Vidi nas u drugoj ligi sa gigantom Mariborom
I to smo ispred njih
A gdje je sad Maribor-samo Dinamo Z i Zvezda da su bolji od njega sad
Ovo sve ostalo ispod njega iz bivse prve lige Yu
GOLEM SI ZELJO
Mmm kako si sladaksvrakino1921 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 12:24Hajd daj stranu zapadne tribine iza klupa za rezervne igrace
Da se userem od smjeha
![]()
![]()
Jesukillafrommanilla je napisao/la: ↑24 sep 2022, 16:48samo da provjerim jesu li se Mirvic i Vico uzeli na kraju utakmice
Jel provjeren info kao i to da ste Dudicu ponudili sve uslove a poslije svi odose vam iz kluba hahha Dudic je rekao sam da nema platu kako mediji pisu,vidim jos pisete o Sarajevu hahah samo nastavite niste bitni sekundekillafrommanilla je napisao/la: ↑22 sep 2022, 18:56Bitno je da je Dudicu uspjelo ono zbog cega je i zaplakao. A to je upravo to skretanje sa sramotne igre najskuplje ekipe u drzavi, ma koliko pojedinci govorili kako su "jeftiniji" nego prethodni rosteri FKS. I dalje najskuplji.
Sad vam Mustafa Kodro opasnu lovu mlati, sto nema 85% igraca u ligi a da ne pricamo o drugim strucnim stabovima. Za takve pare, ja bih ipak trazio nesto drugo da se prica na pressu.
U sustini, sto je vec neko i napisao, on da je frajer i faca, mogao je spomenuti X gesti od RA koji su mu se zahvalili za sve , pa od ostalih navijaca koji su mu i cvijece urucili, i spomenuti njih, zahvaliti im se a izignorisati pojedinca ili par likova sto su mu se na kosti natovarili, jer toga ima svugdje. I tako im ne pridavati paznju koju nisu ni zasluzili. Posipanja pivom ima u svakom cosku svijeta.
Zato mi je recimo i smijesan ovaj "gospodski gard" Miljacke, kao da smo mi s Marsa i ne znamo da od Koseva do Tusnja preko Vrapcica sport privuce masu kretena i u 1-2-3-4-5k ljudi, uvijek bude likova koji ce sopstvene frustracije pokusati izlijeciti za tih 90minuta. Ili mozda na Kosevu stanuje samo gospoda
Al sto se tice Dudica, pricamo o liku koji je mimo znanja kluba dogovorio sa FKS basnoslovnu cifru, i onda svim silama pricajuci s rajom potencirao pricu o "neispunjavanju zelja", nepostovanju Uprave, nece da mu dovode igrace kako bi se sto lakse izmigoljio i skinuo sa sebe odgovornost sto klub na 100tu godisnjicu, gdje je organizacija bila u toku, gdje je jedan covjek radio poslove za 18 ljudi kako bi se stiglo, ostaje bez trenera i ss.
I onda povrh svega, dogovorio s UO naknadno, ispunjeno mu sve sto je prvobitno trazio, pruzio ruku i ujutro opet zovnuo i saopstio svoju konacnu odluku.
I onda maglu moze prodavat nekom drugom, i u nas mu je to uspjesno islo definitivno, vidim ista demagogija je i u FKS, daj da fokus ne bude na onom sto on radi, nego na svemu ostalom, kad nam lose ide. Al kad se cuknu tri boda, uvezu tri pobjede, onda je do njega a do igraca a-a.
killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2022, 12:20Zagore, kad naucis normalno diskutovat, onda me mozes citirat i onda mozes i upitat i iznijet cinjenice. A to niste bitni bla bla bla svi vas napustili bla bla bla na normalan post ostavi za nekog drugog ko ima zivaca spustat se na tvoj nivo. Nemas covjece materijala sa mnom da pricas i o cemu, ne znam sto pokusavas.
Samo da se naprcim jos jednom najmilijih za ovaj petak i Posusje u 15 00.
Sve domace utakmice FK Velez ove sezone: petak, srijeda, ponedjeljak, ponedjeljak i evo Posusje petak.
Pa stvarno, krepali dabogda posebno ova B komponenta u savezu
Trenutno korisnika/ca: bvsic, mnon46, ristagrad, Semrush [Bot], supervizor, VolimBiH96, Zigazaga i 37 gostiju.