RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drakensang » 13 apr 2019, 13:17

Mislim da treba zavrsit pricu o utakmici Zvijezda-Velez. Apsolvitali smo, cestitke na pobjedi, koliko je pirova vifjet ce se u narednom periodu, mislim da bi svi istinski navijaci Zvijezde htjeli poci nasim putem a ne biti ekipa koju ce tri covjeka prodat za 15.000KM. 9 od 9, pocevsi od danas !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 apr 2019, 18:34

combe je napisao/la:Puno ste glasniji bili i prije utakmice sa nama. Isto ste govorili cucemo se poslije utakmice kad nas otresete.
Nakon sto ste ispusili ne cujete se zivi.
Ako ćeš zaključke donositi na osnovu nekoliko forumaša na sportsport.ba, dečko imaš ozbiljnih problema. Postoji život i mimo virtuelnog svijeta.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 13 apr 2019, 18:41

tesanj91 je napisao/la:Na vec sad vidim 5 zutih za Velež sutra. Smrdi mi to. Ali mislim da ce se u 27. Kolu odluciti ko ulazi. Kako bilo Sretno Veležu nadam se od iduce godine u PL

Golemo, nijedan žuti ovim što im prijeti suspenzija.. Demantova nas Sarajkić :D
Ti si naša ljubav jedina!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 apr 2019, 18:44

fudbalfudbal je napisao/la:
tesanj91 je napisao/la:Na vec sad vidim 5 zutih za Velež sutra. Smrdi mi to. Ali mislim da ce se u 27. Kolu odluciti ko ulazi. Kako bilo Sretno Veležu nadam se od iduce godine u PL

Kako vam više ne dosadi izmišljati uoči svakog kola? :o :?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

tesanj91
Kontakt:

Post Postao/la tesanj91 » 13 apr 2019, 18:45

fudbalfudbal je napisao/la:

Izgleda. Bas citav da vidim jeli bilo kartona. Dobro je samo proc metalege i bratstvo i mislim da je velez onda prvak

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 apr 2019, 07:33

Kakav je bio Samardzic

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 15 apr 2019, 07:59

nebeskasila je napisao/la:Kakav je bio Samardzic
Odličan, pokretljiv, brz, prati odlično linije odbrane i ubacuje se pravovremeno, oštar i precizan centaršut, pravo osvježenje na desnoj strani

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 apr 2019, 08:40

josipmusa2 je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:Kakav je bio Samardzic
Odličan, pokretljiv, brz, prati odlično linije odbrane i ubacuje se pravovremeno, oštar i precizan centaršut, pravo osvježenje na desnoj strani
Je rise musa
Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 apr 2019, 10:04

Neko bi mogao sisat u subotu :urnebes: musice,pusice
Max Allegri

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 17 apr 2019, 16:44

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
tuzlacity2017 je napisao/la:Na žalost opet se vraća ono vrijeme poslijeratnih utakmica.Strašno.

https://www.facebook.com/watch/?v=2072742282820964

Lujo Ilić-glavni penga goška pedvodi hajku na fudbalere Slobode.Divlji zapad ,nema šta.Pa se ti poslije ovoga sažali na Velež,goškov bratski klub.
Da se sazalis na Velez :lol: :lol: pa mazlume jedan Velez je sada u drugoj ligi jaci od sise,slobode i goska zajedno :thumbup:

Kad vas covjek skupi mozete svi pod sijalicu stati. To je sazaljenje

Ovo je ponos i o ovome mozete samo sanjat. Da ne mozete svi na stadion stati kada dodjete. Pusti snovi za vas malene :wave:
slika

**** ligu,**** sve,**** rang i da smo osma liga opet ce nas Velez ovoliko skupit gdje god da igramo. To vas klubove bez navijaca Sloboda,City,Krupa najvise boli :lol: :lol: :wave:
.............
- Ne moramo se vratiti raja moja fina ali cast i postenje necemo dati. Necemo biti **** i prodavati se niti ce sirotinja trositi nase pare koje bi im davali za bodove. Nasa petokraka i antifasisticka istorija je najveci problem. Da nam je mjesec i zvijezda na grbu vec bi bili 4 puta sampioni. Prijatelja nemamo u ovoj drzavi osim sebe. Vidite kako dusmani jedu muda sto nas je 4-5 hiljada kuci protiv Capljine ili Bratstva ili sto nas 3000 ode u Sarajevo. Nama liga nije mjerilo ljubavi i nasu ljubav prema Velezu nista ne moze izmjeriti zato i jesmo posebni. Nemojte na Ibru i upravu jer niste svjesni protiv cega se borimo casno i posteno. Mnogima je to smijesno ali vjerujte da cemo im se i mi smijati kad im Bandic bude svirao nepostojeci penal i izbije titulu ili Grgic podigne zastavicu i ponisti cist gol za plasman u pl. Zaboravili su to neki pa masu olimpikovim dresovima. Sve ce doci na svoje i cast i postenje nikada ne smijemo izgubiti. Biti navijac Veleza je nesto najteze na svijetu ali ja sam brato ponosan na njega i nikad nebi ovu petokraku mjenjao. Raja volim vas sve i svi protiv Slavena pa u Jajce. Idemo posteno pa dokle dodjemo. Kada se pogledamo u ogledalo sutra i kada pogledamo grb kluba vjerujte da cemo biti ponosni jer niko nije ku.rac gurao u njega. To je nasa najveca pobjeda
.....

