BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Nema ovdje nastavka koliko se vidi po ovoj kisi, pada sve jace i jace
Kad igra izgleda ko top player , stvarno nekad izmisli potez . Stvarno je peh krenulo ga i kisa u **** Dubaiju
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
desert storm 

Dobro je da nije snijeg 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
u mall of emirates pada svaki dan 

Znao sam da ce ga pauza sjebat, taman ga krenulo i kisa. Sjecam se kad je Ivanisevic uzo Wimbledon , bez one dvije kise kad je bio u padu nikad ne bi uspio
Tako je 

To Dzumara!!!!!!

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Igraci sa rankingom kao sto je Damir ovakve kao sto je Maden trebaju rijesiti najvise za 50 minuta
@unno poslije kojeg meca igra mirza??

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Opet kisa u Dubaiju ejjjj , nr znam kad sam zadnji mimo Engleske vidio dva puta kisu
-
- Kontakt:
Života mi igra bolje voleje od Đokovića, imao je i prije dobre voleje ali Bozoljac je baš unaprijedio Damirov volej...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Danas je Damir odigrao, dosta pametnih-prelijepih poena, i ako mu vrijeme dozvoli ovo će većeras završiti u dva seta.
A nemoj tako eno Warnwika ispade neki dan od 240 nekog tenisaca , pa i Dimitrov prvi nosioc ispadeesprit24 je napisao/la:Igraci sa rankingom kao sto je Damir ovakve kao sto je Maden trebaju rijesiti najvise za 50 minuta@unno poslije kojeg meca igra mirza??
Novi link sad kad SK prelazi na fudbal?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najgore sto ga prekida dva puta u momentima dominacijeEsport je napisao/la:Danas je Damir odigrao, dosta pametnih-prelijepih poena, i ako mu vrijeme dozvoli ovo će većeras završiti u dva seta.
http://live.livewidget.net/streamvideo1 ... 00693.htmlStevieG8 je napisao/la:Novi link sad kad SK prelazi na fudbal?
Slazem se, Wawrinka je totalno van sebe, Jaziri je ipak dugo godina TOP 100 igrac, msm vidi se da je Damir svemirski brod za svabu al Damir yebe vec ispricano servis da lakse potvrdjuje brejkovepaulus je napisao/la:A nemoj tako eno Warnwika ispade neki dan od 240 nekog tenisaca , pa i Dimitrov prvi nosioc ispadeesprit24 je napisao/la:Igraci sa rankingom kao sto je Damir ovakve kao sto je Maden trebaju rijesiti najvise za 50 minuta@unno poslije kojeg meca igra mirza??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiStevieG8 je napisao/la:Novi link sad kad SK prelazi na fudbal?
1xBet, uvijek radi, a imati ćeš i Mirzu tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.