druga odbrana lige prosjek
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
što se opterećavaš arsenalom idi uživaju u baleu, mi ćemo u Ozilu i eto.
. Bravo za stručnjake :ugeek:
Vođa zna.
LBJ MYP
Upravu si,Arsenal nije blizu Psg-a nego je par svjetlosnih godina ispred njih,uredu to da su oni nekad bili ime,i trenutno opet postaju ali nikad ne mozes reci da su trenutno jaci,bolji,popularniji club od Arsenala
Upravu si,Arsenal nije blizu Psg-a nego je par svjetlosnih godina ispred njih,uredu to da su oni nekad bili ime,i trenutno opet postaju ali nikad ne mozes reci da su trenutno jaci,bolji,popularniji club od Arsenala
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa odbrana nam je prosle sezone bila daleko najjaci dio tima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma mene više ništa neće iznenadit šta ljudi napišu na ovoj temi. jednostavno se vidi da apsulutno ne prate ovaj klub, jer po većini mi smo za 4. mjesta u grupi u LP, da smo mrtvi prosjek, da smo za sredine tabele, da nam je napad za sredine tabele, da nam je odbrana prosjek, da je Atletico bolji od nas, i do sutra može čovjek nabrajat šta je sve rečeno.
Vođa zna.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Oslabio ljutog rivala u trci za titulu ili LP, a sebe pojacao sa ekstra igracem. Wenger je puno puta kritikovan, mozda i s razlogom, ali ovaj put je ispao maher teski.BigBigBang je napisao/la:Wenger is a Genius:
Wenger sold Gervinho to Roma
So Lamela could join Spurs
Allowing Bale to leave to Madrid
And Arsenal to Sign #Ozil .
![]()
Hejteri na koljena pred Wengera gospodina.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Da, ali u sezoni gdje niti jedan dio tima nije bio vrhunski.BigBigBang je napisao/la:Pa odbrana nam je prosle sezone bila daleko najjaci dio tima.
Ovo kažem radi Vermalena koji nije prošao pripreme i koji je sklon povredama i rad Koscielynog koji nema konstantu, tačnije igra toplo-hladno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
BigBigBang
- Kontakt:
Vermalen je WC stoper kad je u formi, Koscielny je zadnje dvije godine nas najbolji stoper i po meni je veoma konstantan i skoro svaku utakmicu odigra na visokom nivou.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
I to da Wenger nije onoliko forsirao Verminatora mozda bi bili i prva.nedim1993 je napisao/la:što se opterećavaš arsenalom idi uživaju u baleu, mi ćemo u Ozilu i eto.
druga odbrana lige prosjek. Bravo za stručnjake :ugeek:
Inace covjek ce zaradjivati 135 hiljada funti sto i nije puno ako se uzme da Podolski i Walcott imaju po 100 hiljada...
A Arsenal je ovaj rok rasteretio budzet za plate skoro za 500 hiljada sedmicno tako da su mu ladno mogli dati i duplo vecu...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Od juce ujutro do sada (znaci za cijeli dan jucernji) ispisali smo 39 strana!
Mislim da smo oborili rekord na forumu...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- majestic24
- Kontakt:
Ja sam siguran da smo mi Unitedovu prekucali s preko 50 stranica.Gunner4 je napisao/la:Od juce ujutro do sada (znaci za cijeli dan jucernji) ispisali smo 39 strana!
BTW...cestitke na odlicnom pojacanju. Napokon je i wenger odlucio otvoriti kesu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Arsene.
Zar je bilo teško? Ovo sam čekao posljednjih x godina - prestanak škrtarenja i pametno dovođenje igrača. Ok, nije prošlo sa Higuainom (ubijeđen sam da bi ubijao u Premiershipu), ali jeste sa Oezilom. Što se mene tiče - perfektan transfer. U Arsenalu će imati svu slobodu, neće sigurno igrati krilo (
), uparit će se sa svojim reprezentativnim kolegama (Podolski + Mertesacker), a sa Cazorlom će činit jedan od najgotivnijih tandema veznjaka u Premiershipu.
