FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
realno ne gotivim ni vas a ni travnik i ovo sam napiso zbog tog sto ste mi nekako sup.acka ekipa i uvijek je bilo tesko igrati sa vama u PL. 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- Жика Павловић
- Kontakt:
?, $ нас сугосто " ? % суђење, " " су ? $ $ & ?.
Nista se ti ne brini vracamo se expresnim do godine . Mozda je to i klubu trebalo malo da se sve razdrma i da se neke stvari promjene na veliko . A sto se tice Travnika nemam nista protiv ali odmah cu reci sad da sljedecu sezonu pakuju kofere . Izvlace se kao mi par sezona prije ali eto kao u nasem slucaju uvijek dodje kraj . @brazzo samo se vi drz'te Cire dogurace vas daleko .brazzo je napisao/la:cuj ovog halila, pa je l ti drazi jbn travnik i gostovanje na onom arhirtektonskom vicu od stadiona o gradu i mentalitetu dole da ne pricam, nego otic u prijedor... plus bolje prodjemo tamo nego kod ovih hamala i na terenu i van njega? Doduse mozda grijesim pitam pogresnu osobu. I da odg momku vezano za Ciru, ne zna se i jos uvijek nije nista odluceno (bar ja nisam upoznat) ali dogovor je bio da ce ostati ako se izbori plasman i mislim da je to 90% gotoca stvar. Jos jednom Prijedor i Rudar zasluzuju pl vise nego pola ekipa trenutno (pocevsi od travnika,slavije,viteza...)fukarezv je napisao/la:da nam se dugo ne vrarite iz tih miki maus liga :*
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Je li ko zna da li je danas finale Kupa RS, sa Radnikom, pošto je kod nas vanredno stanje u gradu, i pola grada je poplavljeno, mogu tek misliti kakav je teren.
Ja sam načuo da je Radnik tražio da se utakmica odgodi, ali da vi to niste prihvatili
Ja sam načuo da je Radnik tražio da se utakmica odgodi, ali da vi to niste prihvatili
003871312
Re: $: FK Rudar Prijedor
brazzo je napisao/la:cuj ovog halila, pa je l ti drazi jbn travnik i gostovanje na onom arhirtektonskom vicu od stadiona o gradu i mentalitetu dole da ne pricam, nego otic u prijedor... plus bolje prodjemo tamo nego kod ovih hamala i na terenu i van njega? Doduse mozda grijesim pitam pogresnu osobu. I da odg momku vezano za Ciru, ne zna se i jos uvijek nije nista odluceno (bar ja nisam upoznat) ali dogovor je bio da ce ostati ako se izbori plasman i mislim da je to 90% gotoca stvar. Jos jednom Prijedor i Rudar zasluzuju pl vise nego pola ekipa trenutno (pocevsi od travnika,slavije,viteza...)fukarezv je napisao/la:da nam se dugo ne vrarite iz tih miki maus liga :*
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma po cemu zasluzujetee vise premijer ligu od mog Viteza??? klub koji marke nije nikom duzan,pripreme svake godine vrhunske,trener vrhunski,grad s najrazvijenijim gospodarstvom,miran i pozeljan za doci. ne lupaj gluposti i nek ste ispali.klub koji nikog ne moze dobiti,ni ne zasluzuje da igra najjacu ligu.sad mozda mognete dobiti te relativno seoske ekipe u RS-u. caoo
Re: $: FK Rudar Prijedor
macak,niti sam iz Prijedora niti sam navijac Rudara ali kao neutralac mislim ovako kako sam napisao. Ne sporim da je Vitez kao grad i sredina spreman, doduse mozda sam i ja izabrao pogresan primjer jer ne igrate svoje tekme kuci, ali ne podnosim da vidim klub u najvisem rangu bilo koje lige a da ne moze skupiti ni 1 hiljadu na stadionu.FanVitez je napisao/la:
ma po cemu zasluzujetee vise premijer ligu od mog Viteza??? klub koji marke nije nikom duzan,pripreme svake godine vrhunske,trener vrhunski,grad s najrazvijenijim gospodarstvom,miran i pozeljan za doci. ne lupaj gluposti i nek ste ispali.klub koji nikog ne moze dobiti,ni ne zasluzuje da igra najjacu ligu.sad mozda mognete dobiti te relativno seoske ekipe u RS-u. caoo
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Finale Kupa odgodjeno do daljneg .
