FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
http://sportsport.ba/ino_fudbal/guardio ... dac/140807" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je lud ovaj Pep... Kakve on drilove radi, ovaj sa kantama je najludji i ono nekakvo okretanje, hahahah
Potrazite, mrsko mi postavljati link preko moba, peglancija.
Potrazite, mrsko mi postavljati link preko moba, peglancija.
[youtube][/youtube]
veselo je veselo
veselo je veselo
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- schweinsteiger
- Kontakt:
Hahahahaha 
Koja atmosfera
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Koja atmosfera
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Fantastična atmosfera u timu, vidi se to zajedništvo.
Plus, kakvu tehniku pokazuju dečki
Impresivno 
Plus, kakvu tehniku pokazuju dečki
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- anelbavarac
- Kontakt:

Ovaj voli piccku neg' mater rodjenu
Javila se jos jedna "zrtva" Bastianove kobasice.
Njemu je fudbal izgleda sad' totalno u drugom planu.
Zar hoce bolje od Ane
Nego, danas idealan protivnik za ubjedljivu pobjedu, koje nije bilo zadugo..
Cekamo Lewu da ga metne napokon, tesko da ima bolji protivnik od HSV-a, za tako nesto.
HSV ce sigurno da gine na terenu od prve minute tako da bih bio prezadovoljan pobjedom. Nebi mi ni strasan bio bod, imali smo tesku tekmu u srijedu.
Nije ni cudo sto igraci postuju i cijene Pepa kad vidis kakve drilove pravi. Fakat pravi odlicne igrace. To sam primjetio na SP gdje su nasi igraci dominirali, a zbog ovakvih treninga i ne cudim se sto je tako.
Nije ni cudo sto igraci postuju i cijene Pepa kad vidis kakve drilove pravi. Fakat pravi odlicne igrace. To sam primjetio na SP gdje su nasi igraci dominirali, a zbog ovakvih treninga i ne cudim se sto je tako.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Kako znate gusiti sa pricom oko gecea, mislim da ste ocekivali da ce odma biti mesi i derat cjepat sve redom, nejmar i bejl su igraci koji su placeniji od njega pa statiskikom su sve trojica u 5 grama, jos kad se zna da mu je konkurencija roberi i miler + gece je jos mlad ima vremena za veliki napredak. Puno se ocekuje od njega i licno mislim da ove sezone treba da igru podigne i pokaze da je bolji nego prosle!
Alonso je hibrid Schweinsteigera i Martineza
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo da ne bude nekih negativnih sokova prouzrokovanih promjenom trenera kod protivnika.
Inace, pobjedu u svakom slucaju ocekujem jer imamo vrlo kvalitetan tim i tim koji je vec fino uigran za razliku od tekme sa Schalkeom.
Robben bi vrlo lako mogao zapoceti.
Inace, pobjedu u svakom slucaju ocekujem jer imamo vrlo kvalitetan tim i tim koji je vec fino uigran za razliku od tekme sa Schalkeom.
Robben bi vrlo lako mogao zapoceti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nebi me zacudilo da pep odmori prvi tim danas
-neuer - rafo- dante- boa - bernat - rode - hojbjerg- kugla- muller-pizaro- lewa -
-neuer - rafo- dante- boa - bernat - rode - hojbjerg- kugla- muller-pizaro- lewa -
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema odmora dok traje obnova.
Ma vala nisu se nesto ni iscrpili da bi dobijali neki odmor. Tek su poceli sa sezonom, usli su u kondiciju i jednostavno bi bilo pametnije da nastave sa radom, no vidjecemo sta ce biti.
Ja navijam za najjaci sastav.
Ma vala nisu se nesto ni iscrpili da bi dobijali neki odmor. Tek su poceli sa sezonom, usli su u kondiciju i jednostavno bi bilo pametnije da nastave sa radom, no vidjecemo sta ce biti.
Ja navijam za najjaci sastav.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Potpis on sam moze njih dvojicu zamijeniti.Besic je napisao/la:Alonso je hibrid Schweinsteigera i Martineza
Mia San Mia
Vrijeme je da i Shaqiri dobije šanse,
Gotze mora igrati, šta ga ima odmarati, nije mu sto godina.
http://www.newsnow.co.uk/A/734586330?-10538:1329" onclick="window.open(this.href);return false;
na meti je holandski wondekid,igrac twentea ould chikh,krilni igrac koji moze igrati i na lijevoj i desnoj strani.
uz to verovali ili ne tarzan bi se mogao vratiti u bayern
na meti je holandski wondekid,igrac twentea ould chikh,krilni igrac koji moze igrati i na lijevoj i desnoj strani.
uz to verovali ili ne tarzan bi se mogao vratiti u bayern
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
-
Nerminovic
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Vrijeme je da i Shaqiri dobije šanse,![]()
Sta je Gotze samo radio onaj put u kupu...ocekujem dobru partiju.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Neuer - J. Boateng, Benatia, Dante - Lahm, Xabi Alonso, Rode, Alaba - T. Müller(Robben), Shaqiri(Götze) - Lewandowski
Danas je sve mnoguće sa taktikom, nije nam trener Sušić!
Danas je sve mnoguće sa taktikom, nije nam trener Sušić!
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Dante, Robben, Shaqiri, Rafinha, Pizarro, Boateng, Bernat, Lahm (K), Alaba, Hojbjerg
Sastav za danas ...
Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Bernat, Lahm (K), Alaba, Hojbjerg, Robben, Shaqiri, Pizzaro
Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Bernat, Lahm (K), Alaba, Hojbjerg, Robben, Shaqiri, Pizzaro
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.