zavist je to care ... zar ti citas njihove postove.Lillard0 je napisao/la:Daj malo postovanja yeboga zivot. Nekad vasa "zayebancija" stvarno prelazi granice...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
zavist je to care ... zar ti citas njihove postove.Lillard0 je napisao/la:Daj malo postovanja yeboga zivot. Nekad vasa "zayebancija" stvarno prelazi granice...
Lillard0 je napisao/la:Daj malo postovanja yeboga zivot. Nekad vasa "zayebancija" stvarno prelazi granice...
ali... ali... Ronaldo moze uraditi 1000 sklekova dnevno....mandraX je napisao/la:
Ima li?geoxx je napisao/la:Ne znam jeste li svjesni da Ronaldo ima kroz karijeru vise asistencija od Messija?
Travnik, Bijeljina i ostali dugogodišnji univerzitetski gradovi pozitivno utiču na našu omladinu, mojne da si kod očiju slijep.RickBlaine je napisao/la:Kad bi sastavili sve postove od ovog Gorkog, mislim da bi 60% njegovih postova otpalo na kopiranje vijesti s drugih stranica i propagandnih lobotomackih clanaka, dvadesetak posto na slike, petnaest na videe, a nekih, da ne pretjerujemo, 5% bi otpalo na postove gdje je samostalno napisao pokoju rijec i u njima uvijek pokaze bogatstvo svog vokabulara.
A Midzet, nema vise Narkomana Pepice da ga svojim poznatim nacinom skrivanja nadrolona u krvi pumpa raznoraznim nedozvoljenim supstancama koje poboljsavaju fizicke performanse. Kraj sezone ce docekati u dijelovima, vrlo vjerojatno. :kava:
Mi ovdje na prvom mjestu uzivamo :kava:
RickBlaine je napisao/la:Kad bi sastavili sve postove od ovog Gorkog, mislim da bi 60% njegovih postova otpalo na kopiranje vijesti s drugih stranica i propagandnih lobotomackih clanaka, dvadesetak posto na slike, petnaest na videe, a nekih, da ne pretjerujemo, 5% bi otpalo na postove gdje je samostalno napisao pokoju rijec i u njima uvijek pokaze bogatstvo svog vokabulara.
Eh, da si spomenuo Kiseljak, bi te sikanir'oCentre forward je napisao/la:Travnik, Bijeljina i ostali dugogodišnji univerzitetski gradovi pozitivno utiču na našu omladinu, mojne da si kod očiju slijep.
Al' nejse,šta je to Pep ubrizg'o u Bavarsku mašinu ?
RickBlaine je napisao/la:
@Gorki. Nista druze, opazanje temeljeno na cinjenicama.
neiseLenBias je napisao/la:dopingovani trofeji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.