Zna podvaliti zadnji pas, ima dobar šut, mlad je i provjeren igrač i sigurno jedan od najboljih na svojoj poziciji. Činjenica je da se zna izgubiti u velikim utakmicama i da je posljednju sezonu u Realu igrao preko one stvari, ali Oezil je neko ko fudbal ima u malom prstu.
Kako samo jedan transfer može pojačati ekipu, to je za ne povjerovati.
Eh, od danas (jbg, ja kasnim nekoliko dana, nisam još pohvatao sve ove transfere) se troši u cijelom Londonu i to je ono što sam želio. Nadam se da će se i u narednim godinama Arsenal ovako pokazivati i da Oezil ne bude jedna lasta.
Zar je bilo teško? Ovo sam čekao posljednjih x godina - prestanak škrtarenja i pametno dovođenje igrača. Ok, nije prošlo sa Higuainom (ubijeđen sam da bi ubijao u Premiershipu), ali jeste sa Oezilom. Što se mene tiče - perfektan transfer. U Arsenalu će imati svu slobodu, neće sigurno igrati krilo (
Zna podvaliti zadnji pas, ima dobar šut, mlad je i provjeren igrač i sigurno jedan od najboljih na svojoj poziciji. Činjenica je da se zna izgubiti u velikim utakmicama i da je posljednju sezonu u Realu igrao preko one stvari, ali Oezil je neko ko fudbal ima u malom prstu.
Kako samo jedan transfer može pojačati ekipu, to je za ne povjerovati.
Eh, od danas (jbg, ja kasnim nekoliko dana, nisam još pohvatao sve ove transfere) se troši u cijelom Londonu i to je ono što sam želio. Nadam se da će se i u narednim godinama Arsenal ovako pokazivati i da Oezil ne bude jedna lasta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
----------- Vilšir ---------------- Ramo --------------
------- Volkot ------- Ezil --------- Santi --------
OMG! SVRŠIO SAM
OMG! SVRŠIO SAM
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Consigliere
- Kontakt:
Ne moze ovo ovako. Treba neki Viera u vezi...AsharaK je napisao/la:----------- Vilšir ---------------- Ramo --------------
OMG! SVRŠIO SAM
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
bez defanzivno orijentisanog igrača si tu
. Dobro jesu wilshere i rambo svojevrsni univerzalci al čisto sumnjam da će to upalit protiv jačih ekipa. A i moguće je da će se formacija mijenjat, ko zna vidjećemo. Meni se iskreno Flamini svidio pravo, Mogao bi on imat veliku ulogu ovu sezonu. Ostaje nam da vidimo kako će Wenger sklopit prvih 11 a da smo jednako dobri i gore i dole
Ne mogu sad dočekat tekmu jbt
.
Vođa zna.
nedim1993 je napisao/la:bez defanzivno orijentisanog igrača si tu. Dobro jesu wilshere i rambo svojevrsni univerzalci al čisto sumnjam da će to upalit protiv jačih ekipa.
Mislim da Vilširova nabrijanost može to odraditi
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad se Diaby vraća 
On bi mogao uletiti tu, a i Ramsey bi mogao poslužiti u defanzivi
On bi mogao uletiti tu, a i Ramsey bi mogao poslužiti u defanzivi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovako ce to izlgledati;

Gotivno pravo, nema sumnje da ce se Ozil naviknut' na EPL

Gotivno pravo, nema sumnje da ce se Ozil naviknut' na EPL
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ramiza bi bilo grehota na klupu staviti kad je u ovakvoj formi. Po meni, mora ići ispred Jacka iako mi je Jack najdraži igrač. Ramsey daleko naš najbolji u novoj sezoni.
Diaby se vraća krajem decembra ja mislim al nisam siguran
joj pa ima i on, Al on igra isto što i ramsey klasični CM.
@RA da vjerovatno i tako, dok su na mjesto Artete konkurenti još ramsey, flamini pa kasnije i Diaby, a ima i Rosicky...
@RA da vjerovatno i tako, dok su na mjesto Artete konkurenti još ramsey, flamini pa kasnije i Diaby, a ima i Rosicky...
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.