FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Teška situacija, ne znam ni što smo se ovako uvalili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Na transfermartku za ovog lika pise da je vec igrao u Sarajevu.High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Malo statistike:
6 utakmica u 1. turskoj ligi i 110 minuta za Kasimapasu
6 utakmica u 2. turskoj ligi i 321 minuta za Giresunspor
15 utakmica u 1. bugarskoj ligi i 1233 minute za Belasice
13 utakmica u 2. srbijanskoj ligi i 970 minuta za Slobodu iz Uzica,dao 3 gola
4 utakmice u kupu Srbije,315 minuta i 1 gol
47 utakmica u 1. ligi Srbije,2502 minute,6 golova i 3 asistencije
Nije mi bas nesto ucinkovit,iako ima solidnu karijeru.
Je l' ovaj ima i nase drzavljanstvo ili je opet stranac??
Imamo problem sa viskom stranaca u ekipi
to k'o onaj golman na Pozitivnoj geografiji, lik unese meze, rakije i nož na tanjir, pokrije krpom i u gol i kad je napad njegovih, jedeZenichanin je napisao/la:ma donijet mu stolicu malo piva meze i stavit u gol i nek pomezeti malo i pratianonimni je napisao/la:ma ogradi mu se prostor na liniji van gola i pičiZenichanin je napisao/la: treba uvesti da jedan sudija sjedi u golu i prati tok utakmice i te sumnjive lopte![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sljedece sedmice nam dolazi GOŠK. Zjanili su na svom od zeljeznicara taman da im malo zabiberimo i nabijemo gol razliku. Trenutno dijelimo sa komšijama prvo mjesto sa istom gol razlikom sa tim sto oni su dali gol vise ,a mi primili gol manje.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema to veze nikakve, mozemo imati 100 stranaca, ali 6 ih moze biti medju 18 u zapisnikuVamos je napisao/la:Je l' ovaj ima i nase drzavljanstvo ili je opet stranac??
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma znam to drugSarajlijc@ je napisao/la:Nema to veze nikakve, mozemo imati 100 stranaca, ali 6 ih moze biti medju 18 u zapisnikuVamos je napisao/la:Je l' ovaj ima i nase drzavljanstvo ili je opet stranac??
Sta vam je ovo sa juniorskog pogona,juniori Gradine rasuli ih u Srebreniku..
MOdric..MOdric..MOdric..
Sve ovo jako lijepo za vidjeti, ali Bogami ne gine nam jedna fina kazna za ovo, a savez izgleda ide da napuni svoju kasu preko leđa siromašnih klubova..
Btw, gospodin Dino se ne šali sa turcima, posle Galate "udario" i na Fen(j)er
.....Ih kad bi nakon ovoga uletio i koji arap sa vrelom nafte..

Btw, gospodin Dino se ne šali sa turcima, posle Galate "udario" i na Fen(j)er
Jeste,3-1 u Prijedoru je navuceno,ali zato nepostojeci go Muamera Svrake na Grbavici je regularan.plava grbavica je napisao/la:Evo već drugo gostovanje pobjeđujete zahvaljujući sudijama i još imate obraza da nešto pričate. Nama u Travniku ne sviraju čisti penal i nikom ništa a vama poklanjaju 6 bodova al opet ste iza gdje če te i ostati
Ja se bojim samo da ne bude euforija i sa ovim investitorima pa da na kraju i taj projekat propadne.Najbolje bi bilo kada bi i ovo drzali u tajnosti i na kraju kad sve bude gotovo izadju u javnost i prezentuju ulagace...
da vam nije prizno nepostojeci go protiv borca sad bi bili na plus 3od vas...nama je sviro nepostojeci penal protiv olimpika a onda je napravio kompenzaciju i nije prizno cist Torlakov go
YES.WE.DID.
Na čemu si dječko? Koliko te drži? Kakav GO?payton je napisao/la:da vam nije prizno nepostojeci go protiv borca sad bi bili na plus 3od vas...nama je sviro nepostojeci penal protiv olimpika a onda je napravio kompenzaciju i nije prizno cist Torlakov go
Tu ju hiljade pravih navijača Sarajeva. Svima je jasno. Penal nije bio, može biti greška i ljudi ne šilje. Tako je bilo jučer, drugi put možda oštete Sarajevo. Samo ti se glupiraš. Da hoće više škola početi.
Zadnja izmjena: ekran, dana/u 26 avg 2012, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj Boga ti o glupostima molim te, pometi ispred svoje avlije mora da nisi danas slušao prenos.plava grbavica je napisao/la:Evo već drugo gostovanje pobjeđujete zahvaljujući sudijama i još imate obraza da nešto pričate. Nama u Travniku ne sviraju čisti penal i nikom ništa a vama poklanjaju 6 bodova al opet ste iza gdje če te i ostati
Sarajevo ljubavi moja!
Ignore ih bolan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koliko se može pročitati iz ovih svih članaka, ništa nije dogovoreno već se samo razgovaralo, a turci kao nama prijateljski narod uvijek su željeli pomoći na bilo koji način, još ako tu ima načina za njihovu promociju ili zaradu onda idu malo žešće u te projekte... E sad vidim tražit će se neka dokumentacija o dugovanjima i ostalim stvarima pa se bojim da se ne iznenade i ne odustanu, ali ipak mislim da ih je gospodin Dino obajestio o visini duga....HzSM je napisao/la:Ja se bojim samo da ne bude euforija i sa ovim investitorima pa da na kraju i taj projekat propadne.Najbolje bi bilo kada bi i ovo drzali u tajnosti i na kraju kad sve bude gotovo izadju u javnost i prezentuju ulagace...
Možda tu bude nešto konkretno samo za ovaj trening kamp i školu fudbala AFH jer se samo odatle trenutno mogu koliko toliko vratiti uložena sredstva...
Vidjet ćemo šta će biti, treba se nadati boljem ali ne previše..
Ako Bog da prijatelju.hilmo je napisao/la:Koliko se može pročitati iz ovih svih članaka, ništa nije dogovoreno već se samo razgovaralo, a turci kao nama prijateljski narod uvijek su željeli pomoći na bilo koji način, još ako tu ima načina za njihovu promociju ili zaradu onda idu malo žešće u te projekte... E sad vidim tražit će se neka dokumentacija o dugovanjima i ostalim stvarima pa se bojim da se ne iznenade i ne odustanu, ali ipak mislim da ih je gospodin Dino obajestio o visini duga....HzSM je napisao/la:Ja se bojim samo da ne bude euforija i sa ovim investitorima pa da na kraju i taj projekat propadne.Najbolje bi bilo kada bi i ovo drzali u tajnosti i na kraju kad sve bude gotovo izadju u javnost i prezentuju ulagace...
Možda tu bude nešto konkretno samo za ovaj trening kamp i školu fudbala AFH jer se samo odatle trenutno mogu koliko toliko vratiti uložena sredstva...
Vidjet ćemo šta će biti, treba se nadati boljem ali ne previše..
-
samosarajvo
- Kontakt:
Da Said nije skocio i preskocio Dinu polomio bi mu obije noge, namjere je bilo sigurno sad je li bilo kontakta ne znam, kako god mi smo pobjedili i sto bi se reklo, kraj price.
Treba lakapo sa turcima, bez euforije ili bilo cega.Lakapo i bice dobro
Treba lakapo sa turcima, bez euforije ili bilo cega.Lakapo i bice dobro
pitari ja postavio pitanje,sta vam je sa junirskim pogonom..danas u srebreniku ste porazeni ali i nadigrani..jell ima neko ko je upoznat sa junirskim pogonom da kaze nesto vise o juniorima..
MOdric..MOdric..MOdric..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.