MickoSAS je napisao/la:Sta je ovo zapeli ste za jos jednog besnog igraca Tyreke Evansa,bice ludnica u svlacionici
Bilo bi ekstra kad bi on došao, ali ne znam koga bi dali Kingsima. Možda Novaka i pick prve runde. Shumpa ne daju.
Ma kakav Evans, mislim ne bi on mogao da progovori u svlačionici pored Chandlera, Mela, Amarea i drugih veterana. Tu se odmah tač puca Kad JR nije pravio probleme onda neće ni ovaj.
Plava i narandžasta kao komplementarne boje odlično pašu jedna uz drugu, a bijela ionako ide uz sve. Zbog toga je svaki dres Knicksa ovako lijep i privlačan.
Jared Zwerling @JaredZwerling 1h
Hearing Steve Novak might be the one guy the Knicks could move tonight to move up in the draft or acquire second-round picks.
Da je tradeovati Novaka za jedno 15-16 pick
Melo je izjavio da mu je rame bolje i da operacija neće biti potrebna.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 2m
Knicks remain enamored with German guard Dennis Schroeder at No. 24, but understand he'll likely never make it to them, **** tell Y!
Jared Zwerling @JaredZwerling 1h
Hearing Steve Novak might be the one guy the Knicks could move tonight to move up in the draft or acquire second-round picks.
Da je tradeovati Novaka za jedno 15-16 pick
Melo je izjavio da mu je rame bolje i da operacija neće biti potrebna.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 2m
Knicks remain enamored with German guard Dennis Schroeder at No. 24, but understand he'll likely never make it to them, **** tell Y!
nadam se da ne uzimate crnog svabu nije on pojacanje,vjeruj mi
Prezadovoljan, iako sam prizaljkivao Glena Ricea Jr.
Harise nocas ga nismo ni pomenuli.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
Dejo, htio sam i ja Ricea, ali hajde može i Hardaway, zadovoljan sam. Moguće da JRa nećemo potpisati što mi se sviđa
Timmy Jr. za sixth mana
Tommy Beer @TommyBeer 9m
Some YouTube highlights of Tim Hardaway Jr: " onclick="window.open(this.href);return false; // " onclick="window.open(this.href);return false; // " onclick="window.open(this.href);return false; //
Alan Hahn @alanhahn 9m
Hardaway Jr gives Knicks another versatile wing player. Michigan coach John Beilein compared him to Danny Green. He and Iman a nice duo.
Jerald Hoover NBA @jerryhoover65 9m
The crowd who usually boos the Knicks pick burst into tears, er cheers with the selection of Tim Hardaway Jr
Carmelo Anthony @carmeloanthony 3m
Welcome to The Tape @t_hard10!!!! LOL. Congratulations. Enjoy this moment.