RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sve zavisi ko vise nudi... pomasnu ste sumu ponudili morace se Olimpik napregnut pravo... idu bolji dani nama
Pa realno, domaci teren, solidna ekipa, i onda ti dodje glavni konkurent, zabije 2 gola u prvom poluvremenu, zamalo i treci..druze treba bit realan..Mancini je napisao/la:Po čemu su bolji?Lovac je napisao/la:Ahahahahaha cuj samo sarajevo i velez, pa sine dragi, statisticki pogledaj malo koji stadion je najposjeceniji, i ciji su to navijaci najbrojniji na gostovanjima.BordoSarajevo je napisao/la:Šteta što niste dobili juče.
Prvo poluvrijeme ste ih satrali, mogo je rezultat bit i veći i odlično ste odigrali prvi dio. U drugom poluvremenu opet ste imali dvije stopostotne šanse da riješite tekmu i niste, mada i oni su imali dvije odlične neiskorištene prilike. Od 60 minute ste izgledali loše jer je Ibro loše izmjene napravio i pali ste fizički jer ste letili u prvom poluvremenu.
Vidim piše se da ste nespremna ekipa skroz što nije tačno, jeste pali, al znalo je i moje Sarajevo koje je najjača ekipa u drzavi isto tako u drugom past fizicki.
Sudija, očekivano na strani Olimpika, onakav penal nikad Veležu ne bi sviro, svaki iole jači duel je gledao da vam da žuti, a da ste bili agresivni kao par igrača Olimpika, vi bi fasovali crveni, dok su oni prolazili sa žutim ili bez kartona.
Svaka čast za brojku i ono što ste napravili juče, ono može samo Sarajevo i velež napraviti na gostovanju, i niko više, ni blizu.
Iskreno vam želim da izborite PL, to Velez zaslužuje, najjaci ste al nece bit lako jer sudije guraju ove plastične i svaku priliku će iskoristiti da vas povale. Pošteno gurate ali preporuka da premirate protivnike olimpika kako bi im neko izbio koji bod kako bi na kraju ipak prvi prosli kroz cilj.
Velezu zelim sve najbolje, sigurno ce u uci u PL, na utakmici sam bio, bolja su ekipa od olimpika, po meni je sudija bio realan sasvim, a 2 boda je izgubio Ibro.Ti otvorio Olimpikovu temu i nestao!?
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Zabije dva gola uz dvije katastrofalne reakcije golmana Olimpika. A ni u Vrapčićima nisu mogli pobijediti u jesenjoj polusezoni. Prošli put pobijedili prije pet godina.Lovac je napisao/la: Pa realno, domaci teren, solidna ekipa, i onda ti dodje glavni konkurent, zabije 2 gola u prvom poluvremenu, zamalo i treci..druze treba bit realan..
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Mene Bosna podsjeti na Velez, dzaba koliko god se ja naljutio nesto jace je u meni. Svi na stadion protiv TOSK-a!
Ti si naša ljubav jedina!
- josipmusa2
- Kontakt:
Kad se igra kup, u kakvom sastavu dolazi TOŠK ? Vidim da su gostovanja baš radi kupa batalili do sada. Očekujem tešku utakmicu u svakom slučaju.
Zvijezdi ponuditi premije, što da ne, bolje dati pare tu nego kupovat savez i sudije, sve legalno i transparetno
Zvijezdi ponuditi premije, što da ne, bolje dati pare tu nego kupovat savez i sudije, sve legalno i transparetno
Prelijepo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Princ s Neretve na Otoci sa preko 3000 djavola pruza podrsku svom Velezu![]()
![]()
Kazu fudbalski sladokusci iz raznih vukojebina nije to isti Velez![]()
![]()
Koji ponos yebote![]()
GRANDE VELEZ GRANDE![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Dolazimo u punom sastavu osim kapitena Hasica koji je dobio treći žuti. Vidimo se u subotujosipmusa2 je napisao/la:Kad se igra kup, u kakvom sastavu dolazi TOŠK ? Vidim da su gostovanja baš radi kupa batalili do sada. Očekujem tešku utakmicu u svakom slučaju.
