FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo me interesuje ko je na ovoj anketi glasao da ćemo biti prvi daj Bože da Europu izborimo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Mi koji zivimo za Sarajevo smo glasali, klub velicine kao sto je Sarajevo i da igraju juniori mora ici na osvajanje titule 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mi koji smo realni ne živimo za Sarajevo? Koliko god volio Sarajevo moramo biti realni i reći da ova ekipa nema kvalitet za prvo mjesto, kako je tako je. Najviše bih volio da pojedem ovo što kažem u maju ali skoro pa nemoguće.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kad je Sarajevo u pitanju, nikad nisam bio realan. Najeb...ćemo se majke svima.
ORIGINAL 1987
- PeakyBlinders
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 avg 2021, 16:27Đe nam je Historicar da objasni kako teleća glava Feđa ne može izbaciti AEK, samo nek ovaj put ne briše post![]()

ORIGINAL 1987
Messi napustio Barcelonu, možda VelkoVski napusti i Sarajevo nekad
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Ma da hoce prvo Oruc napustiti, lako cemo mi za ostale

Covjek od 46 tu, mjesao maltu za Begovu dzamiju i postavljao temelje ispod istocne tribine
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Kad se samo sjetim kako su neki hvalili ovaj Elfsborg
Ublehasi iz uprave šta ste uradili od Kluba pa ovaj smiješni Elfsborg je zabio 9 komada Milsamiu

Gazi Husrev-beg nam Oruča u amanet ostavio

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Moze l se kako gledat na mobu utakmica ako imam moju tv ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Moze,instaliras na mobu samo mojatv aplikaciju i logujes se sa svojim podatcima.feniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:48Moze l se kako gledat na mobu utakmica ako imam moju tv ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imas mojatv aplikaciju a mozes i preko portala gledati.feniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:48Moze l se kako gledat na mobu utakmica ako imam moju tv ?
- napoleon72
- Kontakt:
Al samo ako si spojen na bhtelekom internetmiky_hz je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:52Moze,instaliras na mobu samo mojatv aplikaciju i logujes se sa svojim podatcima.feniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:48Moze l se kako gledat na mobu utakmica ako imam moju tv ?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Meni vala radi na svim operaterima.Mada sam istina registrovao ga preko Telemacha(ono opcija van bhtelecoma ),ali radi mi i sa ostalih kad se spojim.napoleon72 je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:56Al samo ako si spojen na bhtelekom internetmiky_hz je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:52Moze,instaliras na mobu samo mojatv aplikaciju i logujes se sa svojim podatcima.feniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:48Moze l se kako gledat na mobu utakmica ako imam moju tv ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
meni radi na telemachu preko browsera nisam aplikaciju nikad skidao.napoleon72 je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:56Al samo ako si spojen na bhtelekom internetmiky_hz je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:52Moze,instaliras na mobu samo mojatv aplikaciju i logujes se sa svojim podatcima.feniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:48Moze l se kako gledat na mobu utakmica ako imam moju tv ?
You are someone else I am still right here
Prvo kuja da ode, onda ostali.
- napoleon72
- Kontakt:
@miky @fera upravu ste, smetnuo sam jednu sitnicu. Ako si stalni clan MojaWeb TV onda radi samo na BHT netu, a ostali nacini (ili pojedinacno placanje utakmice ili ono 3 mjeseca za 27 KM) radi na bilo kojem netu. Moja greska, halalite. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Guest1945, JavierBosnia, juka55, Lik, mire971, Napapijri, Rodman, skoJaa, Varijantas8 i 89 gostiju.