Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA
svaka čast. da je facebook lajko bi
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Znači, već završeno. Rekoh vam, bezveze se uzrujavate 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- spielführer_21
- Kontakt:
Vidim da mijenjaju mišljenja brzo kao i ti. Šta su oni mislili da samo oni posjeduju mozak. I gospodin Ivica Osim sa saradnicima takođe zna misliti i to bolje i racionalnije od većine nas. A i on želi dobro našem, tj. našim narodima..aleksandar_veliki je napisao/la: Ta dvojica su promijenila misljenje kada su im dostavljeni materijali. Dakle, sve je rjeseno sto se tice Bosnjana, nego je mene sad strah reakcija ovih rusitelja jer nikako im nece ovo odgovorati. I da, jos jednom da ponovim, ta dvojica su bila potpuno u pravu jer niko im do veceras nije rekao ni sta ni kako, sve su saznavali iz medija. Pa valjda se treba delegatima reci sta je dogovoreno, kakvi su amandmani.

Valjda su i ti "rušitelji" kako ih ti nazivaš upoznati sa materijalom. Ja mislim da jesu..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Juče su protivnici saveza bili rusitelji, danas spasitelji pa večeras opet rusitelji.
Ja vjerujem da je istina ono što rekoše ljudi iz komiteta inače oni što su odbili bi odbili opet.
Ja vjerujem da je istina ono što rekoše ljudi iz komiteta inače oni što su odbili bi odbili opet.
I ovaj portal unosi pomutnju to je cudo jedno.I to uvijek rade namjerno.Kao sto Aleksandar rece,rusitelji kako ih on naziva ce sada koliko vidim moci ako se dogovore sve odluke donijeti bez Bošnjaka!!!

Nikakva pomutnja.Jer recimo usporediti Svabu,Skiju itd koji predstavljaju Hrvate i Bevadu ili takve se ne mogu usporediti.Sto znaci ako su nacionalnosti Hrvati ili Srbi ne mora znaciti da misle kao ti rusitelji.Kao sto ih neko nazva.ŠB.TRN je napisao/la:I ovaj portal unosi pomutnju to je cudo jedno.I to uvijek rade namjerno.Kao sto Aleksandar rece,rusitelji kako ih on naziva ce sada koliko vidim moci ako se dogovore sve odluke donijeti bez Bošnjaka!!!![]()
![]()

Uostalom sam Skija rece da nije Hrvat,vec Bosanac katolicke vjeroispovjesti.Ili Predrag Pasic koji rece da nije podoban kao ti rusitelji.Ali bi rado obavljao posao u savezu.Da ne govorim da za razliku od ovih neznalica i anonimusa imaju loptu u malom prstu.
Recimo FSRS je bio za Tulica,dok medjutim i Kulina,kao i ovaj mali iz komiteta su bili za Jagodica.Sto su rekli ,to su i odlucili.Nisu bas svi rusitelji,kako se tebi cini.
Znaci opet majorizacija,ajme.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 maj 2011, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dakle, nesporazum. Koji se mogao izbjeći da su blagovremeno svim delegatima predočeni SVI dokumenti, umjesto što se prepustilo novinskim šprekulacijama.Dobili smo materijale i nije lose u odnosu na info koje smo imali.
Statut nece i nije bio sporan.Nema prepreka za Evropu a ovi iz komiteta izgleda rade jako dobar posao.
Vama prva info.
Ako se ovo pokaze tacnim onda nema potrebe za bilo kakve opstrukcije od strane Bosnjackih delegat ovo vec ce licit na nesto u smislu da nece vise biti lakrdija tipa slucaj "gavaric" al ipak da sacekamo taj 26 majaleksandar_veliki je napisao/la:Preglasavanja ce biti pa svidjalo se to nekom ili ne. Dakle, posljednje informacije govore da su zadovoljni svi nakon sto su dobili materijale, odnosno nakon sto su vidjeli Statut. Da pojasnim radi cega. Dakle za donosenje bitnih odluka na IO potrebno je 12 glasova, no ukoliko se opstruira zakazuje se sjednica u roku 48 sati i na istoj se odlucuje prostom vecinom prisutnih na sjednici. E, ovo mi se vec svidja. Nema opstrukcija tek tako.

