Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ne ide mi u glavu kako neko ko navija za bilo koji klub ne bi pozelio u ekipi imati Oezila, Modrica ili Ronalda 

Glory Glory Man United!
Al bas. Ronaldo i Modric bi legli itekako.Anderson8 je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako neko ko navija za bilo koji klub ne bi pozelio u ekipi imati Oezila, Modrica ili Ronalda
Btw. kakva slika

http://www.trulyreds.com/20130814/david ... s+blog+%29" onclick="window.open(this.href);return false;
Veoma dobra analiza u periodu prelaza iz SAFovog u Moyesovo doba...
Veoma dobra analiza u periodu prelaza iz SAFovog u Moyesovo doba...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
ENGLESKA: Hart; Walker, Cahill, Jagielka, Baines; Gerrard, Wilshere; Walcott, Cleverley, Welbeck; Rooney!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U pitanju je filozofija.Anderson8 je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako neko ko navija za bilo koji klub ne bi pozelio u ekipi imati Oezila, Modrica ili Ronalda
- Unknown Genius
- Kontakt:
Zabi ga Danny.labe22 je napisao/la:ENGLESKA: Hart; Walker, Cahill, Jagielka, Baines; Gerrard, Wilshere; Walcott, Cleverley, Welbeck; Rooney!

[youtube][/youtube]
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Danny MoM
Lambert izbi Zahi asistenciju iz dzepa

Lambert izbi Zahi asistenciju iz dzepa

Kako je igrao Rooney?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Čuj Lambert igra 

Gledao sam Belgiju,malo prvo poluvrijeme i većinu drugo i naše potencijalno pojačanje,Fellaini je dijelio dobre asistencije,samo je problem što je lopte davao Benzemi i kompaniji,a ne onome kome je trebao..
Spor je,i nema neki pas,malo je smotan,barem što se tiče pozicije veznjaka..
Sa druge strane,onaj Kondogbia je dosta fino odigrao,daleko me više impresionirao nego Fellaini..
Onaj De Bruyne,što treba igrati za Chelsea,ništa vala nije pokazao,čuo sam i ja da je pravo dobar bio u Werderu kada je igrao,ali danas je skroz slab bio..Lukaku životinja,odlično se gradi,ali u završnici zakaže,a Hazard standardno dobar..Eto malo o Chelseavim igračima danas,kao našim protivnicima za sljedeću sezonu. :ugeek:
Spor je,i nema neki pas,malo je smotan,barem što se tiče pozicije veznjaka..
Sa druge strane,onaj Kondogbia je dosta fino odigrao,daleko me više impresionirao nego Fellaini..
Onaj De Bruyne,što treba igrati za Chelsea,ništa vala nije pokazao,čuo sam i ja da je pravo dobar bio u Werderu kada je igrao,ali danas je skroz slab bio..Lukaku životinja,odlično se gradi,ali u završnici zakaže,a Hazard standardno dobar..Eto malo o Chelseavim igračima danas,kao našim protivnicima za sljedeću sezonu. :ugeek:
Zavisi kako gledas na to,neko bi rek'o solidno aa neko srednja zalost,pa ti vidi sta ti pase !Cartman je napisao/la:Kako je igrao Rooney?

David Moyes : "Danny Welbeck neće biti dobrodošao na treningu sutra."

- BluesForever
- Kontakt:
@Narine ne mora znaciti ako je De Bruyne vecras odigrao lošije(iako nije bio loš toliko kako ti govoris) da ce i u narednim utakmicama igrati loše,ipak je ovo priateljska utakmica i drago mi je da nije igrao maksimalno jer više volim da se ne povrijedi,a nisi ga gledao u Werderu i sada na pripremama. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Nisam rekao da sam ga gledao,jer neću lagati bezveze,samo sam realan što se tiče ove utakmice.BluesForever je napisao/la:@Narine ne mora znaciti ako je De Bruyne vecras odigrao lošije(iako nije bio loš toliko kako ti govoris) da ce i u narednim utakmicama igrati loše,ipak je ovo priateljska utakmica i drago mi je da nije igrao maksimalno jer više volim da se ne povrijedi,a nisi ga gledao u Werderu i sada na pripremama.
On i Fellaini su mi bili lošiji dosta od npr Chadlia,Lukakua,Hazarda i ostalih..
Sigurno je dobar igrač,ali eto,kad sam već komentarisao naša potencijalna pojačanja,rek'o da i njih malo prokomentarišem,jer ćemo se ubrzo sresti u ligi.
Krivi se Lukaku kod one odlične prilike,kada je Chadli dao sjajnu loptu petom,mada više mi liči na grešku De Bryunea,jer je fakat prebrzu loptu dao za Lukakua,a imao je dosta vremena da odluči,ali eto,pripreme ne znače ništa,I Kagawa je bio odličan prošle sezone na pripremama,pa čak i protiv Barce u najjačem sastavu je bio dosta dobar drugo poluvrijeme kada je igrao,pa se "izgubio" na neki način u ligi prošle sezone.

Evo opet priča kako neko nije gledao tog momka
Bože kakvi ludovi
I da, priateljska. Genijalno.

Bože kakvi ludovi

I da, priateljska. Genijalno.
Znas da meni pase srednja zalost kad je on u pitanju.crybaby je napisao/la:Zavisi kako gledas na to,neko bi rek'o solidno aa neko srednja zalost,pa ti vidi sta ti pase !Cartman je napisao/la:Kako je igrao Rooney?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
David Moyes : "Danny Welbeck neće biti dobrodošao na treningu sutra."
Halal ako je bilo

Halal ako je bilo
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja mu (još uvijek) vjerujem. Ostalo je još 15 dana.Moyes confident on signings
David Moyes says Manchester United are still endeavouring to bring in new players as the champions prepare to defend the Barclays Premier League title.
Speaking at a launch for the new 2013/14 season, the Reds manager told Sky Sports News: "I'm confident we'll have players in.
"We're involved in several players we're looking at and that will continue. Will we get them before the deadline? I hope so, but we're working very hard to do so.
"What I do know is that we have a great group of players already, who won the Premier League last year. We've got a lot of exciting young players - a lot of them played for England last night - so it's important that we focus on the players we've got at Manchester United and how well they did last year.
"Not much has changed so hopefully they'll be able to continue from where they left off last season."
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Samo je ON mogao ovo

Sutra pocinje nova era bez njega, vjerujem u Moysa, ali da ce biti tesko biti ce!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Samo brisi tu sliku da ne bi dobio ban (V.ukajlija) 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.