Mahsuz za uspomenu od onog ko se ne stidi mjeseca i zvijezde.

...........................

-Nakon poraza od GOŠK-a: Navijači Veleža ogorčeni zbog namještene utakmice
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Maj 23, 2012
Nakon poraza od GOŠK-a, zahvaljujući kojem je ekipa iz Gabele ostala u Premijer ligi BiH, a Sloboda ispala, navijači Veleža blokirali su igrače i upravu mostarskog kluba u svlačionici.
Navijači su prostetirali, čak i prijetili, ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
GOŠK je dva gola postigao u kratkom razmaku, u 81. i 83. minutu.
Iako nekoliko ljudi koje smo kontaktirali u Mostaru tvrde 'da je sve bilo regularno', reakcija navijača najbolje govori o kakvoj se utakmici radilo u Vrapčićima. Situacija se ubrzo smirila.
Svoje ogorčenje zbog, kako sami pišu, namještene utakmice, navijači Veleža iskazuju i na Facebook stranici ovog kluba
-'Očevi su nam po 9 mjeseci bili logorima Dretelj, Heliodrom i Gabela, pustili ustaše za par hiljada maraka. Fuj, gade mi se, žao mi je Slobode...ovo nije ni N od nogometa. Fujjjj'. 'Je.. vas GOŠK, stvarno ste razočarali, sram vas bilo, stidite se, namiještate utakmice, prodane duše'... 'Ugasi se više samo nas sramotiš', 'Fuj gamad!', samo su neke od poruka.

(Bportal.ba)
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 17 apr 2019, 16:52, ukupno mijenjano 2 puta.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 apr 2019, 16:51

Svi u Jajce :opaopa:
#musvdg

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 17 apr 2019, 17:07

tuzlacity2017 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
tuzlacity2017 je napisao/la:Na žalost opet se vraća ono vrijeme poslijeratnih utakmica.Strašno.

https://www.facebook.com/watch/?v=2072742282820964

Lujo Ilić-glavni penga goška pedvodi hajku na fudbalere Slobode.Divlji zapad ,nema šta.Pa se ti poslije ovoga sažali na Velež,goškov bratski klub.
Da se sazalis na Velez :lol: :lol: pa mazlume jedan Velez je sada u drugoj ligi jaci od sise,slobode i goska zajedno :thumbup:

Kad vas covjek skupi mozete svi pod sijalicu stati. To je sazaljenje

Ovo je ponos i o ovome mozete samo sanjat. Da ne mozete svi na stadion stati kada dodjete. Pusti snovi za vas malene :wave:
slika

**** ligu,**** sve,**** rang i da smo osma liga opet ce nas Velez ovoliko skupit gdje god da igramo. To vas klubove bez navijaca Sloboda,City,Krupa najvise boli :lol: :lol: :wave:
.............
- Ne moramo se vratiti raja moja fina ali cast i postenje necemo dati. Necemo biti **** i prodavati se niti ce sirotinja trositi nase pare koje bi im davali za bodove. Nasa petokraka i antifasisticka istorija je najveci problem. Da nam je mjesec i zvijezda na grbu vec bi bili 4 puta sampioni. Prijatelja nemamo u ovoj drzavi osim sebe. Vidite kako dusmani jedu muda sto nas je 4-5 hiljada kuci protiv Capljine ili Bratstva ili sto nas 3000 ode u Sarajevo. Nama liga nije mjerilo ljubavi i nasu ljubav prema Velezu nista ne moze izmjeriti zato i jesmo posebni. Nemojte na Ibru i upravu jer niste svjesni protiv cega se borimo casno i posteno. Mnogima je to smijesno ali vjerujte da cemo im se i mi smijati kad im Bandic bude svirao nepostojeci penal i izbije titulu ili Grgic podigne zastavicu i ponisti cist gol za plasman u pl. Zaboravili su to neki pa masu olimpikovim dresovima. Sve ce doci na svoje i cast i postenje nikada ne smijemo izgubiti. Biti navijac Veleza je nesto najteze na svijetu ali ja sam brato ponosan na njega i nikad nebi ovu petokraku mjenjao. Raja volim vas sve i svi protiv Slavena pa u Jajce. Idemo posteno pa dokle dodjemo. Kada se pogledamo u ogledalo sutra i kada pogledamo grb kluba vjerujte da cemo biti ponosni jer niko nije ku.rac gurao u njega. To je nasa najveca pobjeda
.....