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Meni je drago sto ce suspenzija biti skinuta. sto ce rep. i klubovi moci igrati medju. utakmice. Kako ce se odluke donositi nije moja stvar, preglasavanjem ili 2/3 glasanjem isto me ne zanima, samo znam da je preglasavanje BIH odvelo u krvavi rat, ali to je vec neko drugo preglasavanje... 

Ovo je superiska.Nadam se samo da sutra nece osvanut "xxxxx ne zele prihvatiti zbog toga i toga".adnanhz je napisao/la:Ako se ovo pokaze tacnim onda nema potrebe za bilo kakve opstrukcije od strane Bosnjackih delegat ovo vec ce licit na nesto u smislu da nece vise biti lakrdija tipa slucaj "gavaric" al ipak da sacekamo taj 26 majaleksandar_veliki je napisao/la:Preglasavanja ce biti pa svidjalo se to nekom ili ne. Dakle, posljednje informacije govore da su zadovoljni svi nakon sto su dobili materijale, odnosno nakon sto su vidjeli Statut. Da pojasnim radi cega. Dakle za donosenje bitnih odluka na IO potrebno je 12 glasova, no ukoliko se opstruira zakazuje se sjednica u roku 48 sati i na istoj se odlucuje prostom vecinom prisutnih na sjednici. E, ovo mi se vec svidja. Nema opstrukcija tek tako.
Sve 5 jos samo da udju iole normalni ljudi u IO.Treba ove iz komiteta presaltat u IO ili da komitet ima mogucnost suspendovanja nekog od clanova(kandidata) za kojeg misli da nije kako treba,tacnije da svi kandidati moraju proc kroz ruke Osima,Ljubojevica i co.
RIP SALE VILENJAK
Komitet ima mandat do novembra čini mi se, do saziva nove Skupštine koja će po novom Statutu izabrati IO i predsjednika. Mislim da Komitet ima dovoljno vremena da postavi određene stvari na svoje mjesto.
-
- Kontakt:
Srđane, ovaj moj post će Aca i co. vjerovatno brzo obrisati,ali nadam se da ces stići pročitati.SrdjanBL je napisao/la:Meni je drago sto ce suspenzija biti skinuta. sto ce rep. i klubovi moci igrati medju. utakmice. Kako ce se odluke donositi nije moja stvar, preglasavanjem ili 2/3 glasanjem isto me ne zanima, samo znam da je preglasavanje BIH odvelo u krvavi rat, ali to je vec neko drugo preglasavanje...
Demokratija je,posebno kod nas jaaaaako čudna stvar,posebno ako je u pitanju donošenje novih odluka,tj mijenjanje statusa quo.
Ako je tvoja logika da su dva naroda trebala pušit za dobrobit onog jednog,trećeg (ostanak u Miloševićevoj Jugi) samo da ga nebi preglasali,onda je ta demokratija jako izopačena. I malo malo pa to spomenete,bez odgovora šta bi bilo alternativa tom preglasavanju.
Izvinjavam se svima na off-u.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Po meni su novinari malo pozurili sa naslovima tipa '' Ukida se suspenzija '' i sl. Ima tu jos mnogo,mnogo posla , vidjeli smo svi negodovanje Sarajlija , dakle dok se ugodi svim stranama , ima tu jos posla.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
"nesporazum" se, takodjer, mogao izbjeci da su gracic i dzindo sacekali, iscitali materijale, pa onda iznosili misljenja. sto su i oni trcali pred rudu i davali izjave o necemu s cim nisu upoznati? pogotovo izjave one sadrzineVanBasten je napisao/la:Dakle, nesporazum. Koji se mogao izbjeći da su blagovremeno svim delegatima predočeni SVI dokumenti, umjesto što se prepustilo novinskim šprekulacijama.Dobili smo materijale i nije lose u odnosu na info koje smo imali.
Statut nece i nije bio sporan.Nema prepreka za Evropu a ovi iz komiteta izgleda rade jako dobar posao.
