RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 15 maj 2010, 20:01

NEMA VECIH BOGOVA OD CRVENIH DJAVOLA !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 maj 2010, 20:04

Pobjediti sa drugim timom ekipu koja se bori za vrh "I TO POSTENO" ...cjelo vrijeme sam znao da smo ovako dobri ...samo sto su druge svtari u pitanju bile ...!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 15 maj 2010, 20:20

Nemamo para Vulturesu najveci za bodove na strani :D Jbg, zato se nasa djeca igraju sa potencialnim sampionom BiH, kao sa zveckama.... Velez Mostar 2 - Borac Banja Luka 0. 2 je uvijek bilo vise od 0. Sta cu ti :oops: Jbg, probaj nesto zavrsiti za zelenim stolom, nama ovi bodovi nisu ni potrebni toliko.
Ali pusti zahebanciju, vise sam od vas ocekivao....

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 15 maj 2010, 20:24

Velika borba po losem terenu i pobjeda. Danas je zadnja linija bila neprelazna, a Borac ko muha bez glave neznaju jesu li posli ili dosli neznam samo kako su onako svi bili optimisti prije tekme i na cemu grade taj optimizam.
Treba samo pustiti ovu omladinu da igra i objasnit im da se onako gine za dres kao sto su danas radili.
I ovako realno Zeljo je bolja ekipa od Borca mada smo i nji nadigrali ali eto sreca i Seha ih spasili.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 15 maj 2010, 20:26

TNT je napisao/la:Velika borba po losem terenu i pobjeda. Danas je zadnja linija bila neprelazna, a Borac ko muha bez glave neznaju jesu li posli ili dosli neznam samo kako su onako svi bili optimisti prije tekme i na cemu grade taj optimizam.
Treba samo pustiti ovu omladinu da igra i objasnit im da se onako gine za dres kao sto su danas radili.
I ovako realno Zeljo je bolja ekipa od Borca mada smo i nji nadigrali ali eto sreca i Seha ih spasili.
Veliki respect i jos jednom velike cestitke na pobjedi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 15 maj 2010, 20:29

Bravo Velez, vole vas manijaci i Željo !
Volim te Zeljo!!!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 15 maj 2010, 21:04

Ovako se igra za sveti dres. Kad neko kaže ne može se!? Vidite li ovo zvjezde Rođenih? Kad se lopta traži 90 minuta po onakvom terenu bez obzira ko je sa druge strane, a još ih pola nije spremno i nemaju utakmica u nogama. Bogami Tana ne ideš ti nigdje, imamo djecu za deset narednih godina NEUPITNOG premijerligaškog statusa.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 15 maj 2010, 21:08

"Jako sam sretan. Drago mi je što smo ovom pobjedom zatvorili usta 'nevjernim Tomama', koji su predviđali naš poraz u ovoj utakmici", rekao je za SportSport.ba ponajbolji akter današnje utakmice Amer Osmanagić.

"Igrali smo bez petorice standardnih, iskusnih igrača i zbog toga nam ova pobjeda još više znači. Gotovo pola ekipe Veleža danas je bilo jedva punoljetno i ja tim momcima čestitam na zalaganju i igri i prije svega pobjedi", dodao je Osmanagić.

Samo da mi je tebe zadržati nekako :oops: :oops: Rođeni vođa Rođenih!!!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 15 maj 2010, 21:13

vfc1922 je napisao/la:"Jako sam sretan. Drago mi je što smo ovom pobjedom zatvorili usta 'nevjernim Tomama', koji su predviđali naš poraz u ovoj utakmici", rekao je za SportSport.ba ponajbolji akter današnje utakmice Amer Osmanagić.

"Igrali smo bez petorice standardnih, iskusnih igrača i zbog toga nam ova pobjeda još više znači. Gotovo pola ekipe Veleža danas je bilo jedva punoljetno i ja tim momcima čestitam na zalaganju i igri i prije svega pobjedi", dodao je Osmanagić.

Samo da mi je tebe zadržati nekako :oops: :oops: Rođeni vođa Rođenih!!!
bas tako...mozda i jedini igrac uz Hadziju koji se u svakoj utakmici maksimalno borio...mada cisto sumnjam da cemo ga uspjeti zadrzati,odnosno potpisati novi ugovor :roll:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 15 maj 2010, 21:16

Svaka cast za malog Mirzu, pretrcao je koliko svi spicevi u zadnjih deset sezona u Velezu, Amere ostani u timu, Osmanagic je jedan od najboljih poslijeratnih Velezovih igraca, koliko god ga osporavali, kad on igra i ovaj Velez stvara sanse. Nisam mogao da vjerujem da je Dzafi gol onoliko znacio, skoro pa je zaplakao..Hadzija na nivou, bravo za Salihovica koji je beka odigrao kao da je rastao uz aut liniju :P Drago mi je radi Kodre, odlican igrac koji ce mnogo znaciti slijedece sezone, nadam se da ce biti clan naseg tima.

