FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Jako iznenađujućih prvih 11. Pepa nikad niko ne pogodi...
Draga braćo bavarska!
Trenutno se nalazim u jednoj egzotičnoj zemlji u kojoj nikoja televizija meni dostupna ne prenosi tekmu.
Dodatni problem je što uz mene nije laptop nego samo iPad.
Bio bih do kraja života zahvalan onome ko bi mi dao neki link ili način da gledam utakmicu na iPadu. Hvala!
Sent from my iPad using Tapatalk 2
Trenutno se nalazim u jednoj egzotičnoj zemlji u kojoj nikoja televizija meni dostupna ne prenosi tekmu.
Bio bih do kraja života zahvalan onome ko bi mi dao neki link ili način da gledam utakmicu na iPadu. Hvala!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Staviš img pa kopiraš link unutar njega.

Blizu si, izmijeni postady91 je napisao/la: http://img5.fotos-hochladen.net/uploads ... ra9wzv.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Mia San Mia
- SylvesterStallone
- Kontakt:
PROGNOZA I ANALIZA:
prvo pol.bayern ce mrljati loptu kao i obicno pa ce zavrsiti 0-0 sa vrlo malo opasnosti na gol. dok ce 2. pol. city krenuti ofanzivnije pa ce vam utrpati gol do 60min. (silva) onda ce te opet mrljat,mrljat i mrljat loptu i onda ce city spucat kontru i to ce biti konacni 0-2 (aguero) koji ce zamjeniti edina.. HVALA NA PAZNJI

prvo pol.bayern ce mrljati loptu kao i obicno pa ce zavrsiti 0-0 sa vrlo malo opasnosti na gol. dok ce 2. pol. city krenuti ofanzivnije pa ce vam utrpati gol do 60min. (silva) onda ce te opet mrljat,mrljat i mrljat loptu i onda ce city spucat kontru i to ce biti konacni 0-2 (aguero) koji ce zamjeniti edina.. HVALA NA PAZNJI
gorstak je napisao/la:Draga braćo bavarska!
http://zonasports.to/canal-1.shtml#www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/www.onli ... nnel14.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda ćeš ubosti neki od ovih linkova.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 sep 2014, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Meni se ova formacija pravo svidja.Brza tranzicija u najavi
Ocekujem pobjedu Bayerna od 3:1
Ocekujem pobjedu Bayerna od 3:1
- schweinsteiger
- Kontakt:
Joj,eto sad Greivisadr.adnan je napisao/la:Uslov prihvaćengeronimo je napisao/la:Usvaja se (interno)
Ali ti si odgovoran da kontrolišeš mlade pepune i nj. strategije.![]()
Znači, svi oni koji žele da postanu MODERATORI, sada imaju jedinstvenu priliku. KO U OVOJ POLUSEZONI POGODI NAJVIŠE PUTA PEPOVU POSTAVKU, POSTAJE AUTOMATSKI MODERATOR (Gero dozvolio)![]()
Davno je od Gere trazio tu funkciju,u onom periodu kad Arsenal ispade iz Lige prvaka prosle sezone
A sto Pepun zavali sastav
Ili je genije ili je budala,pokazat ce se prije ili kasnije
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
SylvesterStallone je napisao/la:PROGNOZA I ANALIZA:
prvo pol.bayern ce mrljati loptu kao i obicno pa ce zavrsiti 0-0 sa vrlo malo opasnosti na gol. dok ce 2. pol. city krenuti ofanzivnije pa ce vam utrpati gol do 60min. (silva) onda ce te opet mrljat,mrljat i mrljat loptu i onda ce city spucat kontru i to ce biti konacni 0-2 (aguero) koji ce zamjeniti edina.. HVALA NA PAZNJI![]()
0-0
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Radi ovaj prvi ljubi te brat!Saurman je napisao/la:gorstak je napisao/la:Draga braćo bavarska!
http://zonasports.to/canal-1.shtml#www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/www.onli ... nnel14.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda ćeš ubosti neki od ovih linkova.
Dužnik sam ti, predloži revanš u inbox.
Hvala!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Ma ovdje smo da se međusobno pomažemo,bavarci smo.gorstak je napisao/la:
Radi ovaj prvi ljubi te brat!
Dužnik sam ti, predloži revanš u inbox.
Hvala!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Rafinja-Boateng-Benatia-Bernat
Ova odbrana prima 2 gola minimum ...
Rafinja je 3 klase ispod Lahma a Bernat je nivo ispod Alabe ... U sredini Benatia ima komunikaciju za braniča, Njemački zna još od Marokanskih kriza, naučio ga Wilhelm prilikom posjeta u Kazablanci ...
Rafinja je 3 klase ispod Lahma a Bernat je nivo ispod Alabe ... U sredini Benatia ima komunikaciju za braniča, Njemački zna još od Marokanskih kriza, naučio ga Wilhelm prilikom posjeta u Kazablanci ...
a uigranost graniči sa savršenstvomthulkazal je napisao/la:Rafinja-Boateng-Benatia-Bernat
Kada sam razmisljao o ovoj tekmi ovakve su mi misli padale na pamet. Nadam se da i ti i ja grijesimo.SylvesterStallone je napisao/la:PROGNOZA I ANALIZA:
prvo pol.bayern ce mrljati loptu kao i obicno pa ce zavrsiti 0-0 sa vrlo malo opasnosti na gol. dok ce 2. pol. city krenuti ofanzivnije pa ce vam utrpati gol do 60min. (silva) onda ce te opet mrljat,mrljat i mrljat loptu i onda ce city spucat kontru i to ce biti konacni 0-2 (aguero) koji ce zamjeniti edina.. HVALA NA PAZNJI![]()
Astren je napisao/la:
a uigranost graniči sa savršenstvom![]()
Nojer mu vikne links-recht on hitro... Sve je OK! Pepi ga je naučio šparlati par tih njemački riječi
Pa ovo ni na jednoj areni nema prenosa? ima li koji dr program iz web tv-a da prenosi? Ili dobar link da spojim na veci ekran?
Edit. Zaboravio sam na OBN.
Edit. Zaboravio sam na OBN.
Mia San Mia
Nema ovdje igre kad ti bekovi i zadnji vezni organizuju istu. Nema konekcije izmedju sredine i napada. Na dobro ali tesko.
Joj Mullera sta fuli.
Joj Mullera sta fuli.
Lewa svaka cast. Jos se ne mogu nacuditi kakvog napadaca imamo. Kako smireno igra, vraca se pomoci. Mogao bi ga i zabit vcrs...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia
-
Nerminovic
- Kontakt:
FC Bayern München
pa ljudi kako igramo reci te evo gotov je trening
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Izvinite ali Lahm je najgori. Niti ima snage niti se trudi. Kad ti Rafinja ima najvise loptu u posjedu i najvise organizuje igru znas koliko je sati. Gotze je sljedeci kojeg treba kritikovati najvise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.