Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gost
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la gost » 09 mar 2014, 19:29

DukeOfWellington je napisao/la: Koji to napadač ne promašuje šanse?

@Ostali

Pitanje je bilo ozbiljno.
Može se pronaći svakako, ta širok je svijet, recimo Tanković i Seferović bi sigurno bili bolji.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 09 mar 2014, 19:31

Dosli znalci na temu, vidjeli klipove na FB.

Veceras je bio odlican, samo da je jedna usla u gol. Prva sansa sve savrseno, iz mrtvog ugla, stativa ih spasila. Druga sansa izblokirano. Treca odlican skok udarac glavom sa penala. Smijesni ste
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 mar 2014, 19:32

gost je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Koji to napadač ne promašuje šanse?

@Ostali

Pitanje je bilo ozbiljno.
Može se pronaći svakako, ta širok je svijet, recimo Tanković i Seferović bi sigurno bili bolji.

Cu sam da Mahmutovic i Fajic (onaj iz Maribora) su igraci kakvi bi dali 5 golova po svakoj tekmi. A za odbranu nam je nophodan Cocalic, covjek le legenda, moze sam drzati nulu pozadi (Begovic moze ic na kafu tokom utakmice)!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 mar 2014, 19:34

gost je napisao/la: Može se pronaći svakako, ta širok je svijet, recimo Tanković i Seferović bi sigurno bili bolji.
Ovo ne vrijedi ni komentarisati zaista, smiješna, presmiješna konstatacija. Ti kao da si Džeku juče počeo pratit'.

Svijet je širok, ali na široku svijetu trenutno nemamo boljeg napadača od Džeke, to i nene znaju.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 mar 2014, 19:35

NoName je napisao/la:Da je pametan, nikad više ne bi zaigrao za reprezentaciju. Mi smo jedno obično smeće od naroda i treba nas podhitno isključiti iz svih sportova, nismo mi nizašta. Edin neka uživa u rezultatima svoga rada a nas neka pusti da ganjamo neke Tankoviće, Tinove i ine pichke materine da igraju za reprezentaciju.

Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.

Administraciji foruma neka je na sramotu da dozvoljavaju ovoliku količinu uvreda za najboljeg ambasadora kog naša zemlja ima. Za vrijeđanje nekog tinejdžera sa foruma se pokupi ban a za vrijeđanje Edina se vjerovatno dobija blagonaklonost

Na ovo ti mogu dati odgovor: SMIJE SE VRJEDJATI, PSOVATI i PLJUVATI SVAKI IGRAC I TRENER KOLIKO HOCES, tu ss.ba nece nista poduzeti...licno ti mogu poslati mail na moju zalbu zasto neuvedu malo reda i veci nivo rasprave. Ali ako nazoves nekoga debil i on te prijavi odma te blokiraju :)

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 09 mar 2014, 19:37

DukeOfWellington je napisao/la:...
, to i nene znaju.
misliš.....ne bih rekao, ni po postovima na ovom forumu, a bogami ni po javnim istupima papeta....

Nego, zajebavam se ja....

Evo ovo što je No Name napisao
Da je pametan, nikad više ne bi zaigrao za reprezentaciju. Mi smo jedno obično smeće od naroda i treba nas podhitno isključiti iz svih sportova, nismo mi nizašta. Edin neka uživa u rezultatima svoga rada a nas neka pusti da ganjamo neke Tankoviće, Tinove i ine pichke materine da igraju za reprezentaciju.

Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.

Administraciji foruma neka je na sramotu da dozvoljavaju ovoliku količinu uvreda za najboljeg ambasadora kog naša zemlja ima. Za vrijeđanje nekog tinejdžera sa foruma se pokupi ban a za vrijeđanje Edina se vjerovatno dobija blagonaklonost
to je i moje mišljenje.......ja da sam na Edinovom mjestu, sačuvao bih svoje dostojanstvo i rekao, igrajte bez mene,svakako vam ne valjam,,,

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 mar 2014, 19:38

gost je napisao/la:Mislim da je sada idealna prilika da se otarasimo Edina Džeke kako nas njegovi promašaji ne bi koštali u Brazilu.

A da ne govorim o trovanju atmosfere u reprezentaciji. Edine, što si igrao igrao si, pusti sada mlađima i boljima.
Ovo je sarkasticno napisano... Molim te reci da je tako :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 09 mar 2014, 19:41

Je li Negredo igro ;) ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 mar 2014, 19:41

Cuj Dzeko nije kriv, lik promasio 100% sansu za 2-2. Sad mozemo mi raspravljat o tome jel trebalo uopste biti 0-2, ali ako je vec bilo i imas sansu za 2-2 i ti je fulas, onda si kriv, ne sam, ali kriv.
Celik!3,2,2.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 09 mar 2014, 19:45

Moram se opet citirati , momci djecaci sta li ste vec pogledajte se u ogledalo i okrenite se malo oko sebe , sta vidite sta ste u zivotu svom napravili?