Da niste malo nasilidžali ovih utakmica u kratkom periodu? Danas prijateljska sa Sarajevom u Subotu sa nama...plavobijeliii je napisao/la:Dolazimo u punom sastavu osim kapitena Hasica koji je dobio treći žuti. Vidimo se u subotujosipmusa2 je napisao/la:Kad se igra kup, u kakvom sastavu dolazi TOŠK ? Vidim da su gostovanja baš radi kupa batalili do sada. Očekujem tešku utakmicu u svakom slučaju.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Svjetski prvaci u nedjelju uz Rodjene
Ma beze brato jedan peterostruki drugi trostruki
Adnan Catic & Maurice Weber

Ma beze brato jedan peterostruki drugi trostruki
Adnan Catic & Maurice Weber

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Ibri minimalno jedna utakmica suspenzije, nakon što je sam potvrdio psovke. Davno sam rekao da mu treba zabraniti da daje izjave...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Prćit im majku, poduzimaju sve da nas poljuljaju i unište, ali ne mogu nam ništa. U Gradačcu Olimpiku prvi linijski sudija onaj klempotres što nam je u Goraždu mahao ofsajde. Mogu misliti šta je sljedeće što će poduzimati.*p!p!t@* je napisao/la:Ibri minimalno jedna utakmica suspenzije, nakon što je sam potvrdio psovke. Davno sam rekao da mu treba zabraniti da daje izjave...
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ma sve znam, ali sam mislio da je barem on iskusniji što se tiče ovih stvari...nekoIzMostara je napisao/la:Prćit im majku, poduzimaju sve da nas poljuljaju i unište, ali ne mogu nam ništa. U Gradačcu Olimpiku prvi linijski sudija onaj klempotres što nam je u Goraždu mahao ofsajde. Mogu misliti šta je sljedeće što će poduzimati.*p!p!t@* je napisao/la:Ibri minimalno jedna utakmica suspenzije, nakon što je sam potvrdio psovke. Davno sam rekao da mu treba zabraniti da daje izjave...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- josipmusa2
- Kontakt:
Kako neko može bit da nama šteti kad si sami štetimo. Nije mu niko stavio pištolj na čelo i natjerao da priča gluposti
-
nebeskasila
- Kontakt:
nekoIzMostara je napisao/la:Prćit im majku, poduzimaju sve da nas poljuljaju i unište, ali ne mogu nam ništa. U Gradačcu Olimpiku prvi linijski sudija onaj klempotres što nam je u Goraždu mahao ofsajde. Mogu misliti šta je sljedeće što će poduzimati.*p!p!t@* je napisao/la:Ibri minimalno jedna utakmica suspenzije, nakon što je sam potvrdio psovke. Davno sam rekao da mu treba zabraniti da daje izjave...
Pa nije njega niko iz saveza natjerao da psuje mater nekom. Trebao je znati kakva ce to utakmica biti i koliko provokacija ce biti. Njegova greska i sad ce svi drugi ispastati.
Evo vam jedan pokon od mene!
Zasto Enver Maric slavi 4 rodjendana, intervju iz 1973 god!
Kliknite na "load full resolution" i procitajte nevjerovatnu pricu legende!
https://www.dodajsliku.com/image/jVRCI
Zasto Enver Maric slavi 4 rodjendana, intervju iz 1973 god!
Kliknite na "load full resolution" i procitajte nevjerovatnu pricu legende!
https://www.dodajsliku.com/image/jVRCI
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Svani viseeeeeee. TOSK simpatisem dosta, i njegove navijace, ali sva tri boda ostaju u Mostaru.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !!!
Jel prenosi City tv danas tekmu?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ne,ali Velež prenosi za one koji uplate 10€(paypal) preko youtube u saradnji sa CityTV.Imas na fkvelez.ba sve detalje.ledesma je napisao/la:Jel prenosi City tv danas tekmu?
#musvdg
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
1922VFC1981 je napisao/la:Ne,ali Velež prenosi za one koji uplate 10€(paypal) preko youtube u saradnji sa CityTV.Imas na fkvelez.ba sve detalje.ledesma je napisao/la:Jel prenosi City tv danas tekmu?
Ja mislim da grijesis i da prenose bez placanja ikakvog..
Ti si naša ljubav jedina!
Kupite virtualnu kartu na fkVelez.ba preko paypal i gledate na youtube HD slika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.