Vama prva info.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Valjda što gracić želi da njegov olimpic bude u rangu i statusu sa slavnim sarajevom, e bogami ne može...starigrad je napisao/la:"nesporazum" se, takodjer, mogao izbjeci da su gracic i dzindo sacekali, iscitali materijale, pa onda iznosili misljenja. sto su i oni trcali pred rudu i davali izjave o necemu s cim nisu upoznati? pogotovo izjave one sadrzineVanBasten je napisao/la:Dakle, nesporazum. Koji se mogao izbjeći da su blagovremeno svim delegatima predočeni SVI dokumenti, umjesto što se prepustilo novinskim šprekulacijama.Dobili smo materijale i nije lose u odnosu na info koje smo imali.
Vama prva info.
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Ako može neki navijač BiH reprezentacije da mi objasni u dve-tri rečenice zašto će se BiH plasirati na sledeća takmičenja ako dođu legende u Savez,a dosad se nikad nije plasirala? Pa neće legende igrati.
Ili mislite da možda ne igraju najbolji za reprezentaciju,da se pojedinci guraju na silu ili šta?Koliko vidim jedino se Papac ne odaziva,a on nije Messi.
Ili mislite da je malo 10 Bošnjaka u prvih 11,da trebaju biti svih 11,ne kapiram.Molim da mi neko ukratko pojasni jer dugačke postove ne čitam.
Ili mislite da možda ne igraju najbolji za reprezentaciju,da se pojedinci guraju na silu ili šta?Koliko vidim jedino se Papac ne odaziva,a on nije Messi.
Ili mislite da je malo 10 Bošnjaka u prvih 11,da trebaju biti svih 11,ne kapiram.Molim da mi neko ukratko pojasni jer dugačke postove ne čitam.
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Ne vidim zašto bi legende i sportski radnici bili u Savezu, liga i sve reprezentacije nam stalno napreduju i nigdje nema problema, zato mislim da se ljudi u Savezu ne trebaju mijenjati..
Uostalom nigdje u svijetu bivši igrači nisu u Savezu.. 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
ukratkoDenis Ispušlić je napisao/la:Ako može neki navijač BiH reprezentacije da mi objasni u dve-tri rečenice zašto će se BiH plasirati na sledeća takmičenja ako dođu legende u Savez,a dosad se nikad nije plasirala? Pa neće legende igrati.
u svim omladinskim selekcijama se vise nece pozivati toliko bosnjaka, toliko srba, toliko hrvata, vec po kvaliteti. takodje i selektori. a tebi popuslicu kao ucesniku jednog sportskog foruma bi trebalo biti jasno da su omladinske selekcije od ogromnog, najveceg znacaja za kasnije uspjehe a tima. a u ovom trenutnku nase omladinske selekcije prakticki ni ne postoje.
dalje... svi nasi igraci u inostrastvu ce malo drugacije shvatiti poziv jednog osima, bajevica, nego npr. usanovica i kopmanije(ako ij je i bilo). slucaj ibrahimovic i neki drugi se vise ne bih desavali. potpisivanje duplih ugovora, malverzacije i ostale kriminalne radnje se sigurno ne mogu ocekivati od takvih ljudi. i jos hiljade "sitnih" poboljsanja koje necu napisati, jer bi ti se mozak umorio od tolikog citanja, kao sto sam kazes
malo je vise od dvije-tri recenice, al dobro, vjeruje u tebe
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 14 maj 2011, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ma boli me briga za bilo koga, nek ovom BiH vladaju eskimi, bilo ko, samo da se ide naprijed, ne zanima me ko je ko...
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Dobro,slažem se da će biti unaprijeđen rad mlađih kategorija.
Ali,ni sada niko ne brani ovim igračima da pobjede Rumuniju,izbore baraž i plasiraju se na Euro.A koliko vidim ne broje se krvna zrnca,igraju najbolji,osim što bi umjesto Hasagića trebao braniti Asmir Begović.
Ali,ni sada niko ne brani ovim igračima da pobjede Rumuniju,izbore baraž i plasiraju se na Euro.A koliko vidim ne broje se krvna zrnca,igraju najbolji,osim što bi umjesto Hasagića trebao braniti Asmir Begović.
ŽEPČE 2005.