meni je samo zao ovog seferovica ostali nisu u rangu dzeke ,ibisevica .ali nije samo safet tu kriv ima stvari na koje se ne moze uticati halilovica su zvali jednostavno momak odlucio za hrvatsku misli da je to bolje za njeg a tamo je i rodjen ,hrgota isto odlucio se za švedsku ,subotic za srbiju i ako mu ciro javno obecao prvih 11 hvalio ga na sav glas ima još primjera pa i u drugim sportovima smo izgubili mnogo igraca .to je loše treba raditi na tome da igraju za nasu repku al ponavljam nekada jednostavno nije moguce vide bolju perspektivu u drugoj reprezentaciji ,avo bas seferovic mozda je razmisljao logicno u BIH ima dzeko ,ibisevic,muslimovic meni 19 god bolje je da igram za Švicu prijecu dobiti šansu i tako je i bilo pitanje koliko bi kod nas dobijao šanse pored ibisvica i dzeke koji su prošle kvalifikacije trpali ko ludi .Ajax je napisao/la:bordobijeli je napisao/la: treba biti realan i reci da smo mi prosle kvalifikacije bili najefikasnija ekipa u evropi tako da ni ja nebi trazio neka nova rjesenja . ali se slazem da sad treba pozvati još nekog napadaca umjesto ibisevica ali vjerovatno safet nece to uraditi
Dali ti citas forum sada je kasno, Safet je zakasnio. Muslimovic je ostario, Atajic je propao, Djuric ne daje ni blizu dovoljno golova da bi zasluzio poziv, Hodzic ima problema za povredama a i kada se vrati ceka ga ogromna konkurencija i to sve jako kvalitetni igraci koji su se svi vec ustalili ( Henriquez, Cop i Wilson Eduardo ). Hodzica je nazalost unistila povreda. Poslje te povrede Dinamo je kupio cak dvojicu jako skupih napadaca koji postizu golove i igraju dobro. Pored standardnog Copa i Soudanija. Zec je tek stigao u novi klub i poceti ce na klupi. Napadaca NEMA ni jednu klasu ispod Dzeke, da ima on bi ga pozvao. Doduse bilu su Seferovic i Tankovic samo je Pape jako pogrijesio u procjeni.
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Neka ga pozove, još uvijek može igrati za nas i ta priča se ponovo treba aktivirati, ali šveđani ga sad neće tako lako pustiti. Momak dobro igra ove sezone, ima solidnu statistiku i sigurno se osjeća malo uvrijeđeno, međutim ne znamo mi kakvi su njegovi dogovori sa švedskim savezom.Ajax je napisao/la:Mada potpuno razumjem ako ga Pape vise ne zeli pozvati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Za Hrgotu mu ja i ne zamjeram koliko za Seferovica. Dok je bio u Novarri, i zabijao kao na traci, on se vadio na to da mu ne treba igrac iz 2. Lige Italije i da ga ne planira zvati (A za Svicarsku koja je bolja repka od nas je imao mjesta, te i Viscu je pozivao koji igra u 2. Turskoj), te naravno indirektno vazda potvrdjivao da nama ne trebaju napadaci dok mogu Edin i Vedo hodati.
I onda kad je vec vuk ujeo magarca, Susic ce pa eto, logicno je da se Seferovic odlucio za Svicarsku.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
I onda kad je vec vuk ujeo magarca, Susic ce pa eto, logicno je da se Seferovic odlucio za Svicarsku.
Virtu4l
Meni ona video izjava Tankovica kada je dolazio u AZ govori da se on jos nije odrekao Bosne. Da jeste rekao bi kao Ibrahimovic naprimjer. A on nije zelio da se izjasni i to tri puta zaredom mu postavi novinar pitanje. U ovoj situaciji Tankovic je najveci potencijal po meni. Iza njega Zec koji bi trebao vec sljedecu sezonu da bude prvi napadac Rijeke ako ne i prije ( cim prodaju Kramarica a prodat ce ga sigurno ). A sto se tice Hodzica to niko nezna. Tu je sve moguce samo nece biti dobro ako sve nade polazemo u njega to je sigurno.
