Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
De ba **** svaka čast olimpiku, svaka čast srajevu sto ih je ovako ofirno pustilo, ali ne džabe sigurno... Slijedeće sezone sigurnih 6 bodova i zapinjanje protiv konkurenata. Cigansko srajevo 
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Sarajevo već 5-6 posljednjih utakmica igra očajno, tako da ne znam kako sa tolikom sigurnošću možeš govoriti da se sve zna, ali valjda je to zenički razum? Ne isključujem ja tu varijantu, ipak ovdje ima bruku tih ujudurmi, ali otkud da se sve zna? Ko to reče? Pujdo ili Fliks?Convicts1988 je napisao/la:Ko spominje te utakmice ?? Jel ti to vjeruješ da je ovo danas regularno i pošteno bilo, samo mi to reciHigh je napisao/la:I poraz na derbiju i onaj u Tuzli je namješten.Convicts1988 je napisao/la:fukse s koševa se prodale![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
idi sisaj sisu, azmirovu.TzXHc je napisao/la:De ba **** svaka čast olimpiku, svaka čast srajevu sto ih je ovako ofirno pustilo, ali ne džabe sigurno... Slijedeće sezone sigurnih 6 bodova i zapinjanje protiv konkurenata. Cigansko srajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
To je dogovoren vec plan ima dugo vremena 2,3 mjeseca okreni na Bjeljinatv i otvori pregled kola ili nesto tako oko Krupe i komentator govori ako Borac ispadne Krupa radi sa njima sklapanje kluba ako ne onda ulaze kao Krupatuzlak1987 je napisao/la:I ja nesto kontam da je to plan..Muerte je napisao/la:Ma uletiti ce Borac kao Krupa u PL
Hahahhhahahahha meni samo drago sto su se Manijaci ponadali hahahahahahahhaah

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Veliki selam za Banja Luku iz Šehera.

Uvijek sam mislio da je ovaj olimpic sarajevska ku&ava sada sam sigura!! Alo divovi pošto šuxak? 
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Radnik je pustio borcu ovi njima mi ovim i td jbg to je biznis 
ajmo bojac hahahaha,gdje je onaj iz Bl sto je najavljivao sigurnu pobjedu
e hocete al u kurcu! mozete jedino doci u Fis u kupnju,jer dogodine se rs liga igraaa 
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Neka je Olimpic pobjedio (siguran sam da je pusteno)kada Slavija,Radnik,Borac,Rudar,Drina pusti ko kome stigne a nasi se poklase medjusobno.Bravo Sarajevo bravo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- ASD
- Kontakt:
Vjerujem da ce se Borac lagano vratiti.Prijedor je napisao/la:Radujem se rs ligi ima da prsti
J*** ti kuglu zemaljsku evropu fudbal blato .Mulalicu ti si kriv za ovo .
Sisaj dini **** seljačino kao i do sadFrancescoTotti je napisao/la:idi sisaj sisu, azmirovu.TzXHc je napisao/la:De ba **** svaka čast olimpiku, svaka čast srajevu sto ih je ovako ofirno pustilo, ali ne džabe sigurno... Slijedeće sezone sigurnih 6 bodova i zapinjanje protiv konkurenata. Cigansko srajevo
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Alipasino je napisao/la:**** ti kuglu zemaljsku evropu fudbal blato .Mulalicu ti si kriv za ovo .
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Prva liga RS od iduće sezone.
Mladost VO
Leotar
Rudar
Slavija
Borac

Mladost VO
Leotar
Rudar
Slavija
Borac
Treba pustiti Radniku kup. Previse je ovo 
Zeljo, Sarajevo i Olimpic izbacise Borac i Slaviju 
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Sarajevo i da jeste i da nije pustilo unistili su se. Projekat od onog na startu dosao do ovog da Horde hoce da ulete i polupaju upravu i igrace.
To je veliki gubitak za buducnost, sada ljude ne mozes vratiti na stadion jer ti ne vjeruju..
To je veliki gubitak za buducnost, sada ljude ne mozes vratiti na stadion jer ti ne vjeruju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.