Mahsuz za uspomenu od onog ko se ne stidi mjeseca i zvijezde.

...........................

-Nakon poraza od GOŠK-a: Navijači Veleža ogorčeni zbog namještene utakmice
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Maj 23, 2012
Nakon poraza od GOŠK-a, zahvaljujući kojem je ekipa iz Gabele ostala u Premijer ligi BiH, a Sloboda ispala, navijači Veleža blokirali su igrače i upravu mostarskog kluba u svlačionici.
Navijači su prostetirali, čak i prijetili, ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
GOŠK je dva gola postigao u kratkom razmaku, u 81. i 83. minutu.
Iako nekoliko ljudi koje smo kontaktirali u Mostaru tvrde 'da je sve bilo regularno', reakcija navijača najbolje govori o kakvoj se utakmici radilo u Vrapčićima. Situacija se ubrzo smirila.
Svoje ogorčenje zbog, kako sami pišu, namještene utakmice, navijači Veleža iskazuju i na Facebook stranici ovog kluba
-'Očevi su nam po 9 mjeseci bili logorima Dretelj, Heliodrom i Gabela, pustili ustaše za par hiljada maraka. Fuj, gade mi se, žao mi je Slobode...ovo nije ni N od nogometa. Fujjjj'. 'Je.. vas GOŠK, stvarno ste razočarali, sram vas bilo, stidite se, namiještate utakmice, prodane duše'... 'Ugasi se više samo nas sramotiš', 'Fuj gamad!', samo su neke od poruka.

(Bportal.ba)
Objavi i ostale meceve sloga velez :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2019, 18:36

U BIH kada je neka sudacka lakrdija i postigne se efekat kontas sutra ce biti bolje, biti ce regularno do kraja. A ovi samo sacekaju 5-6 dana da se prestane pricati i nastave po svom, realno mraka u BIH fudbalu kakve je nema na Zemaljskoj kugli. Hostapleri koje ne bi mogao otjerati ni Platini. Da im Evropska organizacija zaprijeti i kaze ne moze vise tako oni bi odbili da poslusaju. Nevjerovatno u kakvom pokvarenom drustvu zivimo.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 apr 2019, 18:56

4 mjeseca vam nema Ibre. Namjerno ovo sve rade.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 apr 2019, 19:01

Hahhahaha cuj 4 mjeseca joj al ce vas povaljat fino hehehehe hocete vi na postenjaka sve

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 17 apr 2019, 19:29

Sramota jbt, čuj 4 mjeseca.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 apr 2019, 19:40

A sudija ovo kolo :facepalm: ,svaka im cast na ovakvim mudima definitivno se nikoga ne boje i rade sta hoce.
#musvdg

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 apr 2019, 20:01

No sikiriki. Ipak ste vi grande Velez. Iza vas ce stati legende, FIFA i UEFA. Pisma i dopise ste vec pisali.
Koje ste vi prepotentne budaletine te ne moze se sa nama tako nismo mi neko selo itd. Mi smo giganti. A ljudi vas malo po malo silje. I na kraju vas nasiljili do jednog boda. A vi samo i dalje zajedno sa Ibrom svirajte ku rcu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 apr 2019, 20:04

tuzlak1987 je napisao/la:U BIH kada je neka sudacka lakrdija i postigne se efekat kontas sutra ce biti bolje, biti ce regularno do kraja. A ovi samo sacekaju 5-6 dana da se prestane pricati i nastave po svom, realno mraka u BIH fudbalu kakve je nema na Zemaljskoj kugli. Hostapleri koje ne bi mogao otjerati ni Platini. Da im Evropska organizacija zaprijeti i kaze ne moze vise tako oni bi odbili da poslusaju. Nevjerovatno u kakvom pokvarenom drustvu zivimo.
Sudije se suspenduju samo zbog galame. Makne ih se neko vrijeme da se malo situacija smiri pa opet kao da nista nije bilo.

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 17 apr 2019, 20:10

combe je napisao/la:No sikiriki. Ipak ste vi grande Velez. Iza vas ce stati legende, FIFA i UEFA. Pisma i dopise ste vec pisali.
Koje ste vi prepotentne budaletine te ne moze se sa nama tako nismo mi neko selo itd. Mi smo giganti. A ljudi vas malo po malo silje. I na kraju vas nasiljili do jednog boda. A vi samo i dalje zajedno sa Ibrom svirajte ku rcu.
Reci sekici da cemo opet doci

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []