UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

90minut
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la 90minut » 26 okt 2020, 13:14

dscile je napisao/la:
26 okt 2020, 13:10
Tebi je recimo ovo prozivanje za sina smekerski? Ili ono sto je radio Khabibu za oca,vjeru? Ili ovo za favele?

Ako jeste, nema sta. Nemamo istu definiciju smekerskog.
Za favele jeste jer je istina za sina nije nije ni za vjeru, al' je to mene sve nasmijavalo jer nisam emocionalno investiran niti u jednog borca niti u njihove vjere.

Pitam te opet da li ti je Cassisus Clay debilnu trash talker?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 26 okt 2020, 13:20

90minut je napisao/la:
26 okt 2020, 13:14
dscile je napisao/la:
Tebi je recimo ovo prozivanje za sina smekerski? Ili ono sto je radio Khabibu za oca,vjeru? Ili ovo za favele?

Za favele jeste jer je istina za sina nije nije ni za vjeru, al' je to mene sve nasmijavalo jer nisam emocionalno investiran niti u jednog borca niti u njihove vjere.

Kakav je sve trash talk kroz karijeru imao ne znam, ali one najpoznatije izjave sam cuo i nisu mi uopste debilne nego prosjecne. Tipa da je preruzan da bude sampion i slicno. Daleko od ovih retardluka vezano za djecu i roditelje gdje ciljano udaras covjeka gdje ga najvise boli i znas da prelazis granice normalnog. Ako je Ali imao takve, onda povlacim rijec. Ali kao sto rekoh, nije bas da sam detaljno upucen u zivot i djelo doticnog.

Ja sam navikao na drugaciju zaj*banciju, tako da mi nesto nije ni smijesan Connor. Negdje do Alda mi je bio zanimljiv van ringa, posle ko da gledam rijaliti.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 26 okt 2020, 13:32

.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 26 okt 2020, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 26 okt 2020, 13:33

dscile je napisao/la:
26 okt 2020, 13:20
90minut je napisao/la:
26 okt 2020, 13:14
dscile je napisao/la:

Kakav je sve trash talk kroz karijeru imao ne znam, ali one najpoznatije izjave sam cuo i nisu mi uopste debilne nego prosjecne. Tipa da je preruzan da bude sampion i slicno. Daleko od ovih retardluka vezano za djecu i roditelje gdje ciljano udaras covjeka gdje ga najvise boli i znas da prelazis granice normalnog. Ako je Ali imao takve, onda povlacim rijec. Ali kao sto rekoh, nije bas da sam detaljno upucen u zivot i djelo doticnog.

Ja sam navikao na drugaciju zaj*banciju, tako da mi nesto nije ni smijesan Connor. Negdje do Alda mi je bio zanimljiv van ringa, posle ko da gledam rijaliti.
Znao je on da je Khabib bolji od njega zato je i radio to da ga izbaci iz takta da uradi nešto neocekivano da bi Conoru bilo lakše zato je to digao sve na jedan veci nivo.

Sve što je pricao i radio protiv Khabiba to nije bio pravi Conor jer šta mozes reci covjeku za kojeg znaš da ce te silovati s tim se apsolutno slazem.

Imao je dobre zaje.bancije na pressu s Khabibom samo nije bilo to to tu se moram sloziti.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 okt 2020, 13:47

Uncle Chael je ubjedljivo najbolji trash talker. Ni Bisping nije bio los.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 okt 2020, 14:05

ovdje Ljudi i dalje misle :arrow: da Connor nije bio spreman i da je zbog toga izgubio od GOATA :mrgreen: :mrgreen: Ljudi GOAT jos nije Rundu izgubio :salut: :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 okt 2020, 22:02

ne znam sta je smijesnije, kako khabib igra bilijar il komentari :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 okt 2020, 22:17

khabib mu nije htio polomiti ruku pred roditeljima (jer je gaethje pred borbu govorio da nece predati istu), pa ga je uspavao

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 26 okt 2020, 22:49

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 27 okt 2020, 16:55

Drape je napisao/la:
26 okt 2020, 12:55
Trash - talk je kad Conor kaže: "Who the fook is that guy" i "This is not a therapy session". Legendarno. Ali nema ništa smiješno kad kaže Brazilcu Aldu: "Da su ovo neka druga vremena, ja bi na konju porobio njegovu favelu i pobio sve koji nisu u stanju da rade", ili kad urliče "How's Noah, How's Noah" jer menadžer od Khabiba ima problem oko starateljstva za sina Noaha. Baviti se djetetom od menadžera tvog protivnika :oops:

Khabibov menadzer je ljudski olos sramotne proslosti koji ima predug jezik i cesto vrijedja protivnike svojih boraca.
Conorov trash talk je cesto zabavan ali metar puta je presao svaku granicu. Pomalo sam uzivao dok ga je Khabib mlatio i insistirao da "sada pricaju".

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 okt 2020, 11:38

Khabibov menadzer ga pusi Trumpu koji mrzi muslimane i odnosi se prema njima, Meksikancima i drugim manjinama kao smecu. Lik u prvim redovima na njegovim skupovima.Toliko o dosljednosti i borbi za vjeru. Kakvi licemjeri :urnebes:. Sto nije Trumpa prozivao, vec pljuje po Conoru, Fergusonu itd. Naravno nije jer ne smije da ga ovaj ne bi deportovao. Selektivna borba za muslimane.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 28 okt 2020, 12:02

Sad si vec poceo pricati gluposti ništa od toga nije istina, kao što nije istina da je rasista.

