ah takav mu grah paoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Baš mi nešto žao onog Portugalca u večerašnjem meču :/

ja bio osovjio 3 svjetska za ono

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ah takav mu grah paoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Baš mi nešto žao onog Portugalca u večerašnjem meču :/
TheManiacs je napisao/la:http://www.susya.ru/flash/fvp.swf
Ko nadje 3 razlike ima od mene 1000 km Bgm![]()
![]()
Pa udjiDevil je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:http://www.susya.ru/flash/fvp.swf
![]()
Haha stari fazon
Znam brate sta je ci msam video reku,odavno je ovo.TheManiacs je napisao/la:Pa udjiDevil je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:http://www.susya.ru/flash/fvp.swf
![]()
Haha stari fazon
Neutral je napisao/la:Uvijek meni drago za gledati. Ovo i ono pokemon card kid ahaha.
[youtube][/youtube]
Omladine
[youtube][/youtube]
Sta ti tu ima biti ofirno, ja sam skupljao 2006, a evo i sad cekam da izadju panini slicice za ovo svjetsko. Od 1990 samo nemam Japan-Koreja 2002alan_kardec je napisao/la:Ono što sam ja jedino strastveno skupljao u djetinjstvu su slike fudbalera. Sjećam se te "groznice" pred svako svjetsko ili evropsko prvenstvo. Skupljao bih ih i sad da mi nije ofirno otići na trafiku i zatražiti dvije kesice sa sličicama.Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.
sta je ovom frajeru bilo? jel slomio rebra? meni se tako cinilo.TheManiacs je napisao/la:[youtube][/youtube]
ajjjjjj kad se sjetim FFrance 98, pa Euro 2000, ono sto se kod nas ovde masovno skupljalo su bile neke turske slicice fudbalera, nesto ko spilovi karti, bile su zute i zelenealan_kardec je napisao/la:Ono što sam ja jedino strastveno skupljao u djetinjstvu su slike fudbalera. Sjećam se te "groznice" pred svako svjetsko ili evropsko prvenstvo. Skupljao bih ih i sad da mi nije ofirno otići na trafiku i zatražiti dvije kesice sa sličicama.Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.
alan_kardec je napisao/la:Ono što sam ja jedino strastveno skupljao u djetinjstvu su slike fudbalera. Sjećam se te "groznice" pred svako svjetsko ili evropsko prvenstvo. Skupljao bih ih i sad da mi nije ofirno otići na trafiku i zatražiti dvije kesice sa sličicama.Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.
Kad se sjetim onih slicica sa SP 1998 u Francuskoj, ja sam barem 5 albuma popunio i imao na stotine duplikataMirza_Hordas je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Ono što sam ja jedino strastveno skupljao u djetinjstvu su slike fudbalera. Sjećam se te "groznice" pred svako svjetsko ili evropsko prvenstvo. Skupljao bih ih i sad da mi nije ofirno otići na trafiku i zatražiti dvije kesice sa sličicama.Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.
šta fali pokemonima, digimonima i yugioh-uja sam sakupljao sve što se imalo sakupljati, od fudbalera pa do pokemona
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 11 gostiju.