NK Široki Brijeg
- Principatus
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Koja sansa...
Slovenci prave greske pri pritisku.
Slovenci prave greske pri pritisku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- AmanijakzO
- Kontakt:
LINK 
- Principatus
- Kontakt:
Gledam preko placenog linka. Neznam dali ima slobodan.
Preko desne strane zasada ne ide nista.
Preko desne strane zasada ne ide nista.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
nije mi jasno kako je ovakav siroki uopste uspio zavrsiti 4 u prvenstvu
koja dosada od tekme
koja dosada od tekme
- Principatus
- Kontakt:
Tekma stvarno nije dobra. Napad ide komplet preko jedne strane. Evo crvena za Slovence, sad ih stisnuti.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ajde Široki, bar gol do kraja..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Hajde bar jedan gol - pozdrav iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
zzzzzzzzZZZZZZzzzZZZZZZZZzzzzzzzzzz
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
vuku se po terenu ko prebijene macke
- Principatus
- Kontakt:
Joooj. Ovo je moralo uci.
Sramota majke mi... Uredu,nisu Slovenci losi, ali u P.M. ako nemozete pobjediti desetero janeza...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ćutuk veze nema... da je Baka ostao trener dobio bi ovo Široki glatko...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ma siroki kao da nije imo zelje da napadne, kao da im odgovaara 0 : 0
sramotno ...
sramotno ...
-
kinder_jaje
- Kontakt:
premalo je ovo za europe... 
- Principatus
- Kontakt:
Ponovo brani slovenski golman. Nema gotova utakmica.
Ili nije bilo vise snage ili zelje protiv 10 Slovenaca. Mnogo visokih lopti, naprijed malo kombinacija.
Ili nije bilo vise snage ili zelje protiv 10 Slovenaca. Mnogo visokih lopti, naprijed malo kombinacija.
- neutralan__
- Kontakt:
Loše skroz,iako ste na kraju dobro prošli.Glupa igra,bez ideje,niko ne smije da preuzme odgovornost na sebe.
Nekako i atmosfera mrtvačka.
Bez Blaža ste druga ekipa.
Ali dobro opet nije ovo kraj,imate vi opet dobre šanse za prolaz.Dati jedan go u Sloveniji i onda se zatvoriti kao oni i to je to.Nemaju ni oni neke zvijezde u ekipi,moguće da ovo sve ode na produžetke pa možda čak i penale.
Nekako i atmosfera mrtvačka.
Ali dobro opet nije ovo kraj,imate vi opet dobre šanse za prolaz.Dati jedan go u Sloveniji i onda se zatvoriti kao oni i to je to.Nemaju ni oni neke zvijezde u ekipi,moguće da ovo sve ode na produžetke pa možda čak i penale.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Bravo Ćutuče!!!po.serem ti se u glupu facu,ma bolje i da ne igramo europu,ako ćemo uvijek ovako,sastavimo solidnu ekipu,dođe neki levat trener,ili obratno.Ako smo lani mogli pod Ištukom razvalit Olimpiju,nezz u čemu je problem,očito je u njemu
Cutuk se povukao ko da igra s Besiktasem.Siroki je kvalitetnija ekipa,ali su igrali previse povuceno.Olimpija nista posebno i pored ovog remija opet mislim da ce Siroki proci dalje.U Sirokom Vagner i Silic najbolji standardno.Golman nesiguran i desni bek Coric cini mi se los.Ovo ostalo nista posebno,Zakaric je mogao bolje kao i Roskam.
AMAR OSIM!
Široki odigrao standardno kako igraju Evropu, rezultat 0:0 uopšte nije loš. Ali ono što sam i pretpostavljao nije Olimpija uopšte toliko loša štaviše kad su se malo okuražili prijetili su baš ozbiljno.
Tamo će morati Olimpija igrati otvorenije i dalje mislim kao i prije ovog meča šanse za prolaz su malo veće na strani Širokog
Tamo će morati Olimpija igrati otvorenije i dalje mislim kao i prije ovog meča šanse za prolaz su malo veće na strani Širokog
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 30 jun 2011, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Al idete na onu stvar sa nacionalizmom , sto vise budes govorio o toj hrvatskoj zastavi to ce je oni vise isturivat , vidis li da gore pise sportsport.ba , moras imati manji IQ od sobne temperature da ne skontas o cemu se ovdje diskutuje.
Sto se sirokog tice jalavo da jalovije ne moze biti...Olimpija ovdje prolazi , jedino luda sreca moze spasiti siroki , a sta je bilo sa Blazom nisam u toku ?
Sto se sirokog tice jalavo da jalovije ne moze biti...Olimpija ovdje prolazi , jedino luda sreca moze spasiti siroki , a sta je bilo sa Blazom nisam u toku ?
Trenutno korisnika/ca: 12345678922 i 24 gosta.