Nesporim znanje Kroosa al' to sve ne bi se desilo da nije Werner krenuo u solo prodor i izborio faul na ivici 16m i tako omogućio idealnu poziciju za šut.I nemoj zaboraviti da je upravo Kroos zaslužan za gol Šveđana a imao je i bezbroj prodatih lopti danas je odigrao lošu utakmicu spasio se ovim golom.Werner kad je prešao na krilo je bio nezaustavljiv u 4 od 5 pokušaja je probijao a dok je bio na špicu nije mogao primiti lopte od grmalja u odbrani Švedske posebno Granqvista.Low je povukao mudar potez ubacio Gomeza koji se može nositi sa štoperima a Wernera njegovu brzinu i prodornost iskoristiti na krilu na kraju mu je to i donjelo pobjedu.FCBAYERN je napisao/la:Da se razumijemo, za drugi gol nije niko drugi zasluzan nego KROOS. Bez obzira na izboren faul ili bilo sta, ono je plod znanja jednog covjeka.Saurman je napisao/la:Čuj čemu hvalospjevi Werneru a lik zaslužan za oba gola.
Imao je asistenciju, ali citavu utakmicu, posebice na spicu, covjek osnovne pasove zna lose odigrati, lose odluke donosi, brzinom se izvuce ali konkretno nista ne napravi. U sesnaestercu da ne pricam kako je beskoristan kada je postavljen kao usamljen napadac.
Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bešiću još samo da priznaš da Ter Stegen na klupi nije greška i da je Muller u prvoj postavi greška, pa možemo rahat u sreći i veselju iščekivati Koreju.
OK, sve pet, al' kako je ono idealna pozicija za sut ziv bio?!Saurman je napisao/la:tako omogućio idealnu poziciju za šut
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Nije neka greška, ali napravila se zayebancija oko atmosfera u timu probably.coelho41 je napisao/la:Bešiću još samo da priznaš da Ter Stegen na klupi nije greška i da je Muller u prvoj postavi greška, pa možemo rahat u sreći i veselju iščekivati Koreju.
Napredak kako da kažem eksponencijalni Low-a, moram ponoviti
klupiranje Ozila, klupiranje Khedire i klupiranje Draxlera
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Brandta mora staviti u prvu, jer je momak pokazao za dvije minute igranja vise nego Draxler za dvije utakmice. Reusa vratiti na krilo. Sad se postavlja pitanje, hoce li nastavljati igrati u ovoj formaciji? Ako da, onda koga na AMF, Muller ili Ozil? Ni ovo danas nije ni priblizno dobro bilo. Odbrana klimava, a napad jalov. Nije tu bilo nekih tecnih akcija. Dosta posla ga ceka, nadam se da ce formaciju mijenjati.
@Saurman
I dalje je u mnogim akcijama pogresne odluke donosio, a sumnjam da protiv igracki kvalitetnijeg protivnika moze visak napraviti. Reus mora na njegovu poziciju jer je uz Kroosa tehnicki najbolji igrac. Takodjer, onaj slobodni je itekako tezak za izvesti.
@Saurman
I dalje je u mnogim akcijama pogresne odluke donosio, a sumnjam da protiv igracki kvalitetnijeg protivnika moze visak napraviti. Reus mora na njegovu poziciju jer je uz Kroosa tehnicki najbolji igrac. Takodjer, onaj slobodni je itekako tezak za izvesti.
Spamm
Kako nije idealna pogotovo za Kroosa znao sam 100% da će pucati direktno na gol, 2 igrača u živom zidu to je kardinalana greška.Golman je vjerovatno očekivao neki ubačaj ili neku prizemnu loptu na ivicu 16m.harden je napisao/la:OK, sve pet, al' kako je ono idealna pozicija za sut ziv bio?!Saurman je napisao/la:tako omogućio idealnu poziciju za šut
Nisam mislio ovo reći al' Brandt je više pokazao u ovih 5 min nego Draxler u dvije utkamice znači Low ga mora zakucati na klupu nema druge.
- Barbarossa
- Kontakt:
Bez Boatenga i Hummelsa narednu utakmicu
Postoji luda mogućnost da vrati ponajbolju odbranu koju je ovaj tim igrao ,a to je ona sa prošlog turnira
Kimmich Sule Rudiger Ginter Hector
Postoji luda mogućnost da vrati ponajbolju odbranu koju je ovaj tim igrao ,a to je ona sa prošlog turnira
Kimmich Sule Rudiger Ginter Hector
Sreća pa je slijedeća protiv Koreje jer kad vidim onog Rudigera znam da će biti neko sranje.
