Svaku čašicu koju skineš mora eksirati.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Da te ne probudi na fb,ti bi vec zaspo mojne te prica musafo tiEmir ZENICA je napisao/la:@ ludlo
Koga nema ba hahahaha
@otnys
jesil igrao cugopola ikad ? jarane nakon 2 kruga pijan hahahaha![]()
@ majestic
Iskreno,ako je vec doboljno star a predpostavljam da jeste,bolje i da umre nego da se pati u zivotu.Da prima infuzije,da ne moze disati,da ga moras voditi u hitnu svaka 2 sata a i njemu je tesko.
Jesam, strašna igra.Emir ZENICA je napisao/la: @otnys
jesil igrao cugopola ikad ? jarane nakon 2 kruga pijan hahahaha![]()
Ma gledo nba,kakvo spavanje.A ne pricam ti sa haverom vise,jbg razocarao me.Ode u hafize,izlazak mu do 10,ne ide u nikakve odnose sa curom,razocarao me.LudLo 4 je napisao/la:
Da te ne probudi na fb,ti bi vec zaspo mojne te prica musafo ti![]()
cigopol je prejaka igra,nema dalje
Ado cujem pred jaciju si je kuci otpratio jel istina![]()
![]()
Ma brate bolje mu je da umre nego da se pati,mislim da i ti to znas da ti ja dzabre ne pricam.Tesko jest,al jbg.majestic24 je napisao/la:Ma jest star 77 godina. Iskreno,neiznenadjuje me sto je na samrti,nego to kako covjek odjednom se razboli i nestane ga skroz. Od cetvrtka nije nista jeo. Nemoze vise ni pricati.
Nista mi nije zalosnije nego kad kaze "Pomozi mi" a ja nemogu nista uciniti. Nemoze vise gotovo nista gutati. Pa gutljaj vode tesko progutata a kamoli sta drugo.OTNYS_YNWA je napisao/la:@majestic, pretprošle godine je moja nana ( rahmet joj duši ) imala isti problem. Fakat je žalosno gledati nekoga da se tako pati. Morala se hraniti kroz sondu, slijepa, nepokretna, ... Umrla, rodila se.
U koga Toma?HZ_ilidzaa je napisao/la:Oj zaljubio sam se
Izdo me Ado ociju mi (napiso bi Admin al banovat ce me pravi Admin ) ja ga branim ovdje ,dajem svoje ime za njega,a on kuci u 10 ,pa djesi je vodio,kike budalike a '? mali slager ?Emir ZENICA je napisao/la:Ma gledo nba,kakvo spavanje.A ne pricam ti sa haverom vise,jbg razocarao me.Ode u hafize,izlazak mu do 10,ne ide u nikakve odnose sa curom,razocarao me.LudLo 4 je napisao/la:
Da te ne probudi na fb,ti bi vec zaspo mojne te prica musafo ti![]()
cigopol je prejaka igra,nema dalje
Ado cujem pred jaciju si je kuci otpratio jel istina![]()
![]()
![]()
Najjaca igra ba !
@ otnys
nema jace musafa mi,ja nakon 2 kruga pijan hahahahah
Izdao je i mene.Jos je rekao da nije hAligan,jos i tu laze.Sramota,sramota.Kuci u 10 sramota !LudLo 4 je napisao/la:
Izdo me Ado ociju mi (napiso bi Admin al banovat ce me pravi Admin ) ja ga branim ovdje ,dajem svoje ime za njega,a on kuci u 10 ,pa djesi je vodio,kike budalike a '? mali slager ?
Jedna mala , ko zivi u Sarajevu zna je sigurno , steta sto je na lose glasu , ozenio bih je Bgm ... Sljedece sedmice izlazim sa njom , al ako se zaljubim u ono bas e onda sam ga najeb'o...OTNYS_YNWA je napisao/la:U koga Toma?HZ_ilidzaa je napisao/la:Oj zaljubio sam se
Znam je ja sigurno, daj podatke na PP.HZ_ilidzaa je napisao/la: Jedna mala , ko zivi u Sarajevu zna je sigurno , steta sto je na lose glasu , ozenio bih je Bgm ... Sljedece sedmice izlazim sa njom , al ako se zaljubim u ono bas e onda sam ga najeb'o...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.