Meni ona video izjava Tankovica kada je dolazio u AZ govori da se on jos nije odrekao Bosne. Da jeste rekao bi kao Ibrahimovic naprimjer. A on nije zelio da se izjasni i to tri puta zaredom mu postavi novinar pitanje. U ovoj situaciji Tankovic je najveci potencijal po meni. Iza njega Zec koji bi trebao vec sljedecu sezonu da bude prvi napadac Rijeke ako ne i prije ( cim prodaju Kramarica a prodat ce ga sigurno ). A sto se tice Hodzica to niko nezna. Tu je sve moguce samo nece biti dobro ako sve nade polazemo u njega to je sigurno.
http://www.24sata.info/sport/fudbal/227 ... ovine.htmlGoalgetter je napisao/la:Za Hrgotu mu ja i ne zamjeram koliko za Seferovica. Dok je bio u Novarri, i zabijao kao na traci, on se vadio na to da mu ne treba igrac iz 2. Lige Italije i da ga ne planira zvati (A za Svicarsku koja je bolja repka od nas je imao mjesta, te i Viscu je pozivao koji igra u 2. Turskoj), te naravno indirektno vazda potvrdjivao da nama ne trebaju napadaci dok mogu Edin i Vedo hodati.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/haris-se ... mec/138840
Meni je Seferovic bolji od Ibisevica trenutno, iako je meni Vedo uz Cimija i Begovica najdrazi igrac.
1946
SS.ba: Postoji li neki klub gdje bi u budućnosti volio nastaviti karijeru?
Seferović: Da postoji, to je Bayern za koji navijam od malih nogu, ali u posljednje vrijeme sve više mi se sviđa i Barcelona i to samo zbog toga što tu igra fudbaler kojem se ja divim, Zlatan Ibrahimović, i ja se iskreno nadam da ću uspjeti krenuti njegovim stopama.
SS.ba: Švicarska reprezentacija uspjela se plasirati na Svjetsko prvenstvo, dok je Bosna i Hercegovina pala na posljednjoj prepreci. Da li si pratio igre naše reprezentacije?
Seferović: Naravno da jesam, iako ja trenutno branim boje Švicarske, ja sam Bosanac i uvjek ću to biti tako da me svaki uspjeh bh. reprezentacije obraduje, a poraz rastuži.
SS.ba: Ima li neki bh. igrač koji ti se posebno dopada?
Seferović: Svakako, to je Edin Džeko. Doista uživam gledati kako Džeko igra, a nekako mislim da sam isti tip igrača kao što je on i zato gotovo sve utakmice Wolfsburga pozorno pratim. Pored Ibrahimovića, Džeko je moj najdraži igrač.
SS.ba: Još uvijek si mlad, ali moram te upitati da li si već srce dao nekoj djevojci u Švicarskoj ili ipak su Bosanke tvoj izbor?
Seferović: Nemam djevojku u Švicarskoj i mislim da će izabranica mog srca biti Bosanka jer ljepših djevojaka od Bosanki nema nigdje.
SS.ba: Iako nastupaš za Švicarsku u izboru za najbolje fudbaler Bosne i Hercegovine u 2009. godini našao si se u konkurenciji za najboljeg bh. igrača do 19 godina. Šta za tebe predstavlja ova nominacija i da li ćeš doći u Sarajevo na svečanu ceremonij dodjela nagrada.
Seferović: Kada ste mi prvi put javili da sam nominovan bio sam jako iznenađen. Nisam vjerovao da se i u Bosni i Hercegovini toliko prate moje igre. Presretan sam što sam nominovan, to za mene predstvalja veliko priznanje i sigurno dolazim u Sarajevo.
Seferović: Da postoji, to je Bayern za koji navijam od malih nogu, ali u posljednje vrijeme sve više mi se sviđa i Barcelona i to samo zbog toga što tu igra fudbaler kojem se ja divim, Zlatan Ibrahimović, i ja se iskreno nadam da ću uspjeti krenuti njegovim stopama.
SS.ba: Švicarska reprezentacija uspjela se plasirati na Svjetsko prvenstvo, dok je Bosna i Hercegovina pala na posljednjoj prepreci. Da li si pratio igre naše reprezentacije?
Seferović: Naravno da jesam, iako ja trenutno branim boje Švicarske, ja sam Bosanac i uvjek ću to biti tako da me svaki uspjeh bh. reprezentacije obraduje, a poraz rastuži.
SS.ba: Ima li neki bh. igrač koji ti se posebno dopada?
Seferović: Svakako, to je Edin Džeko. Doista uživam gledati kako Džeko igra, a nekako mislim da sam isti tip igrača kao što je on i zato gotovo sve utakmice Wolfsburga pozorno pratim. Pored Ibrahimovića, Džeko je moj najdraži igrač.
SS.ba: Još uvijek si mlad, ali moram te upitati da li si već srce dao nekoj djevojci u Švicarskoj ili ipak su Bosanke tvoj izbor?
Seferović: Nemam djevojku u Švicarskoj i mislim da će izabranica mog srca biti Bosanka jer ljepših djevojaka od Bosanki nema nigdje.
SS.ba: Iako nastupaš za Švicarsku u izboru za najbolje fudbaler Bosne i Hercegovine u 2009. godini našao si se u konkurenciji za najboljeg bh. igrača do 19 godina. Šta za tebe predstavlja ova nominacija i da li ćeš doći u Sarajevo na svečanu ceremonij dodjela nagrada.
