FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vamos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vamos » 26 avg 2012, 20:10

Sarajlijc@ je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Je l' ovaj ima i nase drzavljanstvo ili je opet stranac??

Imamo problem sa viskom stranaca u ekipi :roll:
Nema to veze nikakve, mozemo imati 100 stranaca, ali 6 ih moze biti medju 18 u zapisniku ;)
Ma znam to drug :mrgreen: , ali po meni to nije racijonalno raspolaganje prinovama. Kao sada na Otoci recimo kada je Zarko morao zbog te kvote biti na tribinama. Meni je to problematicno, znam da je rjesivo i kako se rjesava, ali meni se ne svidja, zato i pitam ima li barem dvojno drzavljanstvo :mrgreen:

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 26 avg 2012, 20:34

Sta vam je ovo sa juniorskog pogona,juniori Gradine rasuli ih u Srebreniku..
MOdric..MOdric..MOdric..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2012, 21:40

Sve ovo jako lijepo za vidjeti, ali Bogami ne gine nam jedna fina kazna za ovo, a savez izgleda ide da napuni svoju kasu preko leđa siromašnih klubova..
Btw, gospodin Dino se ne šali sa turcima, posle Galate "udario" i na Fen(j)er ;).....Ih kad bi nakon ovoga uletio i koji arap sa vrelom nafte.. :) :)

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 avg 2012, 21:42

plava grbavica je napisao/la:Evo već drugo gostovanje pobjeđujete zahvaljujući sudijama i još imate obraza da nešto pričate. Nama u Travniku ne sviraju čisti penal i nikom ništa a vama poklanjaju 6 bodova al opet ste iza gdje če te i ostati :D
Jeste,3-1 u Prijedoru je navuceno,ali zato nepostojeci go Muamera Svrake na Grbavici je regularan.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 avg 2012, 21:45

Ja se bojim samo da ne bude euforija i sa ovim investitorima pa da na kraju i taj projekat propadne.Najbolje bi bilo kada bi i ovo drzali u tajnosti i na kraju kad sve bude gotovo izadju u javnost i prezentuju ulagace...

payton

Post Postao/la payton » 26 avg 2012, 21:45

da vam nije prizno nepostojeci go protiv borca sad bi bili na plus 3od vas...nama je sviro nepostojeci penal protiv olimpika a onda je napravio kompenzaciju i nije prizno cist Torlakov go
YES.WE.DID.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 26 avg 2012, 21:48

payton je napisao/la:da vam nije prizno nepostojeci go protiv borca sad bi bili na plus 3od vas...nama je sviro nepostojeci penal protiv olimpika a onda je napravio kompenzaciju i nije prizno cist Torlakov go
Na čemu si dječko? Koliko te drži? Kakav GO?

Tu ju hiljade pravih navijača Sarajeva. Svima je jasno. Penal nije bio, može biti greška i ljudi ne šilje. Tako je bilo jučer, drugi put možda oštete Sarajevo. Samo ti se glupiraš. Da hoće više škola početi.
Zadnja izmjena: ekran, dana/u 26 avg 2012, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 avg 2012, 21:50

plava grbavica je napisao/la:Evo već drugo gostovanje pobjeđujete zahvaljujući sudijama i još imate obraza da nešto pričate. Nama u Travniku ne sviraju čisti penal i nikom ništa a vama poklanjaju 6 bodova al opet ste iza gdje če te i ostati :D
Nemoj Boga ti o glupostima molim te, pometi ispred svoje avlije mora da nisi danas slušao prenos.
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 26 avg 2012, 21:52

Ignore ih bolan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2012, 21:54

HzSM je napisao/la:Ja se bojim samo da ne bude euforija i sa ovim investitorima pa da na kraju i taj projekat propadne.Najbolje bi bilo kada bi i ovo drzali u tajnosti i na kraju kad sve bude gotovo izadju u javnost i prezentuju ulagace...
Koliko se može pročitati iz ovih svih članaka, ništa nije dogovoreno već se samo razgovaralo, a turci kao nama prijateljski narod uvijek su željeli pomoći na bilo koji način, još ako tu ima načina za njihovu promociju ili zaradu onda idu malo žešće u te projekte... E sad vidim tražit će se neka dokumentacija o dugovanjima i ostalim stvarima pa se bojim da se ne iznenade i ne odustanu, ali ipak mislim da ih je gospodin Dino obajestio o visini duga....
Možda tu bude nešto konkretno samo za ovaj trening kamp i školu fudbala AFH jer se samo odatle trenutno mogu koliko toliko vratiti uložena sredstva...
Vidjet ćemo šta će biti, treba se nadati boljem ali ne previše.. 8-)