Borac premalo konkretan, sa jednom dobrom sansom, broj 24, inace mi se momak svidio dok sam gledao finale Kupa, djeluje mlado pravo, Stevanovic ako se ne varam, i volio bih ga vidjeti u Velezu :oops:

A sestica, sestica je kralj! 8-)
Support Velez, It's logical! ★

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 15 maj 2010, 22:26

Cestitam na pobjedi! Iskreno, bio sam uvjeren u pobjedu Borca. Puno srece u nastavku i sljedecoj sezoni od srca Vam zelim.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 15 maj 2010, 22:34

Ej raja,nemate pojma koliko mi je srce danas bilo kad sam,prije svega,vidio kako mladu ekipu izvedose Avdo i Jazo na teren a onda i to kako su se borili i igrali i drago mi je zbog njih sto su mnogim NAVIJACIMA Veleza zacepili usta.Danas zadnja linija skoro perfektna,vezni red dobar dio posla radio,mnogo pretrcao a u napadu Mirza,Djafa a i Skaljic odigrali veoma dobro.Ma svi su odigrali dobro i borbeno i onako se igra za Velez svaka im cast.
Tanu zadrzat kako znamo i umijemo jer vidi se da covijek ima viziju buduceg Veleza sa vecinom domacih igraca sa prijeko potrebnim igracima.Trebamo samo malo pojacat upravu,sa vise ljudi tj.vise finansija.
Samo bi volio da se zadrze Zaim,Kajta,Mrkva,Mirza,Demic,Zlaja,Asim ako ikako moze,Djafa i Osmanagic ali ce biti veoma tesko ali mislim i nadam se da Tana zna bar upola poso koji treba obavit u skorije vrijeme...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 maj 2010, 22:37

cunami je napisao/la:Ej raja,nemate pojma koliko mi je srce danas bilo kad sam,prije svega,vidio kako mladu ekipu izvedose Avdo i Jazo na teren a onda i to kako su se borili i igrali i drago mi je zbog njih sto su mnogim NAVIJACIMA Veleza zacepili usta.Danas zadnja linija skoro perfektna,vezni red dobar dio posla radio,mnogo pretrcao a u napadu Mirza,Djafa a i Skaljic odigrali veoma dobro.Ma svi su odigrali dobro i borbeno i onako se igra za Velez svaka im cast.
Tanu zadrzat kako znamo i umijemo jer vidi se da covijek ima viziju buduceg Veleza sa vecinom domacih igraca sa prijeko potrebnim igracima.Trebamo samo malo pojacat upravu,sa vise ljudi tj.vise finansija.
Samo bi volio da se zadrze Zaim,Kajta,Mrkva,Mirza,Demic,Zlaja,Asim ako ikako moze,Djafa i Osmanagic ali ce biti veoma tesko ali mislim i nadam se da Tana zna bar upola poso koji treba obavit u skorije vrijeme...
mostar je uvijek bio izvor talenata,steta sto velez nema bolje uslove i da gura svoju djecu siguran sam da bi u roku 5 godina napravili biznis :) i uvijek pretendirali na titulu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 15 maj 2010, 23:08

Ma ja spominjem ova imena ovih mlađih igraca sto su trenutno u prvom timu a Velezova su djeca a ima i u juniorma par talentovane djece i sa ozbiljnim radom,moze se dobar biznis napravit a to je da Velez nesto zaradi ali kao sto rece jedan momak na tribini danas,samo nek ovako igraju i ne trebamo se brinut za narednih nekoliko godina i kad skontas,mozda i jeste tako a i ne mora biti.
Uglavnom,Tanu zadrzat,nema sanse dat mu da ode i po meni,stavit nekog domaceg trenera i mislim da ce biti sve ok...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 maj 2010, 23:19

cunami je napisao/la:Ma ja spominjem ova imena ovih mlađih igraca sto su trenutno u prvom timu a Velezova su djeca a ima i u juniorma par talentovane djece i sa ozbiljnim radom,moze se dobar biznis napravit a to je da Velez nesto zaradi ali kao sto rece jedan momak na tribini danas,samo nek ovako igraju i ne trebamo se brinut za narednih nekoliko godina i kad skontas,mozda i jeste tako a i ne mora biti.
Uglavnom,Tanu zadrzat,nema sanse dat mu da ode i po meni,stavit nekog domaceg trenera i mislim da ce biti sve ok...
ja spominjem uslove jer bez obzira koliki su onii talenti ako izgube volju i zelju za treniranjem desavat ce se da im se moze da ne odu na trening piju hodaju itd...trebaju im uslovi i autoritet...nasem mentalitetu ne treba dobar i potkovan trener nego ostar i bezobrazan :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 15 maj 2010, 23:33

Slazem se ja sa svima ko govori o stadionu i boljim uslovima ali moramo biti svjesni da klub trenutno nema para za neke aman-zaman uslove ali ako treba pomoci u organizovanju neceg uvijek cu biti tu da pomognem.
Danas mi srce ko Hum kad vidim kako se bore igraci a upratio sam Tanu i oko njega neke iza gola,skacu ko ludi.haha.Tanu zadrzat kako znamo,pa onda sjesti sa covijekom i pitat ga sta i kako treba da se pokrene neka inicijativa za stadion ili plasticnu travu ali to se moze samo sa ozbiljnim ljudima

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 15 maj 2010, 23:33

Hvala vam! :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 16 maj 2010, 00:04

Vidite da mogu kad hoće, znači bilo je, ma šta god vi ostali tvrdili (urote protiv Želje,osporavanje Uprave Veleža itd.) ja sam uvjeren, petljavina protiv Želje.

Rođeni !!!
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

institucija
Kontakt:

Post Postao/la institucija » 16 maj 2010, 00:11

ROĐENI HVALA VAM!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 16 maj 2010, 00:16

I od mene VELIKO HVALA, i cestitke na pobjedi... mislim ko je gledao prognoze za 28 kolo, mogao je procitati da sam ja prognozirao glatku pobjedu Veleza od 2-0 protiv bunker ekipe, tako da me ovo nije previse iznenadilo jer sam bio uvjeren u vas trijumf... Prognozirao sam i pobjedu ZELJE na Hadisonu ali eto izmaklo mi je za djelic sekunde... neke sanse, stativa fazoni, i da sudija nije sjeckao nase kontre nekim podizanjem zastavice za offside, moglo se i to pogoditi :D Pozdrav RODJENI

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.