PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
karaj slobodanku haha
Sto je dobra ova sloboda 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- elamalakia
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:Krmak, dodji i odbrani ga kada ne zna sam. Vidis da moli za pomoc.

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
-
- Kontakt:
jado iz beča yebem ti majkusolinas je napisao/la:Karaj ti Krpa mamuskabalotelli90 je napisao/la:karaj slobodanku haha

I jado ti kara mamuska ko zrela kruskabalotelli90 je napisao/la:jado iz beča yebem ti majkusolinas je napisao/la:Karaj ti Krpa mamuskabalotelli90 je napisao/la:karaj slobodanku haha![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jesi vidio, šta ti je psihička priprema, ko što je vaše komšije birvaktile Dabić spremoirfo je napisao/la:Sto je dobra ova sloboda
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
šta je mamute nije ti azmir platio kartu da gledaš slobodu inače si ti svaku tekmu tu 

dobra sloboda basHeller je napisao/la:Jesi vidio, šta ti je psihička priprema, ko što je vaše komšije birvaktile Dabić spremoirfo je napisao/la:Sto je dobra ova sloboda

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
solinas je napisao/la: I jado ti kara mamuska ko zrela kruska
ti meni mamuska ko kruska ja tebi sestra ko velika puska

tone tuzla tone sloboda kmee
Pa upravo zato sto sjedis na zapadu, red je da malo dignes guzicu za svoj klub i da kolektivno nadjete neko rjesenje ili istrajete u namjeri da istjerate svu tu bagru koja vam se u klubu nakupila. Ali razumijem, bit ce Tusnja i te stolice gdje kospe jedes i poslije Slobode. A sto ce to biti na utakmici SH ili nekog drugog kluba, koga boli ku*ac, jelda?Heller je napisao/la:Boli me **** ja sjedim na zapadu i jedem košpe. Al makar se naši navijači ne bodu međusobno, ne pucaju jedni na druge, i ne koriste stadion ko ostavu za eksplozivne materije.flwz je napisao/la:Vjerujem da ne mozes.
Pored svih tvojih "humoristicnih" gluposti koje pokusavas plasirati ovdje danima mjesecima, moras priznati da istina boli najvise.
Da ste klub bez trofeja, da ste klub s kojim svako radi sta mu je volja, da ste navijaci koji to i odobravaju, cak sta vise naklonjeni ste vasim grobarima. Namjerno ovo govorim jer primjera radi, Robijasi, kakvi god da su bar se bore za svoj klub, bore se da ne propadne jos vise i ja ih u svakom trenutku podrzavam jer svima nama treba jak Celik. A vi, kao nijemi posmatraci gledate kako "ponos" Tuzle propada, kako je jase kako ko stigne. Zenicani su za vas Inter City Firm.
Naposlijetku dodjete ovdje i udarate se o prsa svojom Slobodom, svojom Tuzlom. Zalosno.
Ovo samo govorim kao strastveni ljubitelj nase PL. Mene bi bilo stid iskreno...
Prije nego nastaviš jest **** u maniru nekog djeda, ovo je tema za zajebanciju.
Vazna je klupa i kesica kospica, a koga gledas na terenu, manje vise.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:TUZLANSKA ZVONA ZVONEEEEE
HAJDE GRLIMO SEE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nisam gej. Mozes ti platit nekome ako ti je cejf toliki.balotelli90 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:TUZLANSKA ZVONA ZVONEEEEE
HAJDE GRLIMO SEE

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
oces da ti odgovorim u stilu solinaša 

Larson se vratio da psuje majku ovamo, ccc.. Gurbetska posla..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
baš
kome sam ja to majku osovo nogu slomio dabogda

Registruje 10 nickova, Aco mu odobri jedan i on mu vrati tako sto pusje majku ikoni ovog foruma! Fuj, gurbetska posla! Ovakvim je mjesto na lobotomiji i u KPZ!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa gdje su vam principi levati jedni.
'Otisli' sa ovog foruma zbog neslaganja sa ljudima koji vode portal i forum, psuju im tamo na izbjeglickom forumu a i dalje im redovno koriste i portal i forum
'Otisli' sa ovog foruma zbog neslaganja sa ljudima koji vode portal i forum, psuju im tamo na izbjeglickom forumu a i dalje im redovno koriste i portal i forum

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nek stanu u red; nema mjesta.joker90 je napisao/la:Registruje 10 nickova, Aco mu odobri jedan i on mu vrati tako sto pusje majku ikoni ovog foruma! Fuj, gurbetska posla! Ovakvim je mjesto na lobotomiji i u KPZ!!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, relativizam i 16 gostiju.