Nepopularno mišljenje, koje će biti osuđeno od strane svih jer sam navijač Bayerna, ali: SULE JE NJEMAČKI NAJBOLJI STOPER TRENUTNO.
- Barbarossa
- Kontakt:
ybega isto što i njegovu dvojicu iz Bayernacoelho41 je napisao/la:Nepopularno mišljenje, koje će biti osuđeno od strane svih jer sam navijač Bayerna, ali: SULE JE NJEMAČKI NAJBOLJI STOPER TRENUTNO.
u ovom sistemu bez ekstremno dobrih bekova i u Elfu ostaje na vjetrometini- On je bolesno dobar kad igra sa back 3 , pa momak nema pogrešnog dodavanja. Mora startati narednu u nedostatku Hummelsa i Boatenga.
Ja se apsolutno slažem s tobom. Čova je protiv Reala dokazao da je igrač za velike utakmice. Nadam se da će biti starter u Bayernu sljedeće sezone, Boatenga nabiti u pm.coelho41 je napisao/la:Nepopularno mišljenje, koje će biti osuđeno od strane svih jer sam navijač Bayerna, ali: SULE JE NJEMAČKI NAJBOLJI STOPER TRENUTNO.
Brandt je korisniji od Draxlera, al to i nije teško biti baš s obzirom kakva je ka.rina Julian.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:

Brandt je joker s klupe
zbog toga će tu ostati
Uff kakva utakmica, kakav triler, kakva infarkt završnica. Loew se možda i prvi put našao u skroz gadnoj situaciji, jer faktički jedan selektor Njemačke ne smije ispasti sa svojom ekipom u prvom krugu, pa ma kakve uspjehe prije imao. Možda bi on to preživio bez otkaza, ali pritisak i težina koju bi nosio bi bila nevjerovatna. Nakon onog finala s Argentinom, gdje je bila gola borba za titulu u pitanju, ovo je bila gola borba za preživljavanje na SP. Velika pobjeda na kraju, onako kako smo od Nijemaca i navikli, tako mentalno jakih. U igri u prvom poluvremenu dosta toga nije štimalo, ali dosta stvari nekako psihološki nisu išle na ruke ovoj ekipi. Dosta drame pred prvenstvo ostavilo traga na Ozilu i Gundoganu, pa onda poraz u prvom kolu, šokirao je i Jogija i ekipu, jer je to prvi put da on s ovom ekipom izgubi u prvom kolu velikog takmičenja. Nikad pod Loewom ova ekipa nije došla ovako rano pod pritisak, zato je bitno da je preživjela. Jako je bitna ova pobjeda. Kada ovakvu barijeru riješiš, onda bi se i igrački elementi trebali vratiti.
Reus je bio sjajan, Kroos je isto matchwinner iako je napravio dvije velike greške, od toga jedna fatalna. Ali odlika velikih igrača je da ispraviš grešku i golom riješiš utakmicu. Werner je u drugom poluvremenu igrao više na krilu i tu imao sjajne prodore, asistirao je kod gola,a imao još par sjajnih ubačaja. Kimmich bio dosta dobar. Boateng se trudio da povuče ekipu naprijed, pokazao je veliku želju, nekako je on i vukao ostale za sobom, ali u pojedinim situacijama je bio nesretan, nesretno djelovao, pa tako nesretno utakmicu i završio. Neuer je opet imao veliki udio jer bio je veliki u ključnim trenucima, on je Elf ostavio u životu.
Gomez stvarao pometnju u protivničkom šesnaestercu, ali nesretan u završnici. I njemu i Mulleru bi dobro došao gol. Gundogan još uvijek dosta nesiguran. Hector i s dobrim i lošim stranama. Muller i Gomez bi bilo dobro da prorade. Muller faktički jedan dobar šut, jedno dobro ubacivanje za Wernera, koje je ovaj zakucao preko gola. Ali Thomas još nije na pravi način ušao na ovo prvenstvo. Mislim da mu samo treba jedan gol da sve naprijed krene.
Luda utakmica, izludio sam do kraja, ali pobjeda je slatka i ovo je strijela u srce hejterima. Ipak Nijemci preživješe. Ovo je bilo fantastično, neke mane su i nebitne, to se da ispraviti, jer kada ovako pobijediš onda je to FANTASTIČNOOO....

