RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
NEMA VECIH BOGOVA OD CRVENIH DJAVOLA !!!
Pobjediti sa drugim timom ekipu koja se bori za vrh "I TO POSTENO" ...cjelo vrijeme sam znao da smo ovako dobri ...samo sto su druge svtari u pitanju bile ...!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nemamo para Vulturesu najveci za bodove na strani
Jbg, zato se nasa djeca igraju sa potencialnim sampionom BiH, kao sa zveckama.... Velez Mostar 2 - Borac Banja Luka 0. 2 je uvijek bilo vise od 0. Sta cu ti
Jbg, probaj nesto zavrsiti za zelenim stolom, nama ovi bodovi nisu ni potrebni toliko.
Ali pusti zahebanciju, vise sam od vas ocekivao....

Ali pusti zahebanciju, vise sam od vas ocekivao....
Velika borba po losem terenu i pobjeda. Danas je zadnja linija bila neprelazna, a Borac ko muha bez glave neznaju jesu li posli ili dosli neznam samo kako su onako svi bili optimisti prije tekme i na cemu grade taj optimizam.
Treba samo pustiti ovu omladinu da igra i objasnit im da se onako gine za dres kao sto su danas radili.
I ovako realno Zeljo je bolja ekipa od Borca mada smo i nji nadigrali ali eto sreca i Seha ih spasili.
Treba samo pustiti ovu omladinu da igra i objasnit im da se onako gine za dres kao sto su danas radili.
I ovako realno Zeljo je bolja ekipa od Borca mada smo i nji nadigrali ali eto sreca i Seha ih spasili.
Veliki respect i jos jednom velike cestitke na pobjedi...TNT je napisao/la:Velika borba po losem terenu i pobjeda. Danas je zadnja linija bila neprelazna, a Borac ko muha bez glave neznaju jesu li posli ili dosli neznam samo kako su onako svi bili optimisti prije tekme i na cemu grade taj optimizam.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovako se igra za sveti dres. Kad neko kaže ne može se!? Vidite li ovo zvjezde Rođenih? Kad se lopta traži 90 minuta po onakvom terenu bez obzira ko je sa druge strane, a još ih pola nije spremno i nemaju utakmica u nogama. Bogami Tana ne ideš ti nigdje, imamo djecu za deset narednih godina NEUPITNOG premijerligaškog statusa.
"Jako sam sretan. Drago mi je što smo ovom pobjedom zatvorili usta 'nevjernim Tomama', koji su predviđali naš poraz u ovoj utakmici", rekao je za SportSport.ba ponajbolji akter današnje utakmice Amer Osmanagić.
"Igrali smo bez petorice standardnih, iskusnih igrača i zbog toga nam ova pobjeda još više znači. Gotovo pola ekipe Veleža danas je bilo jedva punoljetno i ja tim momcima čestitam na zalaganju i igri i prije svega pobjedi", dodao je Osmanagić.
Samo da mi je tebe zadržati nekako
Rođeni vođa Rođenih!!!
"Igrali smo bez petorice standardnih, iskusnih igrača i zbog toga nam ova pobjeda još više znači. Gotovo pola ekipe Veleža danas je bilo jedva punoljetno i ja tim momcima čestitam na zalaganju i igri i prije svega pobjedi", dodao je Osmanagić.
Samo da mi je tebe zadržati nekako

bas tako...mozda i jedini igrac uz Hadziju koji se u svakoj utakmici maksimalno borio...mada cisto sumnjam da cemo ga uspjeti zadrzati,odnosno potpisati novi ugovorvfc1922 je napisao/la:"Jako sam sretan. Drago mi je što smo ovom pobjedom zatvorili usta 'nevjernim Tomama', koji su predviđali naš poraz u ovoj utakmici", rekao je za SportSport.ba ponajbolji akter današnje utakmice Amer Osmanagić.
Samo da mi je tebe zadržati nekako![]()
Rođeni vođa Rođenih!!!

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Svaka cast za malog Mirzu, pretrcao je koliko svi spicevi u zadnjih deset sezona u Velezu, Amere ostani u timu, Osmanagic je jedan od najboljih poslijeratnih Velezovih igraca, koliko god ga osporavali, kad on igra i ovaj Velez stvara sanse. Nisam mogao da vjerujem da je Dzafi gol onoliko znacio, skoro pa je zaplakao..Hadzija na nivou, bravo za Salihovica koji je beka odigrao kao da je rastao uz aut liniju
Drago mi je radi Kodre, odlican igrac koji ce mnogo znaciti slijedece sezone, nadam se da ce biti clan naseg tima.
Borac premalo konkretan, sa jednom dobrom sansom, broj 24, inace mi se momak svidio dok sam gledao finale Kupa, djeluje mlado pravo, Stevanovic ako se ne varam, i volio bih ga vidjeti u Velezu
A sestica, sestica je kralj!

Borac premalo konkretan, sa jednom dobrom sansom, broj 24, inace mi se momak svidio dok sam gledao finale Kupa, djeluje mlado pravo, Stevanovic ako se ne varam, i volio bih ga vidjeti u Velezu

A sestica, sestica je kralj!

