FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- SylvesterStallone
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
hinje prave
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pep je strasan, mnogo ga volim.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kakva kukavicka igra manc, ja se ne mogu nacuditi...
Ljudino suvisan si, udari se nogom u pakas iSylvesterStallone je napisao/la:hinje prave
Mia San Mia
- hule_barca
- Kontakt:
S obzirom na sve izostanke, nije ovo loše izgledalo sa Bayernove strane. Pep je na kraju odlučio riskirati i to mu se isplatilo. Man City ponovo dokazao da nema šta tražiti u LP ni ove godine, dok god imaju ovakav mentalitet gubitnika kada dođu na megdan jačim ekipama u LP.
Mes Que Un Club
Ako onako nastavi,Pep će dobiti nervni slom. 
Jel vam sad jasno zasto Dante i Boateng ne mogu u isti kos
Bas mi je drago da je najbolji igrac nase ekipe veceras postigao i gol
A ono sto ne mogu rijecima opisat je moja sreca sto je debil,kreten,mesar,zivotinja,konj...Fernandinjo veceras izgubio
Bem li mu najmilije,samo gleda koga ce skrsit a tolike milione placen,pa igraj supak jedan pokazi nesto
Sve je isto kao nekad,nervoze i neizvjesnost,nema tika take,sve se grickalice pojedu od nervoze,cak i zafali pred kraj i naravno gol pred kraj tekme

Jesu'l se Arsici spremili da napadnu temu?
Bas mi je drago da je najbolji igrac nase ekipe veceras postigao i gol
Sve je isto kao nekad,nervoze i neizvjesnost,nema tika take,sve se grickalice pojedu od nervoze,cak i zafali pred kraj i naravno gol pred kraj tekme

Jesu'l se Arsici spremili da napadnu temu?
- SylvesterStallone
- Kontakt:
R32 je napisao/la:Ljudino suvisan si, udari se nogom u pakas iSylvesterStallone je napisao/la:hinje prave
ali 90min ppffff
- anelbavarac
- Kontakt:

Uvali ga najbolji igrac utakmice...
Pobjeda cista kao suza.
Igra odlicna, s obzirom koliko smo bili oslabljeni.
I naravno zakinuti smo za cist penal ali to je sad nebitno.
Tako je samo klanjaj Sly, trebaće ti da te opere silnih budalaština koje si ovdje napisao.SylvesterStallone je napisao/la:R32 je napisao/la:Ljudino suvisan si, udari se nogom u pakas iSylvesterStallone je napisao/la:hinje prave
ali 90min ppffff![]()
![]()
![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo momci, strasna utakmica.
Boa je prenio fantasticnu formu sa SP-a i u ovom trenutku je jedan od najboljih stopera na Svijetu.
Benatia je takodjer dosta dobar, ne toliko u toj pas igri koliko u postavljanju i u igri 1 na 1.
Odbrana veceras na vrlo visokom nivou i Pepu cestitam na tome jer je istu ustimao puno bolje nego u prosloj sezoni.
Sa povratkom Thiaga i Schweinija, dobijamo Lahma na desnom beku a Alabu na klupi koji iako je bio najagilniji opet nije nista uradio. Poprilicno je grijesio a samo koliko je pizdio da igra u vezi.
Na kraju vrlo vazna tri boda koja ce mnogo znaciti u nastavku ovog takmicenja.
Boa postigao 800-ti gol za Bayern u Evropskim takmicenjima.
Boa je prenio fantasticnu formu sa SP-a i u ovom trenutku je jedan od najboljih stopera na Svijetu.
Benatia je takodjer dosta dobar, ne toliko u toj pas igri koliko u postavljanju i u igri 1 na 1.
Odbrana veceras na vrlo visokom nivou i Pepu cestitam na tome jer je istu ustimao puno bolje nego u prosloj sezoni.
Sa povratkom Thiaga i Schweinija, dobijamo Lahma na desnom beku a Alabu na klupi koji iako je bio najagilniji opet nije nista uradio. Poprilicno je grijesio a samo koliko je pizdio da igra u vezi.
Na kraju vrlo vazna tri boda koja ce mnogo znaciti u nastavku ovog takmicenja.
Boa postigao 800-ti gol za Bayern u Evropskim takmicenjima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Iskulirajte molim vas. Daj da analiziramo tekmu i igrace. Sto moram gledati zatrolanu temu i nakon pobjede.Saurman je napisao/la:Tako je samo klanjaj Sly, trebaće ti da te opere silnih budalaština koje si ovdje napisao.SylvesterStallone je napisao/la:R32 je napisao/la: Ljudino suvisan si, udari se nogom u pakas i
ali 90min ppffff![]()
![]()
![]()
![]()
-
thomashasler
- Kontakt:
Svidja mi se igra veceras, nije bilo bespotrebnog peljanja lopte, Boateng nastavio extra partije sa Mundijala bravo, Alonso kao da je prosao sve skole Bayerna i da je tu cjelu svoju karijeru. Gotze se budi dobra utakmica odigrana, al ROBEN uhh taj je zvjer svih zvjeri, kad budemo kompletni sa Roben i Ribery po krilima i jedan u sredini da se vrat Svajni il Thiago OBECAVA; ako Pep ne pocne Mecku opet da cacka i ne bude izmisljao toplu vodu, Dante opada li opada malo falilo da nas ne kosta tri boda u zadnjim trenucima sve u svemu SUPER

