje, ako do toga uopste dodje... a s obzirom kako su krenuli u sezonu i da ce se do januara vucarati oko sredine tabele, ne bi me cudilo da nas svi igraci odbiju, jednostavno malo sta im mozes ponuditi da ih privuces u toj situaciji.
pisalo se da je ghazi kaparisan za januar, mozda musaka, onaj brazilac ciao koji moze igrati i kao def. vezni, ako uspiju sve njih dovesti za zimski merkato bilo bi odlicno, odmah jednim udarcem rijesavas 70% problema.
jos gdje bi bio kraj da dovedu pastorea, eriksena i tako tu tipu igraca
al' to cuvati za ljeto, ne moze sve odmah.
vise nego odlicno pojacanje, ako do toga uopste dodje... a s obzirom kako su krenuli u sezonu i da ce se do januara vucarati oko sredine tabele, ne bi me cudilo da nas svi igraci odbiju, jednostavno malo sta im mozes ponuditi da ih privuces u toj situaciji.
pisalo se da je ghazi kaparisan za januar, mozda musaka, onaj brazilac ciao koji moze igrati i kao def. vezni, ako uspiju sve njih dovesti za zimski merkato bilo bi odlicno, odmah jednim udarcem rijesavas 70% problema.
jos gdje bi bio kraj da dovedu pastorea, eriksena i tako tu tipu igraca
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.