FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
neka nam sutra Bogovi budu naklonjeni
očekujem eurogol Ibre s nekih 30m 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Silva je strasan, i ja sam za njega ako nedo Bog nesto lose krene sa Cescom...al on ne posjeduje talenat kao Cesc, Nijanse ih dijele, al Cesc ima vece sanse da postane onaj bolji...reds je napisao/la:Bolje vam je kupite Silvu !
Momak je strasan igrac i moze igrati na vise pozicija,a i ne zaostaje puno za Cecsom + platicete ga i manje mozda oko 30.000.000 €.
EDIT: zaboravio sam cestitati rodjendan Rafi...nek mu je sa srecom
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
nema drugog Boga osim Allaha dž.š. a Muhammed a.s. je njegov poslanik!Saurman je napisao/la:neka nam sutra Bogovi budu naklonjeniočekujem eurogol Ibre s nekih 30m
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Isto sam mislio sad napisat,bravo.Sajoni je napisao/la:nema drugog Boga osim Allaha dž.š. a Muhammed a.s. je njegov poslanik!Saurman je napisao/la:neka nam sutra Bogovi budu naklonjeniočekujem eurogol Ibre s nekih 30m
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Dobro je ba mumini
hajmo sad na jaciju,vakat je
manite se foruma
...Saruman je , vjerovatno, to više figurativno mislio pošto se cesto koristi takva uzrecica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
[quote="drop"]Dobro je ba mumini
hajmo sad na jaciju,vakat je
manite se foruma
...Saruman je , vjerovatno, to više figurativno mislio pošto se cesto koristi takva uzrecica.[/quot
upravo tako buraz...
upravo tako buraz...
Jacija davno prošla.drop je napisao/la:Dobro je ba muminihajmo sad na jaciju,vakat je
manite se foruma
...Saruman je , vjerovatno, to više figurativno mislio pošto se cesto koristi takva uzrecica.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ako cemo vec kako treba onda nije "davno prosla" nego je pocela u 18:43 i traje sve do sabaha ..Sajoni je napisao/la:Jacija davno prošla.drop je napisao/la:Dobro je ba muminihajmo sad na jaciju,vakat je
manite se foruma
Bila u 18:43h
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mislim tačno vrijeme...Ko nije obavio ima do sabaha foreStole iz Bora je napisao/la:Ako cemo vec kako treba onda nije "davno prosla" nego je pocela u 18:43 i traje sve do sabaha ..Sajoni je napisao/la:Jacija davno prošla.drop je napisao/la:Dobro je ba muminihajmo sad na jaciju,vakat je
manite se foruma
Bila u 18:43h
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
veceras naklanjajte jaciju, pa onda sutra svih pet vakata...prije utakmice da zavrsite sa jacijom... 
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Sta mislite da se prestanete zezati sa takvim stvarima ??
SARMA tebe niko ne J**+ 1 % ovdje jer se javljas sa par acunt razlcntmm.......Saurman je napisao/la:drop je napisao/la:Dobro je ba muminihajmo sad na jaciju,vakat je
manite se foruma
...Saruman je , vjerovatno, to više figurativno mislio pošto se cesto koristi takva uzrecica.[/quot
upravo tako buraz...
ma to ode u R.Madrid...bolji je od CESC-areds je napisao/la:Bolje vam je kupite Silvu !
Momak je strasan igrac i moze igrati na vise pozicija,a i ne zaostaje puno za Cecsom + platicete ga i manje mozda oko 30.000.000 €.
JOS OKO 25 MILL MAXXXXXXXXXXXXXXXX
mister SILVA
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
bolji Silva od Cesca?????don Ciro je napisao/la:ma to ode u R.Madrid...bolji je od CESC-areds je napisao/la:Bolje vam je kupite Silvu !
bar po statiscici selk.Spanije V.Del Bosque
JOS OKO 25 MILL MAXXXXXXXXXXXXXXXX![]()
mister SILVARM
statisticki ove sezone nije sigurno jos ovaj igra u Spaniji, a ovaj u Engleskoj...
jbt ti bas ko ciro, svasta lupetas...hehehe
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ćirilo ko je tebe sta pitaodon Ciro je napisao/la:SARMA tebe niko ne **** 1 % ovdje jer se javljas sa par acunt razlcntmm.......Saurman je napisao/la:drop je napisao/la:Dobro je ba muminihajmo sad na jaciju,vakat je
manite se foruma
upravo tako buraz...![]()
..cak ni MetodijeSaurman je napisao/la: Ćirilo ko je tebe sta pitao
Support Velez, It's logical! ★
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa i nije bas.Moramo pobjediti veceras ako Bog da i da ostane tih 5 razlike.Jest da ima dosta povrjedjenih i da ce biti jako tesko,al vjerujem u ovu ekipu.Stole iz Bora je napisao/la:Dobar je i bod veceras ..
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Pa sta ako ima povrijeđenih...Opet nam je zadnja linija u najmanju ruku ravnopravna s Atleticovom.U Atleticovoj zadnjoj liniji jedino cijenim Pereu a ostalo su sve panjevi.U svakom slučaju mozemo dati gol više i pobijediti.Nekog veznog igraca npr.Keitu,Busqtsa,Iniestu staviti po boku i problem riješen.Stoperi Puyol,Milito....bek Maxwell i opet eto ispadne pristojna zadnja linija!Necemo se mi braniti pa da kontamo slaba nam odbrana.Mi napadamo i samo napadamo.To je najbolja odbrana...kontrola lopte i razvlacenje protivnika!nidjo_barca je napisao/la:Pa i nije bas.Moramo pobjediti veceras ako Bog da i da ostane tih 5 razlike.Jest da ima dosta povrjedjenih i da ce biti jako tesko,al vjerujem u ovu ekipu.Stole iz Bora je napisao/la:Dobar je i bod veceras ..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
nidjo_barca je napisao/la:Pa i nije bas.Moramo pobjediti veceras ako Bog da i da ostane tih 5 razlike.Jest da ima dosta povrjedjenih i da ce biti jako tesko,al vjerujem u ovu ekipu.Stole iz Bora je napisao/la:Dobar je i bod veceras ..
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.