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Cestitam na pobjedi! Iskreno, bio sam uvjeren u pobjedu Borca. Puno srece u nastavku i sljedecoj sezoni od srca Vam zelim.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Ej raja,nemate pojma koliko mi je srce danas bilo kad sam,prije svega,vidio kako mladu ekipu izvedose Avdo i Jazo na teren a onda i to kako su se borili i igrali i drago mi je zbog njih sto su mnogim NAVIJACIMA Veleza zacepili usta.Danas zadnja linija skoro perfektna,vezni red dobar dio posla radio,mnogo pretrcao a u napadu Mirza,Djafa a i Skaljic odigrali veoma dobro.Ma svi su odigrali dobro i borbeno i onako se igra za Velez svaka im cast.
Tanu zadrzat kako znamo i umijemo jer vidi se da covijek ima viziju buduceg Veleza sa vecinom domacih igraca sa prijeko potrebnim igracima.Trebamo samo malo pojacat upravu,sa vise ljudi tj.vise finansija.
Samo bi volio da se zadrze Zaim,Kajta,Mrkva,Mirza,Demic,Zlaja,Asim ako ikako moze,Djafa i Osmanagic ali ce biti veoma tesko ali mislim i nadam se da Tana zna bar upola poso koji treba obavit u skorije vrijeme...
Tanu zadrzat kako znamo i umijemo jer vidi se da covijek ima viziju buduceg Veleza sa vecinom domacih igraca sa prijeko potrebnim igracima.Trebamo samo malo pojacat upravu,sa vise ljudi tj.vise finansija.
Samo bi volio da se zadrze Zaim,Kajta,Mrkva,Mirza,Demic,Zlaja,Asim ako ikako moze,Djafa i Osmanagic ali ce biti veoma tesko ali mislim i nadam se da Tana zna bar upola poso koji treba obavit u skorije vrijeme...
mostar je uvijek bio izvor talenata,steta sto velez nema bolje uslove i da gura svoju djecu siguran sam da bi u roku 5 godina napravili bizniscunami je napisao/la:Ej raja,nemate pojma koliko mi je srce danas bilo kad sam,prije svega,vidio kako mladu ekipu izvedose Avdo i Jazo na teren a onda i to kako su se borili i igrali i drago mi je zbog njih sto su mnogim NAVIJACIMA Veleza zacepili usta.Danas zadnja linija skoro perfektna,vezni red dobar dio posla radio,mnogo pretrcao a u napadu Mirza,Djafa a i Skaljic odigrali veoma dobro.Ma svi su odigrali dobro i borbeno i onako se igra za Velez svaka im cast.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma ja spominjem ova imena ovih mlađih igraca sto su trenutno u prvom timu a Velezova su djeca a ima i u juniorma par talentovane djece i sa ozbiljnim radom,moze se dobar biznis napravit a to je da Velez nesto zaradi ali kao sto rece jedan momak na tribini danas,samo nek ovako igraju i ne trebamo se brinut za narednih nekoliko godina i kad skontas,mozda i jeste tako a i ne mora biti.
Uglavnom,Tanu zadrzat,nema sanse dat mu da ode i po meni,stavit nekog domaceg trenera i mislim da ce biti sve ok...
Uglavnom,Tanu zadrzat,nema sanse dat mu da ode i po meni,stavit nekog domaceg trenera i mislim da ce biti sve ok...
ja spominjem uslove jer bez obzira koliki su onii talenti ako izgube volju i zelju za treniranjem desavat ce se da im se moze da ne odu na trening piju hodaju itd...trebaju im uslovi i autoritet...nasem mentalitetu ne treba dobar i potkovan trener nego ostar i bezobrazancunami je napisao/la:Ma ja spominjem ova imena ovih mlađih igraca sto su trenutno u prvom timu a Velezova su djeca a ima i u juniorma par talentovane djece i sa ozbiljnim radom,moze se dobar biznis napravit a to je da Velez nesto zaradi ali kao sto rece jedan momak na tribini danas,samo nek ovako igraju i ne trebamo se brinut za narednih nekoliko godina i kad skontas,mozda i jeste tako a i ne mora biti.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Slazem se ja sa svima ko govori o stadionu i boljim uslovima ali moramo biti svjesni da klub trenutno nema para za neke aman-zaman uslove ali ako treba pomoci u organizovanju neceg uvijek cu biti tu da pomognem.
Danas mi srce ko Hum kad vidim kako se bore igraci a upratio sam Tanu i oko njega neke iza gola,skacu ko ludi.haha.Tanu zadrzat kako znamo,pa onda sjesti sa covijekom i pitat ga sta i kako treba da se pokrene neka inicijativa za stadion ili plasticnu travu ali to se moze samo sa ozbiljnim ljudima
Danas mi srce ko Hum kad vidim kako se bore igraci a upratio sam Tanu i oko njega neke iza gola,skacu ko ludi.haha.Tanu zadrzat kako znamo,pa onda sjesti sa covijekom i pitat ga sta i kako treba da se pokrene neka inicijativa za stadion ili plasticnu travu ali to se moze samo sa ozbiljnim ljudima
Hvala vam! 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Vidite da mogu kad hoće, znači bilo je, ma šta god vi ostali tvrdili (urote protiv Želje,osporavanje Uprave Veleža itd.) ja sam uvjeren, petljavina protiv Želje.
Rođeni !!!
Rođeni !!!
... mi ne biramo, mi smo izabrani...
-
- Kontakt:
ROĐENI HVALA VAM!
-
- Kontakt:
I od mene VELIKO HVALA, i cestitke na pobjedi... mislim ko je gledao prognoze za 28 kolo, mogao je procitati da sam ja prognozirao glatku pobjedu Veleza od 2-0 protiv bunker ekipe, tako da me ovo nije previse iznenadilo jer sam bio uvjeren u vas trijumf... Prognozirao sam i pobjedu ZELJE na Hadisonu ali eto izmaklo mi je za djelic sekunde... neke sanse, stativa fazoni, i da sudija nije sjeckao nase kontre nekim podizanjem zastavice za offside, moglo se i to pogoditi
Pozdrav RODJENI

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.