Tako je ljudino, na koljena, sagni se pa ga podudlaj. Zasluzio siSylvesterStallone je napisao/la:R32 je napisao/la:Ljudino suvisan si, udari se nogom u pakas iSylvesterStallone je napisao/la:hinje prave
ali 90min ppffff![]()
![]()
![]()
![]()
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Boateng osim gola imao najvise dodavanja, cak 97 a Xabi pretrcao vise od 12 km.
Inace, cijela ekipa je trcala 5 km vise od protivnika sto je stvarno fascinantno.
Ono sto raduje jeste ta fizicka sprema koja je trenutno na vrlo visokom nivou.
Inace, cijela ekipa je trcala 5 km vise od protivnika sto je stvarno fascinantno.
Ono sto raduje jeste ta fizicka sprema koja je trenutno na vrlo visokom nivou.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Odlicna igra Bayerna i na kraju zasluzena pobjeda...
Mislim da su navijaci Bayerna vise nego zadovoljni ovom pobjedom s obzirom da su neki danas pisali da bi i remi bio uspjeh.
Sada Vam u Bundesligi slijedi jedan laksi trening i nova tri boda.

Mislim da su navijaci Bayerna vise nego zadovoljni ovom pobjedom s obzirom da su neki danas pisali da bi i remi bio uspjeh.
Sada Vam u Bundesligi slijedi jedan laksi trening i nova tri boda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- hule_barca
- Kontakt:
Odlična fizička sprema, nešto više od 115 pretrčanih kilometara sve govori. Za jednu blagu usporedbu, Barca vs Real 5:0, Barca je pretrčala 118 km.
Mes Que Un Club
Svaka čast momcima na zalaganju i navijačima na podršci tokom 90 minuta i Holgeru.
Benatia je mnogo griješio, vidi se da je nespreman.
Gotze je napokon pokazao tu potrebnu drskost koja mu je falila. Boateng opet odigrao vrhunsku utakmicu, Bernat sjajan, ulazio je u dribling u napadu i vidi se da može napraviti višak bez problema. Xabi otac fudbala, uvijek traži loptu, kakav igrač,
Muller je imao jednu od onih utakmica u kojoj ne bi pogodio gol i da je lopta na liniji. Robert standarno kvalitetan. Lahm mora igrati beka, Rafinha odlična zamjena.
Robben,
Benatia je mnogo griješio, vidi se da je nespreman.
Gotze je napokon pokazao tu potrebnu drskost koja mu je falila. Boateng opet odigrao vrhunsku utakmicu, Bernat sjajan, ulazio je u dribling u napadu i vidi se da može napraviti višak bez problema. Xabi otac fudbala, uvijek traži loptu, kakav igrač,
Muller je imao jednu od onih utakmica u kojoj ne bi pogodio gol i da je lopta na liniji. Robert standarno kvalitetan. Lahm mora igrati beka, Rafinha odlična zamjena.
Robben,
Prepreprezadovoljan sam. Ovo je super. Doduse nisam ovekivao ovakav pristum manc u tekmu. Nikad od njih nece biti nista u LP. Pa njih izdominiraju bekovi na sredini. Svasta
Ono sto me stvarno raduje je borbenost. Nema vise meljanja lopte. Xabi je doktor, ovo govorim vazda. Gotze me je prijatno iznenadio koliko je samo posla odradio.
Malo smo u pocetku stekali sa ritmom ali smo u zadnjih 15 minuta razvalili sa tempom.
Jedino su me razocarali Lahm i Muller ( sa svojim ne rezonskom igrom). Lewa se borio ko lav. Benatia nema jos kondicije. Sve u svemu, prezadovoljan sam.
Ono sto me stvarno raduje je borbenost. Nema vise meljanja lopte. Xabi je doktor, ovo govorim vazda. Gotze me je prijatno iznenadio koliko je samo posla odradio.
Malo smo u pocetku stekali sa ritmom ali smo u zadnjih 15 minuta razvalili sa tempom.
Jedino su me razocarali Lahm i Muller ( sa svojim ne rezonskom igrom). Lewa se borio ko lav. Benatia nema jos kondicije. Sve u svemu, prezadovoljan sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.