NBA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Dobro si.
Emery je top za ove srednje ekipe, mogao bi United razmisliti o njemu.
Totalno nerealno,ali eto moze se reci da je Gerrard okrenuo utakmicu u korist Villareala.Sve do gola su gledali kako da umrtve utakmicu dok je Juve napadao.Ruku na srce i Juve je malo toga napravio u nastavku,ali su u prvom zasluzili voditi i dobili bi potpuno drugaciju utakmicu.
Pa ne znam šta se očekivalo, ljudi igrali bez napadača (Paco odavno out, Moreno se tek oporavio i vratio) i čim je Moreno ušao odmah je došao penal i goloviL-Train je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54Totalno nerealno,ali eto moze se reci da je Gerrard okrenuo utakmicu u korist Villareala.Sve do gola su gledali kako da umrtve utakmicu dok je Juve napadao.Ruku na srce i Juve je malo toga napravio u nastavku,ali su u prvom zasluzili voditi i dobili bi potpuno drugaciju utakmicu.
Junajted i Juventus - ponovni početak vol. 28
Bez zafrkancije, veće je čudo kad Italijani imaju tim u kvoteru, nego kad nemaju. Mimo Juventusa, samo su Atalanta i Roma igrali u kvoteru.
Pa nisam ni rekao da su trebali dominirati,s obzirom na nedostatak napadaca nije mi bilo cudno da su bili sterilni u situacijama kada su bili pred golom,ono sto je realno da ih je Juve uzeo na sredini fizicki i bili su daleko bolji rival,napadi Villareala su se konstantno svodili na vracanje golmanu,ja mislim da nikad nisam vidio da je jedan golman imao vise loptu u nogama od Rullia veceras,ali eto Juve nije iskoristio svoje prilike,Villareal ih je na kraju docekao,iskoristio i kraj price.let3 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:58Pa ne znam šta se očekivalo, ljudi igrali bez napadača (Paco odavno out, Moreno se tek oporavio i vratio) i čim je Moreno ušao odmah je došao penal i goloviL-Train je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54Totalno nerealno,ali eto moze se reci da je Gerrard okrenuo utakmicu u korist Villareala.Sve do gola su gledali kako da umrtve utakmicu dok je Juve napadao.Ruku na srce i Juve je malo toga napravio u nastavku,ali su u prvom zasluzili voditi i dobili bi potpuno drugaciju utakmicu.![]()
DeLigt zapliva kod drugog gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.