Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Reko sam ja da ce to sa Khedirom izgledati puno bolje, Arbeloa savrseno vcrs Nacho nece vise prismrditi prvoj,
Kad se vrate Xabi,Marcelo i Varane ovo ce biti perverzija
PS: Di Marija fenomenalan,a Isco sta reci real je dobio Zidana koji zna nazad igati.
Kad se vrate Xabi,Marcelo i Varane ovo ce biti perverzija
PS: Di Marija fenomenalan,a Isco sta reci real je dobio Zidana koji zna nazad igati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Masina se polako pokrece....
Illarramendi polako otkriva za sta je sposoban...
Fino.
Illarramendi polako otkriva za sta je sposoban...
Fino.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
E to se zove rutinski odradjen posao. 
- RealMoudrid
- Kontakt:
Igrač utakmice je Alvaro Arbeloa.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Illara odličan ovo malo vremena što je odigrao, Bale isto.
Gareth mašina.
Gareth mašina.
Hala Madrid!
- KapioFootball
- Kontakt:
Ronaldov 3 gol
Ovakav Real se postuje i cijeni, ocekivao sam Bejla pri vodstvu Reala
Ovakav Real se postuje i cijeni, ocekivao sam Bejla pri vodstvu Reala
HALA MADRID!!!
Sad ce vecina reci da im ne fali Ozil
Cestitke, poslije Arsenala jedini klub koji mi je imalo drag je Real, prvobitno zbog one stare generacije Figa, Zidana i mnogih, kad sam bio manji gledo sam finale vi protiv Bayera cini mi se ?
Cestitke, poslije Arsenala jedini klub koji mi je imalo drag je Real, prvobitno zbog one stare generacije Figa, Zidana i mnogih, kad sam bio manji gledo sam finale vi protiv Bayera cini mi se ?
- RickBlaine
- Kontakt:
Neki pisaju u gace nakon ovoga :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Nail for Real
- Kontakt:
Zavolio si ti Real jer smo vam dali jedinog odlicnog igraca kojeg cete kupiti za 10 godina.AA23 je napisao/la:Sad ce vecina reci da im ne fali Ozil![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam vidio gol za 6:1.
Bale i Ronaldo će za 2 mjeseca biti noćne more za sve protivnike. A o Iscu neću trošiti riječi. Dijete razvaljuje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
[youtube][/youtube]Monolog je napisao/la:![]()
Nisam vidio gol za 6:1.Ali do tog trenutka je sve funkcionisalo da valja. Dobro, osim Ikerove povrede. Što se tom čovjeku ne da.
Da se razumijemo, Lopez je fenomenalan i pokazao je to večeras, al' Ikeru je bilo potrebno da odradi jednu utakmicu kako treba.
Bale i Ronaldo će za 2 mjeseca biti noćne more za sve protivnike. A o Iscu neću trošiti riječi. Dijete razvaljuje.
Uzivaj
Hala Madrid!
- RickBlaine
- Kontakt:
Najbolji gol ovosezonske Lige prvaka :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Meni je Weissov slalom ipak boljiRickBlaine je napisao/la:Najbolji gol ovosezonske Lige prvaka :kava:
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ne zna on na malom prostoru, šta ti je..RickBlaine je napisao/la:Najbolji gol ovosezonske Lige prvaka :kava:
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Očekivana pobjeda Reala, Galata djeluje kao raštimani orkestar a odbrani im je u rangu Leotara.Od 6 golova 5 je odbrana poklonila Benzemi i Ronaldu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Benzema - 34 gola u LP , 14 svih vremena ..
Impresivno..
Impresivno..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
http://futbol.as.com/futbol/2013/09/17/ ... 88030.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013
- RickBlaine
- Kontakt:
Ko se upeca na Saurmanov post - magarac.
Nije nam sviran cist penal :kava: Obrana Galatasaraya nam i tu poklonila jedan gol, na njihovu zalost, sudac nije vidio.
http://www.marca.com/2013/09/17/futbol/ ... 51491.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije nam sviran cist penal :kava: Obrana Galatasaraya nam i tu poklonila jedan gol, na njihovu zalost, sudac nije vidio.
http://www.marca.com/2013/09/17/futbol/ ... 51491.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- SportMaster
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Zavolio si ti Real jer smo vam dali jedinog odlicnog igraca kojeg cete kupiti za 10 godina.AA23 je napisao/la:Sad ce vecina reci da im ne fali Ozil![]()
Ja ne znam stvarno zasto toliko provokacija i gluposti napisa u tom postu, dodjem znaci ovdje iskreno, da kazem i da cestitam na pobjedi a ti seres da Arsenal nece kupiti u narednih 10 godina nista, nebitno sad to, cuj zavolio Real sto smo vam dali igraca
Isco zvjerka, Bale ce ubijat u Španiji, kad je u EPL-u rjesavao sam utakmice i mjenjao rezultat samo on sam, digao bi covjek ekipu na noge, imate super igrace a da li ce se sve kockice poklopiti ostalo je da se vidi, sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.