moze li mi netko napisati nesto vise o igracu Stipe Milos? igrao kod vas ovu polusezonu,kakav je 
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Provjereni kvalitet,nakon uspješne sezone u Rudaru,imao je brojne ponude od kojih se izdvajaju Zmijanja iz Kola,Ravni iz Međeđe te Stakorine iz Čajniča,no izabrao je Vitez.Jedan od razloga što je izabrao Vitez je i taj što je čuo da igrače njegovog kalibra primaju u FIS-u na slaganju robe,nakon završetka ugovora.
Ulaz besplatan izlaz se plaća
SarcofagoVenom je napisao/la:Provjereni kvalitet,nakon uspješne sezone u Rudaru,imao je brojne ponude od kojih se izdvajaju Zmijanja iz Kola,Ravni iz Međeđe te Stakorine iz Čajniča,no izabrao je Vitez.Jedan od razloga što je izabrao Vitez je i taj što je čuo da igrače njegovog kalibra primaju u FIS-u na slaganju robe,nakon završetka ugovora.
mogao si biti malo ozbiljniji
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
ma glavonja dzinovski...FanVitez je napisao/la:moze li mi netko napisati nesto vise o igracu Stipe Milos? igrao kod vas ovu polusezonu,kakav je
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Vidim izabrali su predsjednika i te zajebancije. Samo nam mazu oci. Dobre ljude su kao postavili ali mene ne brinu oni nego ona **** iza njih sto godinama sjede u upravi i ne rade nista.
Kad pocinje sezona ? Nestor je tu zna li ko o novim imenima i ko je ostao i tako to ?
- anonymous001
- Kontakt:
moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?
evo ga u Jedinstvu je pa me zanima o kakvom se igracu radi. po svemu sudeci ovo je igracina
evo ga u Jedinstvu je pa me zanima o kakvom se igracu radi. po svemu sudeci ovo je igracina
Znaci Topic u Jedinstvu otisao a citam da Stakic ide negdje isto . I treba podmladiti ekipu da se uigraju dobro . Drago mi je za Mikica da i dalje igra nevjerovatno svaka cast covjeku . Svaka pomoc momcima mladjim ce biti dobrodosla . Ljepo je vidjeti da se napokon nesto radi u vezi stadionai terena . Kako god mora biti bolje nego prije . Ajmo sad u Srijedu Kup se mora uzeti ako nista . Kad pocinje prvenstvo ? Ajmo Rudar ! Citam da se spominje da bi Zvijezda mohla biti izbacena iz Premijer Lige neka nas vrate umjesto njih heh
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Skelar, pa sto ne odgovori covjeku ?!
Anonimus, Burdus (Topicev nadimak po glumcu Burdusu) je.. macglu
Kosica, traka oko glave..Nekad veliki talenat, igrao po Srbiji i Rumuniji. Ako prodje dobre pripreme, mozda bi vam i mogao pomoci. Bio vezni, zadnji put kod nas igrao nesto nazad (mozda beka) ali nemoj me drzati za rijec, ima momaka na RPD temi koji vise znaju, valjda ce neko vidjeti tvoje pitanje.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ma za ove nase lige je dobar....samo je pitanje koliko je spreman. Meni se cini da se dobro udebljao. E sad kakav je nisam vidio jos od onda kad je igrao za nas u PL. I tada je imao problem sa kilazom i fizickom spremom.anonymous001 je napisao/la:moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Radovi na stadionu

- anonymous001
- Kontakt:
evo ga zabio je gol jucer iz slobodnjaka. po meni veliko je pojacanje Jedinstvu! dobar igrac nema sta... pozzzVastecija_GSE je napisao/la:Ma za ove nase lige je dobar....samo je pitanje koliko je spreman. Meni se cini da se dobro udebljao. E sad kakav je nisam vidio jos od onda kad je igrao za nas u PL. I tada je imao problem sa kilazom i fizickom spremom.anonymous001 je napisao/la:moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Kakvi crni radovi. To je trebalo biti gotovo davno. 
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Combattente87, Napapijri, relativizam, Vanja8 i 24 gosta.