Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Kako ce kadeti da budu slobodni kad ce igrati Europsko A divizije?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
ma joj buraz sav sam se zbunio svakakvih informacija,ovaj govori da je svjetsko,halalite mi,ne razumijem seneno#4 je napisao/la:Kako ce kadeti da budu slobodni kad ce igrati Europsko A divizije?

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Izvini drug, moja greska, otisao sam odmah na svjetskomulumbu1921 je napisao/la:ma joj buraz sav sam se zbunio svakakvih informacija,ovaj govori da je svjetsko,halalite mi,ne razumijem seneno#4 je napisao/la:Kako ce kadeti da budu slobodni kad ce igrati Europsko A divizije?

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Evo kalendar takmicenja za sve kategorije http://www.fibaeurope.com/cid_j5FuS93rI ... Dbyk1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvog decembra je zrijeb grupa
Prvog decembra je zrijeb grupa
Otac od Samira Sehica je dosao u BIH.Valjda ce konacno dozvoliti sinu da zaigra za nas..
-
- Kontakt:
valjao bi nam ovo ljetoLotus je napisao/la:Otac od Samira Sehica je dosao u BIH.Valjda ce konacno dozvoliti sinu da zaigra za nas..

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Za koju ekipu? U18 ili U20 ?mulumbu1921 je napisao/la:valjao bi nam ovo ljetoLotus je napisao/la:Otac od Samira Sehica je dosao u BIH.Valjda ce konacno dozvoliti sinu da zaigra za nas..
95. je on ako se ne varam, tako da je nemoguce da igra za U18.Batko je napisao/la:
Za koju ekipu? U18 ili U20 ?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Izdržati, to je temelj vrline!
Moze igrati i za juniore i za U20rogeRF je napisao/la:95. je on ako se ne varam, tako da je nemoguce da igra za U18.Batko je napisao/la:
rogeRF Malo bolje se informisi http://basketball.usbasket.com/player/S ... ool/254751" onclick="window.open(this.href);return false;
ja bi sehica vise volio vidjeti sa U18 zamislite prvu petorku
gacic
atic
djedovic
sehic
polutak
dok na klupi aleksic and co., komotno po medalju
gacic
atic
djedovic
sehic
polutak
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mog'o bi odigrat prvo sa U20,a onda ima cetiri dana lufta do pocetka U18.Jer ionako citavo ljeto igra turnire tamo tako da ne bi bio problem da odigra za nas oba prvenstva..
Sto se tice klupe tu imamo Garica,Aleksica,Lazica,Hadzica,Predica a vjerujem da ce jos igraca kvalitetnih uletit..
Sto se tice klupe tu imamo Garica,Aleksica,Lazica,Hadzica,Predica a vjerujem da ce jos igraca kvalitetnih uletit..
Dobra ekipa....Tu je i Lazic.nerminh74 je napisao/la:ja bi sehica vise volio vidjeti sa U18 zamislite prvu petorku
gacic
atic
djedovic
sehic
polutak
Dosta pomoci bi mogli i Predic, Garic, Curevac itd.
Medjutim, primjetim da fali jos jedan centar. Polutak ulazi brzo u probleme sa licnim. Mozda cak dva centra fale. Imamo li igraca za centra?
jos kada bi neno ostao da vodi U18 i da osvoji sa njima medalju jer zasluzio je da ima jos jacu referencu za ubuduce
a nebi bilo lose da velic vodi u20 pa da vratimo solidnog trenera u nase jato
a nebi bilo lose da velic vodi u20 pa da vratimo solidnog trenera u nase jato
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Vidis da sam napisao "ako se ne varam", sto znaci da nisam siguran da je tacno. Ostatak posta je pod pretpostavkom da je prvi dio tacan. S obzirom da sam pisao s mobitela, nije mi palo na pamet da ganjam koje je godiste. I, ne moras mi ti govoriti da se informisem, dovoljan si nam ti takav - informisan.Lotus je napisao/la:Moze igrati i za juniore i za U20rogeRF je napisao/la:95. je on ako se ne varam, tako da je nemoguce da igra za U18.Batko je napisao/la:
rogeRF Malo bolje se informisi http://basketball.usbasket.com/player/S ... ool/254751" onclick="window.open(this.href);return false;

Izdržati, to je temelj vrline!
Daje signale da ce igrati za nas, jer mu trebaju glasovi na nekom takmicenju gore..Vidio sam na jednom ili dva portala da se glasa za njega..Ali sada kad' se dizemo i kad' smo sredili mnoge stvari, sada bi svi..Batko je napisao/la:Za koju ekipu? U18 ili U20 ?mulumbu1921 je napisao/la:valjao bi nam ovo ljetoLotus je napisao/la:Otac od Samira Sehica je dosao u BIH.Valjda ce konacno dozvoliti sinu da zaigra za nas..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neno,hoce li ovaj igrati za U20? http://trebinjelive.info/2013/11/17/bil ... 17-trojki/" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da je igrao za nas na onom U18 B-divizije u Sarajevu..
Pa ako bude neki kvalitet, ali ima dosta dobrih igraca u Ligi 12 na njegovoj poziciji za U-20.Lotus je napisao/la:Neno,hoce li ovaj igrati za U20? http://trebinjelive.info/2013/11/17/bil ... 17-trojki/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vise informacija ce biti poznato kada dobijemo selektora U 20 reprezentacije...Lotus je napisao/la:Neno,hoce li ovaj igrati za U20? http://trebinjelive.info/2013/11/17/bil ... 17-trojki/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Da li ima ikakve sanse da za nas zaigraju Haris Cucovic,Elvis Keric,Borisa Simanic,Adnan Omeragic,Amar Alibegovic ?bilo ko od tih igraca
Elvis Keric je igrao za kadetsku reprezentaciju Slovenije i tu je prakticno izgubljen za kadete i juniore ali postoji mogucnost da igra za prvi tim ako bude htio.Muumii je napisao/la:Da li ima ikakve sanse da za nas zaigraju Haris Cucovic,Elvis Keric,Borisa Simanic,Adnan Omeragic,Amar Alibegovic ?bilo ko od tih igraca
Borisa Simanic nema nikakve veze sa BIH, on je rodjen u Srbiji i igrat ce za Srbiju.