NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Gobertov +/- u prvoj cetvrtini -21.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Nail for Real
- Kontakt:
Novi Steph Curry 1 od 8 trice.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Giannis kad ne ubi Hardena onim pasom za Brogdona. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Giannis kad ne ubi Hardena onim pasom za Brogdona.
Sta, nije dobio faul?
Samo jedan slobodan, ocigledno su dva bilaJHam je napisao/la:Sta, nije dobio faul?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- camparinho
- Kontakt:
I jedan i drugi su prosle sezone bili iznenađenje, ljudi su protiv njih imali 5-6 mjeseci da pogledaju malo filmove, vide sta vole sta ne vole i onda da ih branis, pogotovo je to za mitchella, ali ne kaska ni Oladipo jer mu je prosla sezona bila prva postena.BosniaBoston je napisao/la:Kako su mitchell i oladipo pali ove sezone kur.cu za uši
Clutch city be safe rage hard!
- invincible1921
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:Pa obje posljednje tekme su bile lagane pobjede gdje nije trebao previše da se trudi.invincible1921 je napisao/la:Kako je irving vako ofalio?
Mislim na sezonu generalno
=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pogledaj procente,usage rate i ast/to omjer i bit ce ti sve jasno.Jednostavno mu je lopta manje u rukamainvincible1921 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Pa obje posljednje tekme su bile lagane pobjede gdje nije trebao previše da se trudi.invincible1921 je napisao/la:Kako je irving vako ofalio?
Mislim na sezonu generalno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Harden sve više podsjeća na Russa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
nije toliko dobarBrokula je napisao/la:Harden sve više podsjeća na Russa
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:nije toliko dobarBrokula je napisao/la:Harden sve više podsjeća na Russa
Oho cowherd o westbrooku, legitimno i unbiased misljenje. Nisam ni pokrenuo video znam sta ce rec
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cowherd je nazvao hardena bradatim westbrookom,tako da...isto sr*nje drugo pakovanje
#Punoljetstvo
Tko je novi Steph?Nail for Real je napisao/la:Novi Steph Curry 1 od 8 trice.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Tko je novi Steph?Nail for Real je napisao/la:Novi Steph Curry 1 od 8 trice.
Trae Young se tako naziva , koliko ja znam , i nije 1 od 8 , nego 2 od 9...
Mada "glupa" konstatacija do bola , jer sam Curry drži rekord po broju promašenih trojki bez pogođene , šutirao je 0-11 na jednoj utakmici ...
Na jednoj utakmici je promašio čak 13 trojki, tako da...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Po čemu se naziva novi Steph tačno? Nadam se da nije zbog šuta za 3
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
zato sto ispaljuje ove dalekometne trice ko Curry, samo ga j3be sto ih ne pogadja
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Slican način igre a nije ni Steph bio zvijer prve 2 godine.Trae još nema sigurnostmiki_92 je napisao/la:zato sto ispaljuje ove dalekometne trice ko Curry, samo ga j3be sto ih ne pogadja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.