Najbolji predsjednik do sad s njim bar znas na cemu si.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 okt 2020, 12:15

Ovo je sve istina. Rasista nije, nisam ni rekao da je rasista. LBJ i ostali pretjeruju kao i obicno. Sad pred izbore krenuo pricati o Masvidalu i pozivati i njega na skupove, ne bi li se dodvorio Meksikancima. Abdelaziz dokazani licemjer bi se dobro uklopio u SDA u Bosni. Trump mrzi muslimane, dokaz je odnos prema Turskoj odnosno bratimljenje sa Izraelom, prebacivanje ambasade u Jeruzalem i nametanje drugim drzavama da rade isto. Lik koji je napravio neprijatelje od mnogih vecih zemalja u svijetu ne moze biti dobar predsjednik. Zakuhao je sa Turskom, Kinom, Njemackom, Iranom etc.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 28 okt 2020, 14:43

Bundesliga je napisao/la:
28 okt 2020, 12:15
Ovo je sve istina. Rasista nije, nisam ni rekao da je rasista. LBJ i ostali pretjeruju kao i obicno. Sad pred izbore krenuo pricati o Masvidalu i pozivati i njega na skupove, ne bi li se dodvorio Meksikancima. Abdelaziz dokazani licemjer bi se dobro uklopio u SDA u Bosni. Trump mrzi muslimane, dokaz je odnos prema Turskoj odnosno bratimljenje sa Izraelom, prebacivanje ambasade u Jeruzalem i nametanje drugim drzavama da rade isto. Lik koji je napravio neprijatelje od mnogih vecih zemalja u svijetu ne moze biti dobar predsjednik. Zakuhao je sa Turskom, Kinom, Njemackom, Iranom etc.
Pa 'ebiga sad kad lik hoce da pokaze da nije rasista sad ga optuzuješ da to ciljano radi i da im se dodvorava ne znam znaš li Masvidal isto vremena njega podržava kao Colby nosao je i kapu njegovu pred borbu s Usmanom.

Koliko misliš da nije rasista prema crncima isto toliko nije prema latinosima, al' da ne dužimo temu o ovim pricama..

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 28 okt 2020, 14:51

Toliko mrzi muslimane da nijedan rat na Bliskom Istoku nije pokrenuo, niti ce vjerujem u sljedece 4 godine. Jedina administracija na dunjaluku koja pravi ekonomski pritisak na Kinu radi Ujgura(naravno da oni nisu glavni niti jedini razlog za taj pritisak), za razliku od Erde koji po javnosti prica o njima a vamo ih isporucuje nazad Kinezima kad prebjegnu u Tursku i ne smije raskinuti ekonomske veze jer mu je svakako ekonomija u raspadu. Ko prati geopolitiku zna da su Izrael i Turska skoro pa ko prst i nokat u odnosima van javnosti. Sto se tice odnosa sa Njemackom, to je Obama bukvalno razjebo u prvoj sedmici svog mandata. Sa Kinom i treba zakuhati, to je jedna bolesna nacija i kultura.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 okt 2020, 15:11

**** vas Tramp ba, jel vidite na kojoj ste temi uopste? Eno vam chat tamo pa smarajte do mile volje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 28 okt 2020, 21:01

Dana je rekao da su počeli pregovori oko borbe Reyes - Prochazka za februar 2021. godine. Ono što me najviše odbija od praćenja UFC je koliko često prođe previše vremena od najave borbe do kad se stvarno održi, uvijek neki problemi i odlaganja i nema sportskog događaja koji se teže organizira od MMA borbe, a ne mora biti tako. Ortegu i Zombia su par godina vodali po svijetu i promovisali borbu dok se nisu konačno i potukli a borba Ferguson - Khabib je otkazana pet puta i nikad se neće ni održati.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 28 okt 2020, 21:57

Drape je napisao/la:
28 okt 2020, 21:01
Dana je rekao da su počeli pregovori oko borbe Reyes - Prochazka za februar 2021. godine. Ono što me najviše odbija od praćenja UFC je koliko često prođe previše vremena od najave borbe do kad se stvarno održi, uvijek neki problemi i odlaganja i nema sportskog događaja koji se teže organizira od MMA borbe, a ne mora biti tako. Ortegu i Zombia su par godina vodali po svijetu i promovisali borbu dok se nisu konačno i potukli a borba Ferguson - Khabib je otkazana pet puta i nikad se neće ni održati.
Takvi su borilački sportovi, boks je još gori po pitanju organizovanja borbe. UFC je ta jedna najjača organizacija i tu će većinom i doći do borbe koju i fanovi i borci žele. Dok se u boksu mečevi između najboljih baš rijetko događaju ili se održe kad to više nije to.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 okt 2020, 21:59

Drape je napisao/la:
28 okt 2020, 21:01
Mislim Reyesu treba relativno dug oporavak jer je dobio dobre batine od Jana, a i trening kampovi taman dok prođu, tu je to, 3-4 mjeseca. Bilo bi bolje da dogovore borbe, al da objave svaku tek par sedmica prije održavanja :mrgreen:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 28 okt 2020, 22:24

I borci često stvaraju sliku u javnosti da su spremni boriti se sa bilo kim i bilo kad a da to nije ni blizu istine. Nate Diaz je prozivao Khabiba i nakon zadnje borbe, proziva ga godinama što je naljutilo i Danu pa je rekao da je Diazu nekoliko puta ponuđena borba protiv Khabiba i da nije htio ni da čuje.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.