Seferović: Kada ste mi prvi put javili da sam nominovan bio sam jako iznenađen. Nisam vjerovao da se i u Bosni i Hercegovini toliko prate moje igre. Presretan sam što sam nominovan, to za mene predstvalja veliko priznanje i sigurno dolazim u Sarajevo.
Seferovicu se je trebalo ponuditi nesto ovako. Biti ces nas 12, 13 igrac. Igrati ces svaku utakmicu na pocetku zadnjih 20, 30 minuta umjesto Dzeke ili Ibisevica. Za 4,5 godina biti ces nas prvi napadac. Ako hoce super ako nece nikom nista. Prije bi rekao da je Pape imao neke druge igrace u planu i da mu je maksimalno obecao da ce biti jedan od 23 igraca sto naravno nije bilo ni blizu dovoljno za momka da bi se odrekao Svice koja mu je nudila mjesto prvog ili drugog napadaca. Hajrovic je imao puno vecu konkurenicju od njega u Svici koje je realno najtanja bas na napadacima. Sve je to trebalo uzeti u obzir. Izjave neka momak sredi papire pa cemo poslje vidjeti naravno nisu dovoljne. Ili na kraju da je "logicno" sto je izabrao Svicu jer je tamo igrao za mlade selekcije.bordobijeli je napisao/la: ,avo bas seferovic mozda je razmisljao logicno u BIH ima dzeko ,ibisevic,muslimovic meni 19 god bolje je da igram za Švicu prijecu dobiti šansu i tako je i bilo pitanje koliko bi kod nas dobijao šanse pored ibisvica i dzeke koji su prošle kvalifikacije trpali ko ludi .
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 okt 2014, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako si to fino izdvojio...Virtu4l je napisao/la:"Da mogu pozvati Hrgotu, pozvao bi ga", šta se tu ima zaključiti, osim onoga što je očigledno.SlevinKelevra je napisao/la:E, kako si to samo zakljucio iz ove receniceOvo je klasicni Safet, ono, veze s vezom... Tu se radi lobiranje. Nije tim momcima Bosna u srcu kao nama ovdje, treba im prodati pricu, obecavati i sl. Nama bi takav igrac odlicno legao, a mi njemu prepustamo da kao sam odluci umjesto da mu neko iz Saveza na pragu spava
Od prodavanja priče i lažnih obećanja nema ništa, hrvati su to godinama radili, pa im se vremenom obilo o glavu, zato ih npr. Hrgota nije uzeo ni u razmatranje, jer su se mnogi u prošlosti opekli na njihovim kulama i gradovima.
Seferović je greška Safeta Sušića i NFSBiH, možda on ne bi igrao za nas, ali trebalo se tome pristupiti malo ozbiljnije.

- Goalgetter
- Kontakt:
On je mogao da je htio, ali kad je vidio kako Hitzfeld postupa sa njim, a kako Susic, nije mu bilo tesko donijeti odluku.
A to da ce biti bolji od Vede, sto je mozda i sada to je izvjesno. Ali da se Vedo nije povrijedio, bio bi u rangu Dzeke i to treba reci.
Ali o tom po tom, ni prvi ni zadnji igrac kojeg cemo izgubiti zbog ovog morona na klupi.
Ne bi gledali ni Kolasinca u reprezentaciji da nije bilo Begica i Spahica. Neki da u Doppelpassu Horst Heldt rece da se DFB ponio prema njemu korektnije nego nas savez i kapiten, da bi Seo danas bio reprezentativac Njemacke.
A to da ce biti bolji od Vede, sto je mozda i sada to je izvjesno. Ali da se Vedo nije povrijedio, bio bi u rangu Dzeke i to treba reci.
Ali o tom po tom, ni prvi ni zadnji igrac kojeg cemo izgubiti zbog ovog morona na klupi.
Ne bi gledali ni Kolasinca u reprezentaciji da nije bilo Begica i Spahica. Neki da u Doppelpassu Horst Heldt rece da se DFB ponio prema njemu korektnije nego nas savez i kapiten, da bi Seo danas bio reprezentativac Njemacke.
Baš me zanima koja je uloga Emira Spahića u vrbovanju Kolašinca, koji svakako nikad nije imao dilemu za koga želi igrati.Goalgetter je napisao/la:Ne bi gledali ni Kolasinca u reprezentaciji da nije bilo Begica i Spahica.