Fordinjo je napisao/la:Znaci da opet ponovim Edin Dzeko je nasa Hamajlija i nas Najboji brend i reprezent kako god igro meni je dobar , ne pisem cesto ali citam zato redovno sta se ovde pise , ima ima dobrih pacijenata ovde :lol: :lol: :lol: :lol: a da ne postujemo i ne volimo ono sto nam valja po tome smo poznati sreca pa nismo vecina takvih ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 mar 2014, 19:47

Pape mu bacio sihire.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2014, 19:48

AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj Dzeko nije kriv, lik promasio 100% sansu za 2-2. Sad mozemo mi raspravljat o tome jel trebalo uopste biti 0-2, ali ako je vec bilo i imas sansu za 2-2 i ti je fulas, onda si kriv, ne sam, ali kriv.
Englezi pricaju o World Class Tackle i Tackle of the Season za ovaj start na loptu, a jedino ovdje se krivi Dzeko. Za ostale sanse mu se moze prigovoriti, jer ih fula previse, ali ovo je jednostavno bila odlicna intervencija stopera.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 mar 2014, 19:50

Cartman je napisao/la:Pape mu bacio sihire.
:lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 mar 2014, 19:53

Fordinjo je napisao/la:Je li Negredo igro ;) ?
bio je u startnoj postavi, a o tome da li je igrao dalo bi se raspravljati :mrgreen:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 09 mar 2014, 19:55

Ovako fulati i ne samo danas nego u zadnje vrijeme nije normalno, ali svi znamo do sada da mentalno nesto nije uredu sa Dzekom vec duze vrijeme.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 mar 2014, 19:59

Bas danas je Boyce (il kako vec) nasao odigrati utakmicu zivota i napraviti nevjerovatnu intervenciju u odbrani :o Dzeko jako dobro odradio posao, ali lopta nije htjela u gol. Prvo stativa, pa ova intervencija odbrambenog igraca, onda i onaj udarac glavom... Barem nece (ili nebi trebalo biti) dileme ko ce poceti utakmicu protiv Barcelone.

Nevjerovatno je sta se desava sa napadacima Citya. Prije nekoliko mejseci su svi zabijali kao ludi, sada nijedan ne mogu gola dati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 mar 2014, 20:00

Pauk je napisao/la:Ovako fulati i ne samo danas nego u zadnje vrijeme nije normalno, ali svi znamo do sada da mentalno nesto nije uredu sa Dzekom vec duze vrijeme.
Nesto nevalja, zato se i desava ovo sto se desava!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 09 mar 2014, 20:03

Nije ga išao go, ali je po meni odigrao sjajno. Kako je on ušao (doduše u isto su vrijeme ušli i Silva i Milner) City je zaigrao bolje. Vraćao se nekoliko puta do centra (dva puta presjekao loptu), trčio, borio se....sve ono što nije protiv Egipta i po tome se da zaključiti kako je bojkotovao tu tekmu. Nadam se da će se brzo riješiti nsuglasice i da će Džekson napokon početi davati 110% u repci.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 mar 2014, 20:07

Vedad87 je napisao/la:Nije ga išao go, ali je po meni odigrao sjajno. Kako je on ušao (doduše u isto su vrijeme ušli i Silva i Milner) City je zaigrao bolje. Vraćao se nekoliko puta do centra (dva puta presjekao loptu), trčio, borio se....sve ono što nije protiv Egipta i po tome se da zaključiti kako je bojkotovao tu tekmu. Nadam se da će se brzo riješiti nsuglasice i da će Džekson napokon početi davati 110% u repci.
Tesko, previse je on uradio za ovu repku da bi poklekao pred seljackim nepotizmom... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 mar 2014, 20:09

gringobih je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Nije ga išao go, ali je po meni odigrao sjajno. Kako je on ušao (doduše u isto su vrijeme ušli i Silva i Milner) City je zaigrao bolje. Vraćao se nekoliko puta do centra (dva puta presjekao loptu), trčio, borio se....sve ono što nije protiv Egipta i po tome se da zaključiti kako je bojkotovao tu tekmu. Nadam se da će se brzo riješiti nsuglasice i da će Džekson napokon početi davati 110% u repci.
Tesko, previse je on uradio za ovu repku da bi poklekao pred seljackim nepotizmom... ;)
Ili je ipak sam podlego nepotizmu .... Ibricic mu falio

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, UtdBiH21 i 16 gostiju.