Jednom za sva vremena: Kolasinacahmic je napisao/la:evo Vlado zove Halilovica i Kolosinca..
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kolašinac je u biti u istoj situaciji kao sto je bio Besic prije par godina! Odigrao par tekmi u Hsvu i naši ga odma zvali, zato ne vidim razlog zašto se ne bi odazvao, ukoliko želi da igra za nas!
Kolacinac?Papastathopoulos je napisao/la:Jednom za sva vremena: Kolasinacahmic je napisao/la:evo Vlado zove Halilovica i Kolosinca..
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kokošinjac
Coca Kola
inace nas stub odbrane u buducnosti Cocalic i Kolasinac ili ti ga COCA KOLA combinationredarmy0 je napisao/la:Coca Kola
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- el-fighter
- Kontakt:
Bilo bi odlicno kada bi Vlagodic pozvao Halilovica i Kolasinca. Obojica su pravi "dragulji" i bila bi velika steta da ne zaigraju za Bosnu i Hercegovinu. Posebno me raduje ova prica oko Halilovica. Nasi su vec poceli kampanju da Alena privuku da zaigra za BiH. Citao sam u Sportu da ga je Susic rekao pozvati za jednu od predstojecih prijateljskih utakmica, a evo sada stize i vijest da ce biti pozvan u mladu repku. To se trazi!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nemamo mi para za tako jakog sponzora, sto bi rek'o mali MemoTMovac je napisao/la:inace nas stub odbrane u buducnosti Cocalic i Kolasinac ili ti ga COCA KOLA combinationredarmy0 je napisao/la:Coca Kola![]()
![]()
Mogla bi nam onda COCA COLA biti sponzor zadnje linije
Mogao bi Vlado i ovog malog zvati u reprezentaciju:http://www.transfermarkt.de/de/muamer-a ... 31727.html
Igra u 2.ligi Ceske,ali je njegov tim vodeci u ligi.Koliko vidim standardan je
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Neka ih pozove, za KOlašinca sam 99% siguran da će prihvatiti, ali ovaj Dinamov Messi, ne znam, ipak je on u Mamićevim rukama, teško. Ako ne prihvati ne treba ga ni osuđivati ni napadati....U Dinamu se igrači najmanje pitaju za svoju budućnost... 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mume je prejak igrač definitivno, a i velika čast bi mu bila da ga Jagodić pozove u repku.Adi_Zepce je napisao/la:Mogao bi Vlado i ovog malog zvati u reprezentaciju:http://www.transfermarkt.de/de/muamer-a ... 31727.html
Čak je ja mislim jednu sezonu igrao i za omladince Viktorije iz Plzena.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ja sam vidio da ga dosta ljudi fali.Nisam ga nikad gledao uzivo,ali s obzirom da je standardan sa 19 godina u timu koji ce vjerovatno u 1.Cesku nije ocito los.Vidim da je igrao za U-17 nase reprezentacije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Im'o sam jedan duel sa njim na jednom turniru dok smo još mali bili, jedna njegova lopta me pogodila u glavu pri skoku(naravno nije bio ubačaj nego direktan šut). Tad' sam osjetio da će jednoga dana nešto od njega biti.Adi_Zepce je napisao/la:Ja sam vidio da ga dosta ljudi fali.Nisam ga nikad gledao uzivo,ali s obzirom da je standardan sa 19 godina u timu koji ce vjerovatno u 1.Cesku nije ocito los.Vidim da je igrao za U-17 nase reprezentacije.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
*p!p!t@* je napisao/la:Im'o sam jedan duel sa njim na jednom turniru dok smo još mali bili, jedna njegova lopta me pogodila u glavu pri skoku(naravno nije bio ubačaj nego direktan šut). Tad' sam osjetio da će jednoga dana nešto od njega biti.Adi_Zepce je napisao/la:Ja sam vidio da ga dosta ljudi fali.Nisam ga nikad gledao uzivo,ali s obzirom da je standardan sa 19 godina u timu koji ce vjerovatno u 1.Cesku nije ocito los.Vidim da je igrao za U-17 nase reprezentacije.
Pravi si skaut onda,bolji od ovih iz veliki euro klubova.Ti igraca odmah testiras
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ovaj Haurdić izgleda da je počeo lagano da propada od one povrede prije sezonu, dvije čini mi se.Vrijednost mu je opala duplo, i veoma malo utakmica je odigrao.A bio je jedan od glavnih igrača mlade repke i Jabloneca.
http://www.transfermarkt.de/de/anes-hau ... 70327.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/aldin-ca ... 63380.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim i Čajiću ističe ugovor na kraju sezone, bilo bi dobro po njegovu karijeru da ode negdje van Češke.I valjda će ga Vlado konačno pozvati u u21 reprezentaciju.
http://www.transfermarkt.de/de/anes-hau ... 70327.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/aldin-ca ... 63380.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim i Čajiću ističe ugovor na kraju sezone, bilo bi dobro po njegovu karijeru da ode negdje van Češke.I valjda će ga Vlado konačno pozvati u u21 reprezentaciju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kad je slijedeca utakmica?
JaštaAdi_Zepce je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Im'o sam jedan duel sa njim na jednom turniru dok smo još mali bili, jedna njegova lopta me pogodila u glavu pri skoku(naravno nije bio ubačaj nego direktan šut). Tad' sam osjetio da će jednoga dana nešto od njega biti.Adi_Zepce je napisao/la:Ja sam vidio da ga dosta ljudi fali.Nisam ga nikad gledao uzivo,ali s obzirom da je standardan sa 19 godina u timu koji ce vjerovatno u 1.Cesku nije ocito los.Vidim da je igrao za U-17 nase reprezentacije.![]()
![]()
Pravi si skaut onda,bolji od ovih iz veliki euro klubova.Ti igraca odmah testiras
I mogu reći da je dečko više nego spreman.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni Haurdic, iskreno i nije neki igrac. Nikad me nije nesto posebno fasciniro.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mogu li Alen i Kolosinac igratvza mlade,navodno u promjeni drzava mogu samo za A repku ako sz vec igralibza mladje..Zna li neko?
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Beduin, Bing [Bot], HariTz, Jarodwest, Kajkutenjoyer, labostarmomosa, NerminFatic, PingoFTW, stokastoka23, Venom i 91 gost.