EVO JA SAM BIO NA UTAKMICI I LAZES BAS ONO HINJSKI, SREBRENICKI PRAVO...NEKA NAPISE RAJA IZ MOSTARA KOJI SU BILI DANAS U GRADACCU KAKVO JE SUDJENJE BILO, JESUL DOMACI NAVIJACI NAPUSTALI STADION U 70 MIN???Wandelanoite je napisao/la:Evo ja sam iz Srebrenika, ali kako vas nije stid pricati da ste vi nesto igrali i da vi nesto imate pa sudjenje je bilo kriminalno, narod se smije i vas svijet odlazi sa utakmice u 70oj minuti. Ljudi nisu mogli ni smjeli igrati uz onakvo sudjenje. Bruka zgadio mi se Gradacac nakon onog danas.combe je napisao/la:Rođeni odlika velikih je da imaju postovanje prema drugima. A vi to na zalost nemate. Ni vi navijaci a ni vas trener. Frajer jos prije 5 kola govori da nemate konkurenciju i da ste vec prvaci.
Kao sto sam i prije govorio vi ste 30% posto jaci od ostatka lige a od Olimpika niste nikako. I kad vas neko malo jace nagazi imate problem.
Jer realno vi niste mogli dobit nikad slabiju Zvijezdu. Mi smo danas samo borbu imali. A vi ste nama tako losim uspjeli napravit 2 sanse. I to jedna poslije greske Jazvina i druga iz prekida.
Znaci iz igre nista. Htjeli priznati ili ne Mujezinovic vam je bio 1/3 ekipe. Ako vas sta bude kostalo ulazka to je Ibro i vase ku rcenje bez pokrica.
Sretno u nastavku.
LAZOVE, SPADALO JEDNO....PS
SRETNO VELEZU U BORBI ZA PREMIER LIGU...