Najveće zasluge idu Juki, koji je više puta posjetio porodicu Kolašinca, dobio usmeni pristanak, na kraju organizovao sastanak sa Begićem, kojem se kasnije pridružio i Spahić, koji je došao pred svršen čin.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Takodjer i Jukina zasluga (mada on kao i sto sam kaze porazgovara igracom, objasni mu proceduru itd.), ali ne moze se reci da nije bilo dileme kod Sea. Velki je on patriota (Sandzaklija, sta drugo reciVirtu4l je napisao/la:Baš me zanima koja je uloga Emira Spahića u vrbovanju Kolašinca, koji svakako nikad nije imao dilemu za koga želi igrati.Goalgetter je napisao/la:Ne bi gledali ni Kolasinca u reprezentaciji da nije bilo Begica i Spahica.
Najveće zasluge idu Juki, koji je više puta posjetio porodicu Kolašinca, dobio usmeni pristanak, na kraju organizovao sastanak sa Begićem, kojem se kasnije pridružio i Spahić, koji je došao pred svršen čin.

A za Spahica, svakako je i cast igracu kad te posjeti i kapite reprezentacije i da ti pokaze koliko im je stalo da igras sa njim.
Mada meni je ovdje nevazna uloga Begica, Juke i Spahica, nego iskljucivo uloga Susica koji nije cinio apsolutno nista.
Sušić je uradio ono što se očekivalo od njega, rekao je da će ga zvati, tj. da ima papire već bi imao nekoliko nastupa za nas. Kao da bi oni išli na noge Kolašincu ili bilo kome drugom da nemaju zeleno svjetlo od selektora. Uostalom Pape je garantovao da Kolašinac ide direktno u A tim, da nema govora da bi mogao igrati za U21, što je bio i jedini uslov porodice KolašinacGoalgetter je napisao/la:Mada meni je ovdje nevazna uloga Begica, Juke i Spahica, nego iskljucivo uloga Susica koji nije cinio apsolutno nista.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Seferovic ce ubrzo biti najbolji napadac Bundeslige. Hvala Papketu.
Jos moze da igra i na krilu. Zadnjih nekoliko utakmica za Frankfurt je tu igrao.
Jos moze da igra i na krilu. Zadnjih nekoliko utakmica za Frankfurt je tu igrao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne trebaju ti ovako neozbiljne izjave.Greivis je napisao/la:Seferovic ce ubrzo biti najbolji napadac Bundeslige.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Izvini. Momak je 92. godiste.Clutch je napisao/la:Ne trebaju ti ovako neozbiljne izjave.Greivis je napisao/la:Seferovic ce ubrzo biti najbolji napadac Bundeslige.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Safet mrzi bivse Zeljine igrace pa zato na popisu nema:
Edina Cocalica
Ervina Zukanovica
Ibrahima Sehica
Semira Stilica

Edina Cocalica
Ervina Zukanovica
Ibrahima Sehica
Semira Stilica

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
-
- Kontakt:
i ja kazem steta je za seferovica ali na neke stvari je tesko uticati ,evo npr pojavi se golman nasi korjena i brani u švedskoj extra golman ima 20 godina a mi imamo begovica koji ce braniti jos 10 godina za reprezentaciju taj golman bi izabrao švedsku zato sto pored begovica nema šanse,ne sto ne voli Bosnu ili ga safet ne zeli nego jednostavno radi napredka u karijeri vjerovatno bi izbrao švedsku .ovo sam naveo bezvee primjer slicno je i sa seferovicem i ostalim igracima .Ajax je napisao/la:Seferovicu se je trebalo ponuditi nesto ovako. Biti ces nas 12, 13 igrac. Igrati ces svaku utakmicu na pocetku zadnjih 20, 30 minuta umjesto Dzeke ili Ibisevica. Za 4,5 godina biti ces nas prvi napadac. Ako hoce super ako nece nikom nista. Prije bi rekao da je Pape imao neke druge igrace u planu i da mu je maksimalno obecao da ce biti jedan od 23 igraca sto naravno nije bilo ni blizu dovoljno za momka da bi se odrekao Svice koja mu je nudila mjesto prvog ili drugog napadaca. Hajrovic je imao puno vecu konkurenicju od njega u Svici koje je realno najtanja bas na napadacima. Sve je to trebalo uzeti u obzir. Izjave neka momak sredi papire pa cemo poslje vidjeti naravno nisu dovoljne. Ili na kraju da je "logicno" sto je izabrao Svicu jer je tamo igrao za mlade selekcije.bordobijeli je napisao/la: ,avo bas seferovic mozda je razmisljao logicno u BIH ima dzeko ,ibisevic,muslimovic meni 19 god bolje je da igram za Švicu prijecu dobiti šansu i tako je i bilo pitanje koliko bi kod nas dobijao šanse pored ibisvica i dzeke koji su prošle kvalifikacije trpali ko ludi .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.