Reus je bio sjajan, Kroos je isto matchwinner iako je napravio dvije velike greške, od toga jedna fatalna. Ali odlika velikih igrača je da ispraviš grešku i golom riješiš utakmicu. Werner je u drugom poluvremenu igrao više na krilu i tu imao sjajne prodore, asistirao je kod gola,a imao još par sjajnih ubačaja. Kimmich bio dosta dobar. Boateng se trudio da povuče ekipu naprijed, pokazao je veliku želju, nekako je on i vukao ostale za sobom, ali u pojedinim situacijama je bio nesretan, nesretno djelovao, pa tako nesretno utakmicu i završio. Neuer je opet imao veliki udio jer bio je veliki u ključnim trenucima, on je Elf ostavio u životu.
Gomez stvarao pometnju u protivničkom šesnaestercu, ali nesretan u završnici. I njemu i Mulleru bi dobro došao gol. Gundogan još uvijek dosta nesiguran. Hector i s dobrim i lošim stranama. Muller i Gomez bi bilo dobro da prorade. Muller faktički jedan dobar šut, jedno dobro ubacivanje za Wernera, koje je ovaj zakucao preko gola. Ali Thomas još nije na pravi način ušao na ovo prvenstvo. Mislim da mu samo treba jedan gol da sve naprijed krene.
Luda utakmica, izludio sam do kraja, ali pobjeda je slatka i ovo je strijela u srce hejterima. Ipak Nijemci preživješe. Ovo je bilo fantastično, neke mane su i nebitne, to se da ispraviti, jer kada ovako pobijediš onda je to FANTASTIČNOOO....
Hummels je rekao da se nada da će u srijedu moći igrati...Barbarossa je napisao/la:Bez Boatenga i Hummelsa narednu utakmicu![]()
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Barbarossa
- Kontakt:
I ja se nadam isto.Mada moze njega Sule zamjeniti,ali ne postoji stoper svijeta koji onako otvara igru ,lagano i elegantno
I Kroosa J**+ što nema dobrih bekova, dominacija bi bila još veća.Barbarossa je napisao/la:ybega isto što i njegovu dvojicu iz Bayernacoelho41 je napisao/la:Nepopularno mišljenje, koje će biti osuđeno od strane svih jer sam navijač Bayerna, ali: SULE JE NJEMAČKI NAJBOLJI STOPER TRENUTNO.
u ovom sistemu bez ekstremno dobrih bekova i u Elfu ostaje na vjetrometini- On je bolesno dobar kad igra sa back 3 , pa momak nema pogrešnog dodavanja. Mora startati narednu u nedostatku Hummelsa i Boatenga.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Barbarossa
- Kontakt:
Ih.. on ovdje nema uopšte bekova, da bi makar neke krnjave bekove , da ne spominjem terminatore poput CarvajalaTonySosa je napisao/la: I Kroosa **** što nema dobrih bekova, dominacija bi bila još veća.
- Barbarossa
- Kontakt:
(who scored)86 dodavanja , od toga 38 naprijed OK, niti jedna presječena lopta ,jedan dribling,13 centaršuteva(od čega svi bez nekog uspjeha),a mogao ih je imati pa minimalno 30 kako su mu znali ostaviti propuh na desnoj strani ... i on ops šta da uradi,lopta nazad ili lopta negdje na vrh 16rca u šumu nogu.FCBAYERN je napisao/la:Kimmich je bio veceras fantastican!

noć u Sočiju završena
Ne znam zasto puka brojka mora biti mjerilo. U prvom poluvremenu je najopasniji njemacki igrac u napadu. Mnogo ucestvovao i kombinirao. Nekoliko dobrih lopti je u kazneni uslo, ali falio je jedan Gomez da se dobro postavi i poentira. To je ono sta npr. Werneru fali, kojeg sam, da budem iskren, mozda malo vise kritizirao jer sam i dalje pod utiskom bio i jer me je doticni u nekoliko navrata itekako iznervirao nekim potezima. Uglavnom, daleko od toga da Kimmich veceras nije davao podrsku, a treba dodati i to da je njegov partner na toj strani bio Muller, koji kako igra u posljednje vrijeme, nikako sihronizovano ne ucestvuje u probijanju boka.
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.