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 avg 2012, 22:03

hilmo je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Ja se bojim samo da ne bude euforija i sa ovim investitorima pa da na kraju i taj projekat propadne.Najbolje bi bilo kada bi i ovo drzali u tajnosti i na kraju kad sve bude gotovo izadju u javnost i prezentuju ulagace...
Koliko se može pročitati iz ovih svih članaka, ništa nije dogovoreno već se samo razgovaralo, a turci kao nama prijateljski narod uvijek su željeli pomoći na bilo koji način, još ako tu ima načina za njihovu promociju ili zaradu onda idu malo žešće u te projekte... E sad vidim tražit će se neka dokumentacija o dugovanjima i ostalim stvarima pa se bojim da se ne iznenade i ne odustanu, ali ipak mislim da ih je gospodin Dino obajestio o visini duga....
Možda tu bude nešto konkretno samo za ovaj trening kamp i školu fudbala AFH jer se samo odatle trenutno mogu koliko toliko vratiti uložena sredstva...
Vidjet ćemo šta će biti, treba se nadati boljem ali ne previše.. 8-)
Ako Bog da prijatelju. ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 avg 2012, 22:18

Da Said nije skocio i preskocio Dinu polomio bi mu obije noge, namjere je bilo sigurno sad je li bilo kontakta ne znam, kako god mi smo pobjedili i sto bi se reklo, kraj price.

Treba lakapo sa turcima, bez euforije ili bilo cega.Lakapo i bice dobro ;)

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 26 avg 2012, 22:20

slika

:mrgreen:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 26 avg 2012, 22:22

pitari ja postavio pitanje,sta vam je sa junirskim pogonom..danas u srebreniku ste porazeni ali i nadigrani..jell ima neko ko je upoznat sa junirskim pogonom da kaze nesto vise o juniorima..
MOdric..MOdric..MOdric..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 avg 2012, 22:47

ma samo nek' je turaka :D i meni je veca sansa za zaposlenje kao prevodioca :mrgreen: sto se tice za investitore, to sve uzimam s dozom rezerve. I ako odluce da investiraju u klub ne vjerujem bas da ce biti to nesto veliko.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 avg 2012, 22:50

Luka je napisao/la:pitari ja postavio pitanje,sta vam je sa junirskim pogonom..danas u srebreniku ste porazeni ali i nadigrani..jell ima neko ko je upoznat sa junirskim pogonom da kaze nesto vise o juniorima..
Dosta losa generacija, ali ne sigurno toliko loša da je nadigrana od vas... ;) mozda su neke povrede ili nesto u pitanju...
Zato su nam kadeti beton

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 26 avg 2012, 22:54

Kralju iskreno ti kazem da su vasi juniroi danas nadigrani,j,juniori ofk gradine su pobijedili 2:0 a realno su mogli najanje jos 2 gola da vam utrpaju..
MOdric..MOdric..MOdric..

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 26 avg 2012, 22:57

ekran je napisao/la:
payton je napisao/la:da vam nije prizno nepostojeci go protiv borca sad bi bili na plus 3od vas...nama je sviro nepostojeci penal protiv olimpika a onda je napravio kompenzaciju i nije prizno cist Torlakov go
Na čemu si dječko? Koliko te drži? Kakav GO?

Tu ju hiljade pravih navijača Sarajeva. Svima je jasno. Penal nije bio, može biti greška i ljudi ne šilje. Tako je bilo jučer, drugi put možda oštete Sarajevo. Samo ti se glupiraš. Da hoće više škola početi.
KAKO GOD BILO BILO JE NIJEDAN SUDIJA NIJE PONISTIJO SVOJU ODLUKU SUPER JE SVE ISPALO KAKO JE MOGLO DA BUDE DA BANDOVIC NEODBRANI ZICER TAKO TRI BODA SA STRANE SUPER IDEMO DALJE

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 26 avg 2012, 22:59

Luka je napisao/la:Kralju iskreno ti kazem da su vasi juniroi danas nadigrani,j,juniori ofk gradine su pobijedili 2:0 a realno su mogli najanje jos 2 gola da vam utrpaju..
ma pusti juniore mene interesuje ovo oko napadaca i ulaganja u klub a djeca nek igraju

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 avg 2012, 23:03

Daj mici ovo sranje.

Turke jedino mogu volit kad izvale sta para drugacije nikako :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.