Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Nakon male pauze sutra ponovo igra naš najdraži klub. Sutra je imperativ pobjeda da se nastavi sa nizom pozitivnih rezultata, i da se polako napreduje na tabeli prema mjestima koja vode u LP.
Del Neri je izjavio da će biti promjena u sastavu, između ostalog Marchisio će ponovo (kao i protiv intera) na lijevo krilo, da bi de ceglie mogao vise ici naprijed. Dok u napadu se očekuju Quagliarella i Amauri koji se još u potpunosti nije oporavio. Ali vidjet ćemo ponovo sutra kako će to izgledati.
Forza Juve.
Del Neri je izjavio da će biti promjena u sastavu, između ostalog Marchisio će ponovo (kao i protiv intera) na lijevo krilo, da bi de ceglie mogao vise ici naprijed. Dok u napadu se očekuju Quagliarella i Amauri koji se još u potpunosti nije oporavio. Ali vidjet ćemo ponovo sutra kako će to izgledati.
Forza Juve.
mozeli se vratiti veliki Juve ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Može, al ne ove godine, to je sigurno.CoDe je napisao/la:mozeli se vratiti veliki Juve ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa ako malo sreca posluzi moglo bi biti svasta, ja mislim da se moze puno toga napraviti i ove sezoneCoDe je napisao/la:mozeli se vratiti veliki Juve ?
Ja imam osjećaj ( a stvarno neznam realno stanje ) da vaša uprava je nekako, smušena, nisu svi kao jedan i da tu nešto ne štima... Opet, to je moj osjećaj.
Neznam po čemu si to zaključio, ja baš mislim obrnuto da je ova uprava složna i radi zajedno. A politika ovog novog Juventusa je da se dovedu igrači koji će biti nosioci igre Juventusa, kao i nosioci igre reprezentacije Italije (između ostalog).GunnerS je napisao/la:Ja imam osjećaj ( a stvarno neznam realno stanje ) da vaša uprava je nekako, smušena, nisu svi kao jedan i da tu nešto ne štima... Opet, to je moj osjećaj.![]()
![]()
Nadam se da griješim 
kako god starom dobro fudbalu i vrhu nedostaje juve !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
kasni malo Gunners, on misli da je jos uvijek politika od prije 5 mjeseci 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jbg. kažem, nekakav osjećaj, nadam se da griješimItalia je napisao/la:kasni malo Gunners, on misli da je jos uvijek politika od prije 5 mjeseci
- JuveSissoko
- Kontakt:
hajmo danas jedna pobijeda,da nam predje u naviku 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Odlična igra do sad 1:0 Aquilani
Marchisio asistencija koliko sam vidio
2:0 Melo penal opravdano dusuđen nad krasićem 
- JuveSissoko
- Kontakt:
Krassssiiiic heh ljepote,kad imas brzog igraca,a i Aquilania 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
3:0 Quagliarella, Krasić asistent
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo još da ne primite 3 gola i to bi bilo to.
Šalu na stranu, Juve sve ozbiljnije i ozbiljnije izgleda. Moram priznati da sam sumnjao u Del Nerija i njegovu mogućnost da popravi stvari, ali čovjek me iz utakmice u utakmicu demantuje. Btw, što Melo izvodi penale?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zato sto nema Alex-a.
Melo, Aqui, Marischio i Krasic su odigrali prov poluvrijeme iz snova. Svijetska klasa !!
Melo, Aqui, Marischio i Krasic su odigrali prov poluvrijeme iz snova. Svijetska klasa !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Krasić Mašina !
Dosta dobra igra u prvom poluvremenu, opet malo bekovi J*** u odbrani al može proći
Dosta dobra igra u prvom poluvremenu, opet malo bekovi J*** u odbrani al može proći
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Nije bilo Del Piera u prvi jedanaest, iako sam ja mislio da će to Aquilani ili Quagliarella izvesti ipak Melo je to odradio perfektnoMonolog je napisao/la:Samo još da ne primite 3 gola i to bi bilo to.Šalu na stranu, Juve sve ozbiljnije i ozbiljnije izgleda. Moram priznati da sam sumnjao u Del Nerija i njegovu mogućnost da popravi stvari, ali čovjek me iz utakmice u utakmicu demantuje. Btw, što Melo izvodi penale?
Melo je posle Alexa nas najbolji izvodjac.. pogledajte sve njegove penale, uvijek da gol..
sjajno poluvrijeme.. sad neka ubaci mlade da igraju, ako uopste ima iko mlad na klupi
evo sad su mogli uci u igru Fausto Rossi i Immobile da malo magiju svoju prikazu, al' igraju u glupim drugim ligama 
sjajno poluvrijeme.. sad neka ubaci mlade da igraju, ako uopste ima iko mlad na klupi
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.